Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
25 oct. 2013

Ce promoții găsești la tIMOn: reduceri de mii de euro, locuri de parcare și boxe cadou

scris de Adriana Drăgușin in categoria Ştiri imobiliare

http://www.dreamstime.com/-image21158749Un târg imobiliar poate fi o perioadă propice pentru achiziția unei locuințe – poți beneficia astfel chiar de un discount de 10% din prețul de listă.

În cadrul Târgului Imobiliar Național (tIMOn), ce se desfășoară între 24 și 27 octombrie în Piața Constituției din București, dezvoltatorii oferă o serie de reduceri la apartamentele din portofoliu. Compania de consultanță Coldwell Banker Affiliates of Romania, spre exemplu, a anunțat că va desfășura în cadrul evenimentului campanii promoționale pentru toate ansamblurile rezidențiale pe care le reprezintă în exclusivitate, ce însumează un stoc finalizat de 650 de locuințe: Alia Apartments, Amfiteatru Residence, Cosmopolis, FeliCity, Metropolis Residence, Nordia Residence și Rose Garden.

În cadrul ansamblului Cosmopolis, prețurile au fost reduse cu un procent de cel puțin 10%. Astfel, un studio dublu (de 44 metri pătrați utili) va avea un preț de 41.000 de euro (+5% TVA), față de 47.000 de euro (+5% TVA), un apartament cu două camere (de 55 de metri pătrați utili) va avea un preț de 54.400 de euro (+5% TVA), față de 62.000 de euro (+5% TVA), iar un apartament cu trei camere (de 80 de metri pătrați utili) va avea un preț de 75.400 de euro (+5% TVA), față de un preț de listă de 85.000 de euro (+TVA). În plus, cei interesați de vile, ale căror prețuri de listă pornesc de la 90.000 de euro + TVA (pentru 90 de metri pătrați utili) vor beneficia de o reducere de 5.000 de euro.

În cadrul ansamblului Felicity, situat în zona Baneasa, un apartament cu două camere (de 83 de metri pătrați utili) și un loc de parcare subteran este oferit la un preț de vânzare de 60.900 de euro (cu TVA inclusă), față de un preț de listă de 74.200 de euro (cu TVA inclusă).

În complexul Rose Garden din Colentina, un apartament cu două camere (de 65 de metri pătrați utili), cu loc de parcare subteran și boxă incluse, va avea un preț de vânzare redus la 76.900 (cu TVA inclusă), față de valoarea de listă de 84.500 de euro (TVA inclusă).

În zona Griviței, în ansamblul Metropolis Residence, un apartament de trei camere cu o suprafață utilă de 110 metri pătrați și un loc de parcare subteran inclus, va avea un preț de vânzare redus la 78.900 de euro (+ 5% TVA), de la 90.000 de euro (+ TVA).

În proiectul de lux Alia Apartments, din apropierea Arcului de Triumf, apartamentele cu două camere (de 119 metri pătrați construiți) au prețuri de la 154.000 de euro (+ TVA), iar cele cu trei camere (127 metri pătrați construiți) pornesc de la 165.000 de euro (+ TVA).

Dezvoltatorii Nordia Residence, complex amplasat în zona de nord a Capitalei, vor oferi apartamente cu trei camere și două locuri de parcare în subteran la un preț de 140.000 de euro (+ TVA), față de 149.000 de euro (+ TVA).

În ansamblul Amfiteatru Residence, din imediata apropiere a Parcului Tineretului, prețul unui apartament cu două camere (de 76 metri pătrați utili) a fost redus la 85.500 de euro (+ TVA), de la 96.000 de euro (+ TVA), iar prețul unui apartament cu trei camere (de 96 metri pătrați utili) a fost redus la 100.000 de euro (+ TVA), de la 115.000 de euro (+ TVA).

Totodată, dezvoltatorii complexului Adora Urban Village, construit în apropierea Capitalei (orașul Bragadiru) oferă celor interesați o reducere de 5.000 de euro pentru orice unitate locativă. Oferta promoțională se adaugă bonusului oferit deja de companie – ce constă într-o bucătărie complet mobilată – și va fi valabilă doar în luna octombrie.

Și dezvoltatorul imobiliar Adama vine cu o ofertă promoțională în cadrul târgului din Piața Constituției: cumpărătorii unui apartament cu două camere în Evocasa Optima 2 și Edenia Titan 2 primesc o boxă cadou; prețurile pentru un apartament cu două camere încep de la 59.000 euro (+TVA) și, respectiv, de la 59.950 euro (+TVA) în Edenia Titan 2. Compania are oferte promoționale și pentru alte proiecte din portofoliu.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Trei antreprenori români visează ca litoralul autohton să devină atractiv pe tot parcursul anului, cum este și Coasta de Azur. Au în plan mai multe proiecte imobiliare în Neptun-Olimp

Marea, liniștea, climatul plăcut, susținute de facilitățile și serviciile de calitate, toate acestea sunt ingredientele unei „rețete” ce și-a dovedit deja viabilitatea în alte țări. Cătălin Scripcaru, Bogdan Căruntu...

citește mai departe
Au început vânzările pentru faza a doua a ansamblului rezidențial Aviației Tower

Cea dintâi etapă de construcție a ajuns la un grad de ocupare de 85%, iar dezvoltatorul vizează vânzarea sa integrală până la finele anului. Rădăcini Estate, divizia imobiliară a...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
Un dezvoltator specializat în construcția de locuințe „eco” are în plan noi proiecte

În cadrul noilor ansambluri, reprezentanții companiei aspiră la implementarea conceptului de “effortless maintenance”. Din cele 190 de locuințe „prietenoase cu mediul” dezvoltate în ultimii cinci ani, dezvoltatorul ansamblurilor Ecovillas...

citește mai departe