Cel mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță se organizează la București. Află ce cuprinde oferta record de la Târgului Național Imobiliar

scris de Corina Varlan in categoria Ştiri imobiliare
Publicat pe: 20 August 2018, Ultima actualizare: 20 August 2018

targul national imobiliar tni septembrie 2018

Proiecte imobiliare în exclusivitate, lansări de ansambluri rezidențiale, oportunități de investiții și proprietăți middle și high-end în centrul și nordul Bucureștiului, acestea sunt doar câteva dintre elementele cuprinse în oferta record a celui mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță, Târgul Național Imobiliar (TNI).

Expoziția imobiliară nr. 1 în România va fi organizată în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului din Capitală, în Sala Unirii.

“De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc, cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai bune deal-uri. Astfel, vizitatorii TNI economisesc nu doar timp, ci și bani”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului.

tni septembrie 2018

În oferta record a ediției din această toamnă a TNI, expozanții vor prezenta locuințe și case de vacanță din București și din localitățile aflate la marginea Capitalei, în județul Ilfov, alături de proprietăți disponibile în orașe precum Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și Constanța.

Pe lângă toate acestea, în cadrul evenimentului vor avea loc lansări de noi credite de investiții imobiliare, iar participanții vor primi informații și din segmentul serviciilor conexe, mai exact din domenii precum arhitectură, design interior și home stagging.

Tombole, premii și oferte speciale în cadrul TNI

Vizitatorii târgului imobiliar vor putea câștiga premii la ediția din luna septembrie, în cadrul acesteia fiind organizate tombole.

În plus, ei se vor putea bucura de numeroase oferte, concursuri și campanii speciale. Printre acestea se numără concursul “Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?”, organizat de Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie verde din România.

târgul național imobiliar tni septembrie

Înscrierile se fac până la finalul acestei ediții a TNI, iar participanții vor avea astfel ocazia de a câștiga două case în doar trei pași.

Locuințe verzi în oferta TNI

Cererea de locuințe verzi, sustenabile, a crescut în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final, dar și beneficiilor pe care astfel de proprietăți le oferă, potrivit reprezentantului Amber Gardens, partener al TNI.

“Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor, dezvoltatorul Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux.

locuinte targul national imobiliar

În oferta ediției de toamnă a TNI, sunt cuprinse numeroase locuințe certificate și precertificate Green Home. În plus, vizitatorii vor găsi și soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic.

Proprietăți de vacanță în România. Proiecte prezentate exclusiv la TNI

Tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți de vacanță, iar preferate sunt de cele mai multe ori locuințe situate pe litoralul Mării Negre, explică organizatorii TNI.

Așa cum era de așteptat, Mamaia este principala destinație pentru cei care vor să facă astfel de investiții. Dezvoltatorii au venit astfel întâmpinarea clienților și au ridicat numeroase clădiri de apartamente sau vile în nordul acestei stațiuni, inclusiv la intrarea în Năvodari.

Târgul imobiliar care va fi organizat la Palatul Parlamentului va include oferte atractive pentru acest segment imobiliar, printre proiectele prezente exclusiv în cadrul său numărându-se Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence și Maurer Residence Constanța.

Cum își aleg bucureștenii locuințele

Bucureștenii care își doresc să cumpere o locuință nouă își ghidează căutările în funcție de câteva criterii clar determinate.

apartamente targul national imobiliar

“Piața imobiliară din București se află într-un dezechilibru alimentat atât de cererea în creștere pentru apartamente de calitate, cât și de o ofertă care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumpărătorului: construcție nouă, locație centrală, dezvoltatori credibili și cu experiență vastă, apartamente locuibile și prețuri sustenabile”, a declarat Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments Domenii, partener oficial al TNI.

“Arcadia Apartments Domenii combină în totalitate cele cinci cerințe principale ale cumpărătorului, dovadă fiind cele 250 de apartamente vândute în 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI”, a mai adăugat Barbu.

Acesta este primul proiect de anvergură dezvoltat în zona Domenii, cu o valoare estimată la 100 de milioane de euro.

Și la ediția din septembrie, participanții vor putea lua parte la lansarea unor noi ansambluri rezidențiale. În plus, unii expozanți vor prezenta proiecte imobiliare în exclusivitate.

Persoanele interesate vor putea vizita târgul imobiliar vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00 sau duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Imobiliare.ro este partener media al Târgului Național Imobiliar.

Corina Vârlan are o experiență de 12 ani în presa online, comunicare și content marketing. Ea s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în urmă cu 6 ani și ocupă, în prezent, funcția de Content Manager. Corina își concentrează activitatea pe subiecte de interes din sectorul de real estate.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Apartamentele noi de la mare, tot mai căutate. Cât costă unul aflat în polul distracției de pe litoral?

Apartamentele noi din județul Constanța au fost tot mai căutate de cumpărători în prima parte a acestui an, arată cele mai noi date Imobiliare.ro. Competiția este mare în rândul...

citește mai departe
Mai găsim apartamente la preţuri avantajoase în nordul Bucureștiului? (P)

Nordul Bucureștiului este cunoscut ca fiind una dintre cele mai bune zone de locuit din capitală, preferată, în general, de tinerii activi, din mai multe motive: Deși cota TVA...

citește mai departe
HARTĂ: Apartamentele noi la prețuri tot mai mari. Cei care ezită să cumpere plătesc și cu 20% mai mult 

Românii își doresc să fie proprietari și, mai presus de orice, să cumpere o locuință nouă, iar acest lucru este vizibil din interesul crescut pentru astfel de proprietăți înregistrat...

citește mai departe
Imobiliare.ro te trimite gratuit la Salonul Imobiliar București! Găsește locuința pe care ți-o dorești la cel mai mare eveniment de real estate din România

Poți participa gratuit la cel mai mare eveniment imobiliar din România cu Imobiliare.ro. Tot ce trebuie să faci este să descarci aici biletul tău și să prezinți codul QR...

citește mai departe
Ce proprietăți caută românii în 2024? Tendințe pe piața imobiliară la început de an

Piața imobiliară a suferit șocuri succesive în ultimii ani – declanșarea pandemiei COVID-19, începerea războiului din Ucraina, creșterea puternică a inflației și a dobânzilor. Evenimentele care au influențat comportamentul...

citește mai departe