Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
8 Octombrie 2009

Deschiderea CONDOMINIUM Expo 2009 la Sala Palatului

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 08 Octombrie 2009

Târgul Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM, îşi va deschide porţile, pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Aflat la a X-a ediţie, evenimentul se desfasoară în plină perioadă de reaşezare a pieţei imobiliare din România, după şocul resimţit începând cu anul trecut.

În căutarea soluţiilor de ieşire din acestă zonă de incertitudine a pieţei, marcată de efectele crizei financiare, atât dezvoltatorii, cât şi instituţiile financiare işi modelează ofertele după regulile programului “Prima Casă”, o gură de aer pentru ofertele imobiliare destinate clasei medii.

Aşa cum anunţau şi analiştii domeniului, toamna acestui an a înregistrat deja o dezmorţire a sectorului, după o lungă perioadă marcată, în cel mai bun caz, de stagnare.

Partenerul oficial al târgului este Be Igloo, organizaţia de vânzări a fondului de investiţii România Invest, care va fi prezentă la eveniment cu un stand de excepţie, în care vor fi incluse cele mai atractive oferte de apartamente, localizate în toate sectoarele Capitalei.

Aşa cum şi-a obişnuit deja publicul fidel, CONDOMINIUM Expo reuneşte la Sala Palatului cea mai variată şi completă ofertă de apartamente disponibilă pe piaţa, precum şi cele mai avantajoase soluţii de finanaţare disponibile la banci sau direct la dezvoltatori.

Amatorii proprietăţilor de vacantă vor găsi în cadrul târgului apartamente atractive situate pe Costa del Sol, Spania. Ofertele de preţ, atât pentru piaţa internă, cât şi pentru cea externă, sunt ajustate ţinând cont de situaţia economică. Discounturi, pornind de la 7 % şi ajungând pana la 40 %, în cazul apartamentelor din străinătate, precum şi alte tipuri de beneficii pentru cumpărători sunt disponibile la fiecare stand.

Consecvent standartelor sale de calitate, Târgul Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM se va desfăşura şi de această dată la Sala Palatului din Bucureşti, o locaţie de maximă vizibilitate atât pentru expozanţi, cât şi pentru dezvoltatori.

Condominium Expo, ediţia a X-a, se va desfăşura în perioada 15-18 octombrie 2009 şi va fi deschis de joi până sâmbătă, între orele 10-19, şi duminică, între orele 10-16.

Detalii referitoare la eveniment şi informaţii privind înscrierea puteţi găsi la adresa de internet: www.condominiumexpo.eu.

Organizatorii CONDOMINIUM, Plus Media şi Proactive Business Communication, sunt companii de PR şi organizări de evenimente, cu experienţă de peste 4 ani în domeniul târgurilor şi expoziţiilor.

Intrarea este liberă.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe