Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 iul. 2015

Episodul 2: Topul celor mai scumpe vile cu piscină din țară

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei, Lifestyle

Comparativ cu Bucureștiul, prețurile din celelalte mari orașe ale țării sunt semnificativ mai mici.

Imobiliare.ro prezintă a doua parte a clasamentului celor mai scumpe vile cu piscină disponibile spre vânzare în marile orașe ale țării (în afara Capitalei). Proprietarii cu cele mai ridicate pretenții se apropie de pragul de un milion de euro.

vila piscina Cluj 1

Cluj-Napoca:
În zona Făget, în apropierea pădurii, o vilă din 2011 are un preț cerut de 980.000 de euro. Amplasată pe un teren de 2.149 de metri pătrați, construcția este dispusă pe demisol și parter și are o suprafață de 507 metri pătrați. La demisol se găsește o saună și piscina cu ieșire în curte.

Află mai multe despre proprietate.

În zona Dâmbul Rotund, o vilă de 350 de metri pătrați utili (foto sus+jos), compartimentată în nouă camere (plus dependințe), poate fi achiziționată cu 960.000 de euro. Structurată pe P+2E, casa a fost construită în 2011, pe un teren de 1.925 de metri pătrați. În curte se află o piscină de 90 de metri pătrați.

Click pentru informații suplimentare.

vila piscina Cluj 2
vila piscina Cluj 4
vila piscina cluj 3

Timișoara:
În zona Braytim, o vilă cu opt camere, construită în anul 2008, are un preț cerut de 850.000 de euro. Casa are 505 metri pătrați utili (pe un regim de înălțime D+P+2E), iar suprafața terenului ajunge la 2.500 de metri pătrați. Curtea rămasă liberă, de peste 2.000 de metri pătrați, este amenajată cu gazon, arbuști, un iaz artificial și terasă cu piscină în spatele casei.

Vezi anunțul în detaliu.

Braytim vila 1
Braytim vila 10
Braytim vila 11

În zona Mircea cel Bătrân, o vilă cu cinci camere, finalizată tot în 2008 (foto jos), poate fi achiziționată la un preț de 690.000 de euro. Locuința are o suprafață utilă de 460 de metri pătrați (și teren de 922 de metri pătrați) și dispune de grădină amenajată și piscină exterioară.

Aici poți afla mai multe despre ofertă.

Constanța:
În orașul de la malul mării, în zona Coiciu, o casă cu șase camere (foto jos), finalizată în anul 2004, poate fi achiziționată cu 300.000 de euro. Imobilul este structurat pe parter și etaj, are o suprafață utilă de 240 de metri pătrați, teren de 549 de metri pătrați și piscină exterioară de 32 de metri pătrați.

Aici găsești mai multe informații.

vila piscina Constanta 1
vila piscina Constanta 2
vila piscina Constanta 3

Iași:
În zona Bucium, o vilă din 2008, compartimentată în cinci camere (plus dependințe) este disponibilă spre vânzare pe Imobiliare.ro la un preț de 480.000 de euro. Casa are o suprafață de 280 de metri pătrați utili și este amplasată pe un teren de 3.300 de metri pătrați, unde este amenajată și o piscină exterioară.

Click pentru detalii.

În zona Popas Păcurari, o casă cu șapte camere, ridicată în anul 2007, are un preț cerut de 250.000 de euro. Locuința are 350 de metri pătrați utili și teren de 700 de metri pătrați, unde este amenajată și o piscină.

Vizualizează anunțul de vânzare.

Brașov:
În zona Griviței, o vilă cu opt camere, construită în anul 2012, poate fi achiziționată cu o sumă de 350.000 de euro. Locuința este structurată pe parter și două etaje, are o suprafață utilă de 390 de metri pătrați și teren de 467 de metri pătrați. Printre facilități se numără curtea cu grădină amenajată și piscina de pe terasă.

Aici găsești informații suplimentare.

În zona Craiter, o vilă cu șase camere, finalizată în anul 2008, are un preț cerut de 239.000 de euro. Casa dispune de o suprafață utilă de 200 de metri pătrați (pe parter și etaj) și teren de 712 metri pătrați, iar printre facilități se numără o piscină exterioară.

Vezi cum arată.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
2019, aproape de RECORDUL atins în 2008 pe piața rezidențială

Estimările realizate pe baza statisticilor oficiale disponibile până în momentul de față indică o apropiere sensibilă de nivelul atins în anul de boom al pieței autohtone. 2019 a fost,...

citește mai departe
Perioada de vânzare și marja de negociere în 2019 față de anii anteriori. Ce spun acestea despre piață

Alături de evoluția prețurilor, cei doi indicatori vin să completeze imaginea de ansamblu asupra rezidențialului autohton. Potrivit celui mai recent raport de piață publicat de Analize Imobiliare și Imobiliare.ro,...

citește mai departe
Studiu ING: Românii sunt, dintre europeni, cei mai interesați de achiziția unei case

În momentul de față, 84% dintre români consideră că este mai rentabil să își cumpere o locuință proprie decât să locuiască în chirie. La nivel european, românii se arată...

citește mai departe
Zvonurile de criză și impactul lor asupra pieței din București. Ce se va întâmpla cu prețurile în 2020?

Zvonurile care anticipau apariția iminentă a unei crize în 2019 și scăderea prețurilor și cu 25% au avut un impact semnificativ asupra pieței din București, în special în prima...

citește mai departe
RE/MAX: piața românească NU se află într-un boom imobiliar – ci, dimpotrivă, într-o fază de maturitate!

La mai bine de cinci de la revenirea din criză a rezidențialului autohton, evoluția prețurilor continuă să stârnească temeri și suspiciuni. Potrivit unui studiu realizat de RE/MAX România, în...

citește mai departe