Ce investiții facem în 2022? (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Publicat pe: 23 Decembrie 2021, Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021

Pentru a face o investiție imobiliară de succes, există câteva aspecte de care trebuie să țină cont un potențial cumpărător – dincolo de preferințele personale.

În 2022, imobiliarele rămân, potrivit specialiștilor RE/MAX Action, unul dintre domeniile favorite ale investitorilor. Deși alte domenii promit un randament mai mare, investiția în imobiliare rămâne una dintre cele cu riscuri reduse – întrucât valoarea unei proprietăți poate crește considerabil în timp, iar aceasta poate fi închiriată cu un randament anual de până la 5%.

Pentru a ne asigura că investiția noastră imobiliară are toate șansele să fie una de succes, este recomandabil să ținem cont de următoarele aspecte:

1. Potențialul de dezvoltare a zonei. Alegeți o zonă care are potențial de dezvoltare, prin proiectele de infrastructură sau poziție.
2. Facilitățile complexului. Alegeți o proprietate care are în proximitate cât mai multe facilități (supermarket, bancă, coafor, farmacie), aceasta va fi mult mai ușor de închiriat.
3. Prețul. Atenție la promoțiile oferite de dezvoltatori în diverse perioade din an!
4. Stadiul proiectului. Este recomandabil să contractați o proprietate aflată în construcție – prețul de achiziție va fi mult mai mic decât dacă imobilul este finalizat.

Este greu de găsit o asemenea oportunitate?

Proiectul imobiliar recomandat investitorilor de către RE/MAX Action este Aqua City – un ansamblu rezidențial construit la cele mai înalte standarde de calitate, aflat pe malul Lacului Morii, în cartierul Giulești.

Aqua City este dezvoltat pe un teren cu o suprafață totală de 75.000 de metri pătrați, este format din șase imobile cu un regim de înălțime S+P+7/10/11 etaje, și are un total de aproape 2.000 de apartamente. În acest moment este finalizat blocul 1, iar blocul 2 este ridicat până la etajul 7. Finalizarea întregului ansamblu este planificată pentru 2024.

Aqua City este primul cartier rezidențial din România care va oferi apă purificată direct la robinetul locatarilor. Numeroase alte facilități, centrate în jurul ideii de confort, vin „la pachet” cu un apartament în ansamblu: parc rezidențial de 3.400 de metri pătrați, terenuri de sport, centru SPA, grădiniță, spații comerciale, spații pentru încărcarea mașinilor electrice, proximitatea față de viitoarea zonă de agrement Lacul Morii, aflată în acest moment în plină modernizare.

Proiectul este gândit astfel încât să ofere un grad ridicat de confort și calitate a vieții viitorilor rezidenți. Chiar dacă nu s-au mutat încă, viitorii proprietari s-au bucurat luna aceasta de o petrecere cu Moș Crăciun doar a lor. Un mesh urias cu urări de sărbători acoperă în această perioadă blocul 1, în semn de bucurie și celebrare a Noului An.

Anvergura impresionantă a complexului imobiliar a făcut ca în centrul obiectivelor echipei proiectului să fie pusă nu doar bunăstarea viitorilor locatari, ci și cea a comunității extinse. Astfel, echipa Aqua City a luat parte la cea mai mare campanie de curățare a împrejurimilor Lacului Morii, în urma căreia s-au strâns în jur de 5.000 de saci de gunoi.

Totodată, Aqua City a lansat primul ziar al unei comunități urbane din București – un produs media obiectiv, echilibrat, cu focus pe zona Giulești-Crângași-Lacul Morii, cu un tiraj de 60.000 de exemplare, distribuit gratuit membrilor comunității. Mai mult, începând cu iunie 2021, Aqua City a devenit sponsor oficial al Rapid București – echipa-simbol a cartierului Giulești.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cresc prețurile în 2024? Conduce o rețea de agenții imobiliare prezentă în peste 25 de orașe. Iată răspunsul său

Vrei să cumperi o locuință, dar aștepți să scadă prețurile? Cel mai probabil nu se va întâmpla în 2024. Iată cum va evolua piața rezidențială anul viitor în opinia...

citește mai departe
Creștere valorică de peste 90% pentru afacerile RE/MAX România în 2021. A contribuit și „contextul favorabil” din piața imobiliară

Anul trecut, agenții din cadrul rețelei locale au intermediat aproximativ 10.000 de tranzacții imobiliare, acestea depășind 300 de milioane de euro. RE/MAX România, parte a rețelei internaționale de francize...

citește mai departe
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai a cumpărat hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca

Tranzacția a fost facilitată de reprezentantele a două birouri diferite din cadrul rețelei RE/MAX România. RE/MAX România a anunțat vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj-Napoca, către Facultatea de Drept...

citește mai departe
Viața la țară, o soluție doar pe timp de pandemie? Previziunile RE/MAX privind evoluția prețurilor locuințelor

În contextul răspândirii practicii de a lucra de acasă, o serie de români, dar și europeni, au ales să se bucure de avantajele oferite de traiul în zone rurale....

citește mai departe