Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 feb. 2012

Expertul în negociere şi persuasiune vine în România

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Renumitul Roger Dawson vine la Bucureşti pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de negociere şi vânzare.

Pe data de 2 martie 2012 Roger Dawson va veni la Bucureşti pentru a susţine un seminar de impact major pentru piaţa de business din România – “Secretele negocierii”. Seminarul se va desfăşura la Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, de la ora 9.00 şi este organizat de Inter Contact Group.

ROGER DAWSON s-a născut în Marea Britanie şi a emigrat în California în 1962. A devenit cetăţean al SUA în 1972. Înainte de a deveni autorul unor importante cărţi de specialitate, Roger Dawson a condus una dintre cele mai importante companii imobiliare din California, cu 28 de sedii, 540 de agenţi de vânzări colaboratori şi cu un volum de peste 400 de milioane de dolari pe an.

Programul său de cursuri pe casete audio, Secrets of Power Negotiating, a fost lansat sub egida Nightingale-Conant şi este cel mai bine vândut program de acest gen din toate timpurile. A fost vândut în peste 460.000 de exemplare şi este cea mai bună carte audio de business din domeniul vânzărilor publicată vreodată!

Printre cărţile traduse şi în limba română se numără: “Secretele persuasiunii. Cum să vinzi orice oricui”, “Secretele negocierii. Arta de a câştiga în orice situaţie” şi “Start spre eficienţă”, iar dintre audiobook-urile sale, în limba română găsim “Cadranul personalităţilor”.

 

Ofertă exclusivă pentru vizitatorii imobiliare.ro

Reducerea se aplică sumelor afişate în site-ul oficial.

 

 

Roger Dawson este fondatorul Power Negotiating Institute, cu sediul în California, institut ce oferă cursuri în SUA şi în alte ţări, pe următoarele domenii: arta negocierii, arta persuasiunii, procesele decizionale eficiente şi optimizarea performanţelor. Diferite firme şi societăţi din Statele Unite ale Americii şi din întreaga lume apelează la serviciile sale datorită experienţei în domeniul strategiilor de negociere, al tehnicilor de persuasiune şi al proceselor decizionale, precum şi pentru discursurile motivaţionale.
 
Printre clienţii săi se numără: IBM, Xerox, SUN Microsystems, Carrier, Hewlett-Packard (HP), Oracle Corporation, Siemens Corporation, Unisys, Nestle, 3M, Wells Frago Bank, General Motors, Mercury, US Bankcorp, Federal Express, Computer Associates, JavaSoft, Century 21 International.

Principalele teme pe care Roger Dawson le va aborda pe data de 2 martie pentru audienţa din România sunt:
 
– cele mai eficiente tehnici şi metode de negociere
– cum să încheiem tranzacţii mai bune şi să câştigăm mai mult
– arta de a convinge

Toate secretele folosite de către cei mai buni negociatori ai lumii vor fi revelate de către Roger Dawson în detalii fascinante. Fiecare participant la acest seminar va pleca cu informaţii şi cunoştinţe noi, inovatoare, care, aplicate ulterior, vor oferi rezultatele dorite.

Pentru înscriere accesaţi site-ul oficial. Printre partenerii evenimentului se numără: Wall-Street.ro, Business24.ro, BestJobs.ro, Bestresource.ro, Imobiliare.ro, Digital4, Catalogdecursuri.ro, Curtea Veche, Calendarevenimente.ro, Audiosfera, Extreme Training.

Pentru înscrieri şi detalii suplimentare: 021.203.47.48, 0766.33.14.08, [email protected]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Real Estate Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Real Estate Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe