Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
19 mart. 2015

Episodul 1: Cum arată cele mai scumpe (cinci) penthouse-uri din România. Prețuri de până la 3,8 milioane de euro!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei, Lifestyle

În piețe imobiliare cu tradiție, locuințele situate la etajele superioare ale unor imobile exclusiviste sunt considerate „crema” pieței vânzărilor de apartamente.

Deși a început cu ani buni în urmă, dezvoltarea rezidențialului de lux autohton se află încă într-o fază incipientă. În mod previzibil, cea mai generoasă ofertă pe acest segment poate fi găsită în Capitală, după cum reiese dintr-un clasament realizat de Imobiliare.ro asupra anunțurilor de penthouse-uri listate pe portal. Potrivit analizei citate, cele mai scumpe astfel de proprietăți disponibile spre vânzare sunt situate, fără excepție, în imobile nou-construite din nordul orașului, iar prețurile variază între 1,4 și aproape patru milioane de euro.

Pe primul loc în clasament se situează un penthouse amplasat în zona Primăverii-Herăstrău, la un preț de 3,8 milioane de euro. Acesta este, totodată, cel mai scump apartament scos la vânzare în Capitală. Proprietatea ocupă ultimele două etaje (din cinci) ale unui imobil finalizat în 2013, este compartimentată în șase camere și dispune de o suprafață de 400 de metri pătrați (la care se adaugă patru terase, cu un total de 200 de metri pătrați).

Aici poți vizualiza oferta în detaliu.

Regatta penthouse 2
Regatta penthouse 1
Regatta penthouse 5

În zona Nordului-Herăstrău, un penthouse tip duplex, construit în anul 2005, are un preț cerut de 3 milioane de euro. Locuința are o suprafață utilă totală de 562 de metri pătrați, este împărțită în 12 camere (din care cinci dormitoare) și dispune de jacuzzi, cramă, saună, terasă pe fiecare etaj, plus trei locuri de parcare.

Click pentru mai multe informații.

penthouse Regatta 1
penthouse Regatta 2
penthouse Regatta 3

Tot în zona Herăstrău, un apartament cu cinci camere, amplasat la etajul șase din șase al unui bloc finalizat în anul 2009, poate fi achiziționat cu 2,5 milioane de euro. Proprietatea ocupă o suprafață utilă de circa 400 de metri pătrați, are patru băi și două locuri de parcare, iar pe terasa de 500 de metri pătrați este amenajată o grădină cu foișor.

Vezi anunțul de vânzare.

Penthouse Parc Herastrau 1
Penthouse Parc Herastrau 2
Penthouse Parc Herastrau 3

În zona Șoseaua Nordului, proprietarul unui penthouse tip duplex (etajele cinci și șase) finalizat în anul 2008 solicită un preț de 1,8 milioane de euro. Apartamentul este format din șase camere (plus dependințe) și are o suprafață utilă interioară de 280 de metri pătrați, la care se adaugă o terasă de 250 de metri pătrați, amenajată cu grădină.

Află mai multe.

penthouse Parc Herastrau nou 1
penthouse Parc Herastrau nou 2
penthouse Parc Herastrau nou 3

În zona Kiseleff-Herăstrău, un penthouse situat la ultimele etaje ale unui imobil din 2008 este scos la vânzare pentru 1,4 milioane de euro. Apartamentul are cinci camere, ocupă o suprafață utilă de 277 de metri pătrați și este dotat cu două terase amenajate: una de 212 metri pătrați, la etajul inferior, și una de 270 de metri pătrați, pe acoperiș.

Click pentru detalii suplimentare.

Penthouse Kiseleff 1
Penthouse Kiseleff 2
Penthouse Kiseleff 3

Citește și: Cât costă și cum arată cel mai scump apartament din țară

Părerile cititorilor
1 părere
  • Alexandru

    Cat se cere este una si cat se ofera este alta 🙂

    Un prieten de-al meu are la vanzare un penthouse chiar langa parc, zona foarte buna ( iesi din bloc si intri in parc ), 300mp plus terase, 3 garaje, 3 boxe, strada privata etc si nu obtine 600 mii pe el.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
În februarie, trendul de creștere a prețurilor apartamentelor a continuat. Excepție notabilă în București

În februarie, prețurile solicitate pentru apartamentele noi și vechi scoase la vânzare s-au majorat, la nivel național, cu 0,8%. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată la nivel de țară...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor la începutul lui 2022

În ultima lună, cel mai semnificativ avans a fost consemnat de Cluj-Napoca, orașul de pe Someș fiind urmat, la ceva distanță, de Constanța și București, în vreme ce Iașiul...

citește mai departe
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Oferte de Black Friday pe Imobiliare.ro: reducere de 128.000 de euro la achiziția unei vile în nordul Capitalei

Imobiliare.ro anunță lansarea unei ample campanii de Black Friday, dedicată consumatorilor finali, ce se va derula până la sfârșitul lunii noiembrie. În momentul de față, pe site sunt listate...

citește mai departe