Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
25 aug. 2014

CGA Home Consulting, agent exclusiv pentru Privilege Residence – un ansamblu cu stil! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Complexul din nordul Capitalei este compus din 24 de unități locative.

Situat în zona de nord a Bucureştiului, în apropierea aeroportului internaţional Henri Coandă (Otopeni) şi a pădurii Petrești, proiectul rezidențial Privilege Residence oferă acces direct spre DN1 (Soș. Bucuresti-Ploiesti). Departe de poluarea oraşului, dar aproape de facilităţile oferite de acesta, complexul este locul ideal pentru o viaţă trăită în armonie cu natura – la aer curat, liniște și verdeață. Finalizat în anul 2010, ansamblul propune un nou stil de viaţă, plin de confort şi eleganţă.

Compania dezvoltatoare, Euroconstruct Trading 98, a desemnat CGA Home Consulting ca agent exclusiv de promovare și vânzare a ansamblului. Fondată de către Cătălin Apetri (fost partener Coldwell Banker Affiliates of Romania), ca Managing Director, compania activează pe piața imobiliară autohtonă din 2013.

Privilege Residence 2

Relaxare
Privilege Residence este gândit astfel încât să ofere locatarilor o viaţă cât mai relaxantă şi detaşată de stresul cotidian. Astfel, printre facilitățile oferite de acesta se numără o piscină acoperită şi încălzită (de 14×5,7 metri), spaţii de joacă pentru copii, grădini, precum şi locuri de parcare. Curtea este complet amenajată cu alei interioare, vegetaţie și sistem de irigare automat. Per total, complexul dispune de un teren de 4.575 metri pătrați.

Facilităţi de lux
Ansamblul este compus din 28 de apartamente cu finisaje în stil occidental, mobilate şi utilate: băile sunt complet echipate şi finisate cu piatră şi granit; bucătăriile au frigider, congelator, maşină de spălat vase, cuptor, plită, hotă (Franke), aspirator, ustensile de bucătărie (inclusiv veselă şi tacâmuri); dormitoarele sunt mochetate, mobilate cu mobilier de lux (import Olanda – Bloom Project) și au inclusiv saltele şi lenjerie de pat; camerele sunt dotate cu aer condiționat (prin ventiloconvectoare), cablu TV, telefonie fixă şi internet.

Securitate
Pe lângă asigurarea unui grad ridicat de confort, dezvoltatorii ansamblului din nordul Bucureștiului au acordat o atenție sporită şi siguranţei locatarilor. Astfel, accesul în complex se face pe bază de cartelă şi videointerfon, existând şi un sistem cu barieră cu protecţie la închidere. De asemenea, întregul complex este monitorizat cu un sistem de supraveghere cu 17 camere video.

Dotări
Complexul dispune de sistem de incendiu Apollo Fire Detectors şi are o centrală de avertizare de incendiu cu senzori pe fiecare etaj. De asemenea, fiecare dintre cele trei scări este dotată cu câte un ascensor de 625 de kilograme (Schindler Romania). Întreaga clădire se încadrează în clasa A de performanță energetică (consum redus de energie).

Prețuri
Valoarea de achiziție pentru apartamentele din cadrul Privilege Residence este de 1000 de euro pe metru pătrat construit (cu TVA inclusă). Această sumă include și finisajele, alături de toate dotările și mobilierul fiecărei unități locative; un loc de parcare gratuit; o cotă parte indiviză de teren, în suprafață de la 140 la 211 metri pătrați (din curtea comună, din grădină, piscină și din locul de joacă amenajat pentru copii).

Informaţii complete despre Privilege Residence se găsesc pe site-ul complexului: www.privilegeresidence.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe