Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 iun. 2014

Credit24h.ro este singurul partener oficial BRD din România (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Într-un an de activitate, compania a intermediat acordarea de sute de împrumuturi de către bancă.

Credit24h.ro, divizia financiară a SudRezidential.ro, întărește relația cu una dintre cele mai competitive instituţii bancare prezente la momentul actual pe piaţă – BRD. În urma acestei colaborări deosebit de avantajoase de ambele părți, BRD Groupe Societe Generale a semnat primul contract de parteneriat în vederea acordării de servicii bancare şi intermediere credite cu Credit24h.ro.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-businessman-image21670848
 

„Acest parteneriat ne bucură foarte tare şi întăreşte colaborarea fructuoasă avută cu BRD până în prezent. Faptul că suntem prima companie de intermediere financiară din piaţă care semnează o astfel de colaborare cu o instituţie de talia BRD este o confirmare a rezultatelor eforturilor şi muncii întregii echipe Credit24h.ro. Mai mult, faptul că, la doar un an de la lansarea în piaţă, Credit24h.ro a devenit singurul partener oficial al BRD pe teritoriul României dovedeşte serviciile de calitate pe care le oferim.”

Adrian Pandelescu, Director General Credit24h.ro

Compania Credit24h.ro a fost singura selectată pentru un parteneriat cu BRD, după ce a reușit ca, într-un an de activitate, să intermedieze acordarea de sute de împrumuturi de către BRD.

Avantajul major al creditelor oferite de BRD este dat de fluxul de lucru lejer și timpul de acordare foarte scurt comparativ cu alte instituții bancare de pe piață. De asemenea, pe lângă programul standard Prima Casă, BRD vine în întâmpinarea clienților cu un credit ipotecar avantajos și flexibil, cu o dobândă fixă în primii șapte ani și indexabilă ulterior. Astfel, suma lunară de plată rămâne nemodificată o lungă perioadă de timp, iar clienții se pot bucura de noua lor locuință, fără a avea grija unei eventuale creșteri a ratei.

“Suntem o companie tânără pe piață, lansată anul trecut de SudRezidential.ro, după mai bine de doi ani de analiză a evoluției pieței imobiliare și bancare din România. Nu este tocmai simplu să intri într-o piață deja bine conturată, dar am selectat cu grijă întreaga echipă, am pus accent pe profesionalism şi servicii de calitate. Am plecat la drum alături de șapte experți financiari, iar acum echipa noastră s-a dublat. În acest moment, avem trei mari parteneriate cu cele mai importante bănci de pe teritoriul României și dorim să ne extindem în continuare. Serviciile noastre s-au dezvoltat de la dosare pentru nevoi personale, de Prima Casă și credite ipotecare, până la credite importante pentru IMM-uri”, notează Adrian Pandelescu, Director General Credit24h.ro.

Credit24h.ro oferă o soluţie bancară, eligibilă în cel mai scurt timp, iar ulterior vine în ajutorul clientului prin susținerea dosarului până în momentul final (când acesta primește creditul). Printre avantajele Credit24h.ro amintim: identificarea celei mai potrivite soluții pentru client, eficientizarea timpului, eliminarea stresului și comunicarea permanentă cu banca creditoare, astfel încât clientul poate afla în orice moment evoluția dosarului său.

Credit24h.ro este un proiect susținut și promovat de către SudRezidential.ro

Părerile cititorilor
1 părere
  • IORDANA

    sunt vigile cu un contract nelimitat in Italia,cu un salariu 1244 eur lunar si-as dori sa stiu daca este posibil sa apelez la voi pt un imprumut in vederea achizitionarii unui apartament in Romania la nivelul de 45000-50000 eur si care sunt conditiile.Va multumesc si DOAMNE-AJUTA.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în perioada imediat următoare, iar apartamentele sunt deja disponibile pentru a fi (pre)contractate. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe