Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 aug. 2018

Cel mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță se organizează la București. Află ce cuprinde oferta record de la Târgului Național Imobiliar

scris de corina.varlan in categoria Ştiri imobiliare

targul national imobiliar tni septembrie 2018

Proiecte imobiliare în exclusivitate, lansări de ansambluri rezidențiale, oportunități de investiții și proprietăți middle și high-end în centrul și nordul Bucureștiului, acestea sunt doar câteva dintre elementele cuprinse în oferta record a celui mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță, Târgul Național Imobiliar (TNI).

Expoziția imobiliară nr. 1 în România va fi organizată în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului din Capitală, în Sala Unirii.

„De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc, cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai bune deal-uri. Astfel, vizitatorii TNI economisesc nu doar timp, ci și bani”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului.

tni septembrie 2018

În oferta record a ediției din această toamnă a TNI, expozanții vor prezenta locuințe și case de vacanță din București și din localitățile aflate la marginea Capitalei, în județul Ilfov, alături de proprietăți disponibile în orașe precum Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și Constanța.

Pe lângă toate acestea, în cadrul evenimentului vor avea loc lansări de noi credite de investiții imobiliare, iar participanții vor primi informații și din segmentul serviciilor conexe, mai exact din domenii precum arhitectură, design interior și home stagging.

Tombole, premii și oferte speciale în cadrul TNI

Vizitatorii târgului imobiliar vor putea câștiga premii la ediția din luna septembrie, în cadrul acesteia fiind organizate tombole.

În plus, ei se vor putea bucura de numeroase oferte, concursuri și campanii speciale. Printre acestea se numără concursul „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?”, organizat de Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie verde din România.

târgul național imobiliar tni septembrie

Înscrierile se fac până la finalul acestei ediții a TNI, iar participanții vor avea astfel ocazia de a câștiga două case în doar trei pași.

Locuințe verzi în oferta TNI

Cererea de locuințe verzi, sustenabile, a crescut în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final, dar și beneficiilor pe care astfel de proprietăți le oferă, potrivit reprezentantului Amber Gardens, partener al TNI.

„Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor, dezvoltatorul Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux.

locuinte targul national imobiliar

În oferta ediției de toamnă a TNI, sunt cuprinse numeroase locuințe certificate și precertificate Green Home. În plus, vizitatorii vor găsi și soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic.

Proprietăți de vacanță în România. Proiecte prezentate exclusiv la TNI

Tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți de vacanță, iar preferate sunt de cele mai multe ori locuințe situate pe litoralul Mării Negre, explică organizatorii TNI.

Așa cum era de așteptat, Mamaia este principala destinație pentru cei care vor să facă astfel de investiții. Dezvoltatorii au venit astfel întâmpinarea clienților și au ridicat numeroase clădiri de apartamente sau vile în nordul acestei stațiuni, inclusiv la intrarea în Năvodari.

Târgul imobiliar care va fi organizat la Palatul Parlamentului va include oferte atractive pentru acest segment imobiliar, printre proiectele prezente exclusiv în cadrul său numărându-se Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence și Maurer Residence Constanța.

Cum își aleg bucureștenii locuințele

Bucureștenii care își doresc să cumpere o locuință nouă își ghidează căutările în funcție de câteva criterii clar determinate.

apartamente targul national imobiliar

„Piața imobiliară din București se află într-un dezechilibru alimentat atât de cererea în creștere pentru apartamente de calitate, cât și de o ofertă care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumpărătorului: construcție nouă, locație centrală, dezvoltatori credibili și cu experiență vastă, apartamente locuibile și prețuri sustenabile”, a declarat Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments Domenii, partener oficial al TNI.

„Arcadia Apartments Domenii combină în totalitate cele cinci cerințe principale ale cumpărătorului, dovadă fiind cele 250 de apartamente vândute în 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI”, a mai adăugat Barbu.

Acesta este primul proiect de anvergură dezvoltat în zona Domenii, cu o valoare estimată la 100 de milioane de euro.

Și la ediția din septembrie, participanții vor putea lua parte la lansarea unor noi ansambluri rezidențiale. În plus, unii expozanți vor prezenta proiecte imobiliare în exclusivitate.

Persoanele interesate vor putea vizita târgul imobiliar vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00 sau duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Imobiliare.ro este partener media al Târgului Național Imobiliar.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Euro Vial achiziționează un teren de 2.500 de metri pătrați în Mamaia Nord, pentru extinderea facilităților complexului Sea ON

Tranzacția s-a cifrat la peste 1,5 milioane de euro și a fost încheiată la sfârșitul anului trecut, în condițiile în care proiectul în sine a fost livrat în vara...

citește mai departe
Ce investiții facem în 2022? (P)

Pentru a face o investiție imobiliară de succes, există câteva aspecte de care trebuie să țină cont un potențial cumpărător – dincolo de preferințele personale. În 2022, imobiliarele rămân,...

citește mai departe
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
2021, un an de creșteri susținute la prețurile apartamentelor. Vezi evoluția din marile orașe

Diferențe anuale pozitive pot fi observate în toate cele șase centre regionale monitorizate constant de Imobiliare.ro, în fruntea clasamentului scumpirilor situându-se Brașovul, iar, la polul opus, Timișoara. După un...

citește mai departe
Akcent City, o investiție de 75 milioane de euro în Bucureștii Noi. Ansamblul va avea circa 800 de locuințe, plus facilități

Lucrările de construcție la proiect sunt programate să înceapă în luna ianuarie a anului viitor. Compania Akcent Development își continuă strategia de investiții pe piața imobiliară din România prin...

citește mai departe