Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 aug. 2018

Cel mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță se organizează la București. Află ce cuprinde oferta record de la Târgului Național Imobiliar

scris de corina.varlan in categoria Ştiri imobiliare

targul national imobiliar tni septembrie 2018

Proiecte imobiliare în exclusivitate, lansări de ansambluri rezidențiale, oportunități de investiții și proprietăți middle și high-end în centrul și nordul Bucureștiului, acestea sunt doar câteva dintre elementele cuprinse în oferta record a celui mai amplu eveniment dedicat locuințelor și caselor de vacanță, Târgul Național Imobiliar (TNI).

Expoziția imobiliară nr. 1 în România va fi organizată în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului din Capitală, în Sala Unirii.

„De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc, cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai bune deal-uri. Astfel, vizitatorii TNI economisesc nu doar timp, ci și bani”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului.

tni septembrie 2018

În oferta record a ediției din această toamnă a TNI, expozanții vor prezenta locuințe și case de vacanță din București și din localitățile aflate la marginea Capitalei, în județul Ilfov, alături de proprietăți disponibile în orașe precum Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și Constanța.

Pe lângă toate acestea, în cadrul evenimentului vor avea loc lansări de noi credite de investiții imobiliare, iar participanții vor primi informații și din segmentul serviciilor conexe, mai exact din domenii precum arhitectură, design interior și home stagging.

Tombole, premii și oferte speciale în cadrul TNI

Vizitatorii târgului imobiliar vor putea câștiga premii la ediția din luna septembrie, în cadrul acesteia fiind organizate tombole.

În plus, ei se vor putea bucura de numeroase oferte, concursuri și campanii speciale. Printre acestea se numără concursul „Vrei să-ți iei o casă nouă? Ce părere ai de două?”, organizat de Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie verde din România.

târgul național imobiliar tni septembrie

Înscrierile se fac până la finalul acestei ediții a TNI, iar participanții vor avea astfel ocazia de a câștiga două case în doar trei pași.

Locuințe verzi în oferta TNI

Cererea de locuințe verzi, sustenabile, a crescut în ultima perioadă datorită evoluției cerințelor clientului final, dar și beneficiilor pe care astfel de proprietăți le oferă, potrivit reprezentantului Amber Gardens, partener al TNI.

„Clienții sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul și siguranța pe care le oferă locuința personală, de eficiența energetică și costurile mai mici de întreținere, nu doar de prețul pe metrul pătrat așa cum erau interesați în trecut. Astfel, considerăm că vom asista la o creștere a locuințelor de înaltă calitate”, a declarat Alex Skouras, Managing Partner al Alesonor, dezvoltatorul Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux.

locuinte targul national imobiliar

În oferta ediției de toamnă a TNI, sunt cuprinse numeroase locuințe certificate și precertificate Green Home. În plus, vizitatorii vor găsi și soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic.

Proprietăți de vacanță în România. Proiecte prezentate exclusiv la TNI

Tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți de vacanță, iar preferate sunt de cele mai multe ori locuințe situate pe litoralul Mării Negre, explică organizatorii TNI.

Așa cum era de așteptat, Mamaia este principala destinație pentru cei care vor să facă astfel de investiții. Dezvoltatorii au venit astfel întâmpinarea clienților și au ridicat numeroase clădiri de apartamente sau vile în nordul acestei stațiuni, inclusiv la intrarea în Năvodari.

Târgul imobiliar care va fi organizat la Palatul Parlamentului va include oferte atractive pentru acest segment imobiliar, printre proiectele prezente exclusiv în cadrul său numărându-se Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence și Maurer Residence Constanța.

Cum își aleg bucureștenii locuințele

Bucureștenii care își doresc să cumpere o locuință nouă își ghidează căutările în funcție de câteva criterii clar determinate.

apartamente targul national imobiliar

„Piața imobiliară din București se află într-un dezechilibru alimentat atât de cererea în creștere pentru apartamente de calitate, cât și de o ofertă care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumpărătorului: construcție nouă, locație centrală, dezvoltatori credibili și cu experiență vastă, apartamente locuibile și prețuri sustenabile”, a declarat Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments Domenii, partener oficial al TNI.

„Arcadia Apartments Domenii combină în totalitate cele cinci cerințe principale ale cumpărătorului, dovadă fiind cele 250 de apartamente vândute în 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI”, a mai adăugat Barbu.

Acesta este primul proiect de anvergură dezvoltat în zona Domenii, cu o valoare estimată la 100 de milioane de euro.

Și la ediția din septembrie, participanții vor putea lua parte la lansarea unor noi ansambluri rezidențiale. În plus, unii expozanți vor prezenta proiecte imobiliare în exclusivitate.

Persoanele interesate vor putea vizita târgul imobiliar vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00 sau duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00. Prețul unui bilet va fi de 10 lei.

Imobiliare.ro este partener media al Târgului Național Imobiliar.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Două noi proiecte rezidențiale în nordul Capitalei, dezvoltate de o companie românească. Vor aduce pe piață 800 de apartamente

Cele două concepte de locuire se adresează atât celor dornici să facă parte dintr-o comunitate mai restrânsă, cât și celor care aspiră la un stil de viață mai activ....

citește mai departe
Impact: Veniturile din vânzarea de locuințe au crescut ușor în S1 2021. Din toamnă vor fi scoase pe piață peste 700 de apartamente noi în Greenfield Băneasa

Rezultatele consemnate în prima jumătate a anului au fost susținute de stocul de apartamente finalizate din cele două proiecte din Capitală ale companiei. Dezvoltatorul autohton Impact Developer & Contractor,...

citește mai departe
Structura de rezistență pentru a doua etapă a ansamblului Parcului20 este gata. 40% dintre apartamente sunt deja contractate

Prima fază a proiectului, finalizată și vândută în proporție de 85%, constă într-o clădire compusă din 265 de apartamente. Cordia România, companie membră a grupului Futureal, a anunțat finalizarea...

citește mai departe
Prima fază a ansamblului H Pipera Lake, contractată în proporție de 75%. Dezvoltatorul oferă cumpărătorilor serviciul de închiriere ulterioară

Proiectul este conceput să cuprindă peste 1.300 de locuințe la finalizare, alături de o serie de facilități complementare, inclusiv o zonă de relaxare în aer liber. Dezvoltatorul imobiliar Hagag...

citește mai departe
Impact a finalizat ansamblul Luxuria Residence: peste 600 de apartamente în nordul Bucureștiului. Vezi cum arată!

Proiectul se distinge prin gradul ridicat de eficiență energetică, alături de atenția deosebită acordată facilităților aferente. Dezvoltatorul autohton Impact Developer & Contractor a anunțat finalizarea ultimei faze de construcție...

citește mai departe