Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 dec. 2021

Ce investiții facem în 2022? (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Pentru a face o investiție imobiliară de succes, există câteva aspecte de care trebuie să țină cont un potențial cumpărător – dincolo de preferințele personale.

În 2022, imobiliarele rămân, potrivit specialiștilor RE/MAX Action, unul dintre domeniile favorite ale investitorilor. Deși alte domenii promit un randament mai mare, investiția în imobiliare rămâne una dintre cele cu riscuri reduse – întrucât valoarea unei proprietăți poate crește considerabil în timp, iar aceasta poate fi închiriată cu un randament anual de până la 5%.

Pentru a ne asigura că investiția noastră imobiliară are toate șansele să fie una de succes, este recomandabil să ținem cont de următoarele aspecte:

1. Potențialul de dezvoltare a zonei. Alegeți o zonă care are potențial de dezvoltare, prin proiectele de infrastructură sau poziție.
2. Facilitățile complexului. Alegeți o proprietate care are în proximitate cât mai multe facilități (supermarket, bancă, coafor, farmacie), aceasta va fi mult mai ușor de închiriat.
3. Prețul. Atenție la promoțiile oferite de dezvoltatori în diverse perioade din an!
4. Stadiul proiectului. Este recomandabil să contractați o proprietate aflată în construcție – prețul de achiziție va fi mult mai mic decât dacă imobilul este finalizat.

Este greu de găsit o asemenea oportunitate?

Proiectul imobiliar recomandat investitorilor de către RE/MAX Action este Aqua City – un ansamblu rezidențial construit la cele mai înalte standarde de calitate, aflat pe malul Lacului Morii, în cartierul Giulești.

Aqua City este dezvoltat pe un teren cu o suprafață totală de 75.000 de metri pătrați, este format din șase imobile cu un regim de înălțime S+P+7/10/11 etaje, și are un total de aproape 2.000 de apartamente. În acest moment este finalizat blocul 1, iar blocul 2 este ridicat până la etajul 7. Finalizarea întregului ansamblu este planificată pentru 2024.

Aqua City este primul cartier rezidențial din România care va oferi apă purificată direct la robinetul locatarilor. Numeroase alte facilități, centrate în jurul ideii de confort, vin „la pachet” cu un apartament în ansamblu: parc rezidențial de 3.400 de metri pătrați, terenuri de sport, centru SPA, grădiniță, spații comerciale, spații pentru încărcarea mașinilor electrice, proximitatea față de viitoarea zonă de agrement Lacul Morii, aflată în acest moment în plină modernizare.

Proiectul este gândit astfel încât să ofere un grad ridicat de confort și calitate a vieții viitorilor rezidenți. Chiar dacă nu s-au mutat încă, viitorii proprietari s-au bucurat luna aceasta de o petrecere cu Moș Crăciun doar a lor. Un mesh urias cu urări de sărbători acoperă în această perioadă blocul 1, în semn de bucurie și celebrare a Noului An.

Anvergura impresionantă a complexului imobiliar a făcut ca în centrul obiectivelor echipei proiectului să fie pusă nu doar bunăstarea viitorilor locatari, ci și cea a comunității extinse. Astfel, echipa Aqua City a luat parte la cea mai mare campanie de curățare a împrejurimilor Lacului Morii, în urma căreia s-au strâns în jur de 5.000 de saci de gunoi.

Totodată, Aqua City a lansat primul ziar al unei comunități urbane din București – un produs media obiectiv, echilibrat, cu focus pe zona Giulești-Crângași-Lacul Morii, cu un tiraj de 60.000 de exemplare, distribuit gratuit membrilor comunității. Mai mult, începând cu iunie 2021, Aqua City a devenit sponsor oficial al Rapid București – echipa-simbol a cartierului Giulești.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
În 2021, dezvoltatorul ansamblurilor Cortina a vândut locuințe în valoare de peste 90 de milioane de euro. Compania continuă investițiile

Lucrările la două dintre proiectele în care au fost tranzacționate proprietăți au început chiar anul trecut. Dezvoltatorul autohton Eden Capital Development a anunțat că anul trecut a vândut locuințe...

citește mai departe
Dezvoltatorul Art City: „Piața rezidențială s-a dublat ca volum de lucrări într-o perioadă de mai puțin de trei ani”

Pentru anul în curs, reprezentanții companiei vizează extinderea portofoliului de proiecte administrate cu încă trei proiecte, predominant rezidențiale. Art Property, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Art City (foto) din nordul Capitalei,...

citește mai departe
Colliers: 2021, „un an care a făcut cât doi” pe piața terenurilor – cea mai mare valoare a tranzacțiilor din 2007 încoace. Previziunile pentru 2022

Retailerii și dezvoltatorii rezidențiali au fost cei mai activi, vădind un interes crescut pentru dezvoltări imobiliare pe acest segment de piață. Piața tranzacțiilor cu terenuri destinate exclusiv proiectelor rezidențiale...

citește mai departe
Euro Vial achiziționează un teren de 2.500 de metri pătrați în Mamaia Nord, pentru extinderea facilităților complexului Sea ON

Tranzacția s-a cifrat la peste 1,5 milioane de euro și a fost încheiată la sfârșitul anului trecut, în condițiile în care proiectul în sine a fost livrat în vara...

citește mai departe
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe