Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 iul. 2015

Episodul 2: Topul celor mai scumpe vile cu piscină din țară

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei, Lifestyle

Comparativ cu Bucureștiul, prețurile din celelalte mari orașe ale țării sunt semnificativ mai mici.

Imobiliare.ro prezintă a doua parte a clasamentului celor mai scumpe vile cu piscină disponibile spre vânzare în marile orașe ale țării (în afara Capitalei). Proprietarii cu cele mai ridicate pretenții se apropie de pragul de un milion de euro.

vila piscina Cluj 1

Cluj-Napoca:
În zona Făget, în apropierea pădurii, o vilă din 2011 are un preț cerut de 980.000 de euro. Amplasată pe un teren de 2.149 de metri pătrați, construcția este dispusă pe demisol și parter și are o suprafață de 507 metri pătrați. La demisol se găsește o saună și piscina cu ieșire în curte.

Află mai multe despre proprietate.

În zona Dâmbul Rotund, o vilă de 350 de metri pătrați utili (foto sus+jos), compartimentată în nouă camere (plus dependințe), poate fi achiziționată cu 960.000 de euro. Structurată pe P+2E, casa a fost construită în 2011, pe un teren de 1.925 de metri pătrați. În curte se află o piscină de 90 de metri pătrați.

Click pentru informații suplimentare.

vila piscina Cluj 2
vila piscina Cluj 4
vila piscina cluj 3

Timișoara:
În zona Braytim, o vilă cu opt camere, construită în anul 2008, are un preț cerut de 850.000 de euro. Casa are 505 metri pătrați utili (pe un regim de înălțime D+P+2E), iar suprafața terenului ajunge la 2.500 de metri pătrați. Curtea rămasă liberă, de peste 2.000 de metri pătrați, este amenajată cu gazon, arbuști, un iaz artificial și terasă cu piscină în spatele casei.

Vezi anunțul în detaliu.

Braytim vila 1
Braytim vila 10
Braytim vila 11

În zona Mircea cel Bătrân, o vilă cu cinci camere, finalizată tot în 2008 (foto jos), poate fi achiziționată la un preț de 690.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 460 de metri pătrați (și teren de 922 de metri pătrați) și dispune de grădină amenajată și piscină exterioară.

Aici poți afla mai multe despre ofertă.

Constanța:
În orașul de la malul mării, în zona Coiciu, o casă cu șase camere (foto jos), finalizată în anul 2004, poate fi achiziționată cu 300.000 de euro. Imobilul este structurat pe parter și etaj, are o suprafață utilă de 240 de metri pătrați, teren de 549 de metri pătrați și piscină exterioară de 32 de metri pătrați.

Aici găsești mai multe informații.

vila piscina Constanta 1
vila piscina Constanta 2
vila piscina Constanta 3

Iași:
În zona Bucium, o vilă din 2008, compartimentată în cinci camere (plus dependințe) este disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro la un preț de 480.000 de euro. Casa are o suprafață de 280 de metri pătrați utili și este amplasată pe un teren de 3.300 de metri pătrați, unde este amenajată și o piscină exterioară.

Click pentru detalii.

În zona Popas Păcurari, o casă cu șapte camere, ridicată în anul 2007, are un preț cerut de 250.000 de euro. Locuința are 350 de metri pătrați utili și teren de 700 de metri pătrați, unde este amenajată și o piscină.

Vizualizează anunțul de vânzare.

Brașov:
În zona Griviței, o vilă cu opt camere, construită în anul 2012, poate fi achiziționată cu o sumă de 350.000 de euro. Locuința este structurată pe parter și două etaje, are o suprafață utilă de 390 de metri pătrați și teren de 467 de metri pătrați. Printre facilități se numără curtea cu grădină amenajată și piscina de pe terasă.

Aici găsești informații suplimentare.

În zona Craiter, o vilă cu șase camere, finalizată în anul 2008, are un preț cerut de 239.000 de euro. Casa dispune de o suprafață utilă de 200 de metri pătrați (pe parter și etaj) și teren de 712 metri pătrați, iar printre facilități se numără o piscină exterioară.

Vezi cum arată.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Primul credit Noua Casă de la Banca Transilvania: beneficiarul a achiziționat un apartament cu trei camere, în București

După o serie de modificări și tergiversări, programul Noua Casă – înlocuitorul fostului Prima Casă – a început, pe final de an, să funcționeze propriu-zis. Oficialii Băncii Transilvania au...

citește mai departe
Achizițiile de imobile în septembrie 2020: pe plus și față de august, și față de septembrie 2019

Raportat la primele nouă luni ale anului, în București și în județul Ilfov poate fi observată o intensificare a apetitului pentru achiziții, comparativ cu anul precedent. În septembrie 2020,...

citește mai departe
Un important dezvoltator autohton se extinde pe piața din Iași. A cumpărat un teren în zona Copou și vrea să ridice locuințe „verzi”

Tot ca parte a strategiei sale de a se extinde în afara Capitalei, compania a început anul acesta și construcția unui ansamblu rezidențial de aproape 700 de unități în...

citește mai departe
Câți bucureșteni beneficiază (în mod direct) de noua linie de metrou din Drumul Taberei

În această categorie sunt cuprinși nu doar persoanele care locuiesc efectiv în zonă, ci și cei care lucrează aici – chiar dacă în momentul de față nu trebuie să...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor în luna septembrie: în București s-au stabilizat, în Cluj-Napoca, Brașov și Constanța s-au majorat

În spatele nivelului relativ constant din Capitală se ascunde o evoluție discrepantă pe cele două segmente de piață analizate – vechi versus nou. După un avans de 0,5% în...

citește mai departe