Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
25 oct. 2013

Ce promoții găsești la tIMOn: reduceri de mii de euro, locuri de parcare și boxe cadou

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare

http://www.dreamstime.com/-image21158749Un târg imobiliar poate fi o perioadă propice pentru achiziția unei locuințe – poți beneficia astfel chiar de un discount de 10% din prețul de listă.

În cadrul Târgului Imobiliar Național (tIMOn), ce se desfășoară între 24 și 27 octombrie în Piața Constituției din București, dezvoltatorii oferă o serie de reduceri la apartamentele din portofoliu. Compania de consultanță Coldwell Banker Affiliates of Romania, spre exemplu, a anunțat că va desfășura în cadrul evenimentului campanii promoționale pentru toate ansamblurile rezidențiale pe care le reprezintă în exclusivitate, ce însumează un stoc finalizat de 650 de locuințe: Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Cosmopolis, FeliCity, Metropolis Residence, Nordia Residence și Rose Garden.

În cadrul ansamblului Cosmopolis, prețurile au fost reduse cu un procent de cel puțin 10%. Astfel, un studio dublu (de 44 metri pătrați utili) va avea un preț de 41.000 de euro (+5% TVA), față de 47.000 de euro (+5% TVA), un apartament cu două camere (de 55 de metri pătrați utili) va avea un preț de 54.400 de euro (+5% TVA), față de 62.000 de euro (+5% TVA), iar un apartament cu trei camere (de 80 de metri pătrați utili) va avea un preț de 75.400 de euro (+5% TVA), față de un preț de listă de 85.000 de euro (+TVA). În plus, cei interesați de vile, ale căror prețuri de listă pornesc de la 90.000 de euro + TVA (pentru 90 de metri pătrați utili) vor beneficia de o reducere de 5.000 de euro.

În cadrul ansamblului Felicity, situat în zona Baneasa, un apartament cu două camere (de 83 de metri pătrați utili) și un loc de parcare subteran este oferit la un preț de vânzare de 60.900 de euro (cu TVA inclusă), față de un preț de listă de 74.200 de euro (cu TVA inclusă).

În complexul Rose Garden din Colentina, un apartament cu două camere (de 65 de metri pătrați utili), cu loc de parcare subteran și boxă incluse, va avea un preț de vânzare redus la 76.900 (cu TVA inclusă), față de valoarea de listă de 84.500 de euro (TVA inclusă).

În zona Griviței, în ansamblul Metropolis Residence, un apartament de trei camere cu o suprafață utilă de 110 metri pătrați și un loc de parcare subteran inclus, va avea un preț de vânzare redus la 78.900 de euro (+ 5% TVA), de la 90.000 de euro (+ TVA).

În proiectul de lux Alia Apartments, din apropierea Arcului de Triumf, apartamentele cu două camere (de 119 metri pătrați construiți) au prețuri de la 154.000 de euro (+ TVA), iar cele cu trei camere (127 metri pătrați construiți) pornesc de la 165.000 de euro (+ TVA).

Dezvoltatorii Nordia Residence, complex amplasat în zona de nord a Capitalei, vor oferi apartamente cu trei camere și două locuri de parcare în subteran la un preț de 140.000 de euro (+ TVA), față de 149.000 de euro (+ TVA).

În ansamblul Amfiteatru Residence, din imediata apropiere a Parcului Tineretului, prețul unui apartament cu două camere (de 76 metri pătrați utili) a fost redus la 85.500 de euro (+ TVA), de la 96.000 de euro (+ TVA), iar prețul unui apartament cu trei camere (de 96 metri pătrați utili) a fost redus la 100.000 de euro (+ TVA), de la 115.000 de euro (+ TVA).

Totodată, dezvoltatorii complexului Adora Urban Village, construit în apropierea Capitalei (orașul Bragadiru) oferă celor interesați o reducere de 5.000 de euro pentru orice unitate locativă. Oferta promoțională se adaugă bonusului oferit deja de companie – ce constă într-o bucătărie complet mobilată – și va fi valabilă doar în luna octombrie.

Și dezvoltatorul imobiliar Adama vine cu o ofertă promoțională în cadrul târgului din Piața Constituției: cumpărătorii unui apartament cu două camere în Evocasa Optima 2 și Edenia Titan 2 primesc o boxă cadou; prețurile pentru un apartament cu două camere încep de la 59.000 euro (+TVA) și, respectiv, de la 59.950 euro (+TVA) în Edenia Titan 2. Compania are oferte promoționale și pentru alte proiecte din portofoliu.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
A început construcția ansamblului rezidențial Nusco City, din Pipera. Va avea peste 600 de apartamente, plus o zonă verde pe a cincea parte din teren

Complexul urmează a fi dezvoltat în două etape, egale ca număr de unități și ca valoare a investiției, fiecare având propriul parc. Italienii de la NUSCO IMOBILIARA au anunțat...

citește mai departe
Dezvoltatorii ansamblului Parcului20, din nordul Capitalei, pregătesc a doua fază de construcție. Au în plan alte cinci proiecte, de circa 2.000 de unități – și mai caută terenuri

Compania are, pe termen mediu, un buget de investiții de 200 de milioane de euro alocat pentru dezvoltări imobiliare în București. Cordia România, companie membră a grupului maghiar Futureal,...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
Piața rezidențială din România, între presiunea pe preț și nevoia de calitate

În opinia acestui dezvoltator, pe piața locală există un foarte mare potențial pentru construcția de locuințe de calitate, mai ales pe fondul noilor reglementări în materie de sustenabilitate. Nu...

citește mai departe