Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 feb. 2012

Expertul în negociere şi persuasiune vine în România

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Renumitul Roger Dawson vine la Bucureşti pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de negociere şi vânzare.

Pe data de 2 martie 2012 Roger Dawson va veni la Bucureşti pentru a susţine un seminar de impact major pentru piaţa de business din România – “Secretele negocierii”. Seminarul se va desfăşura la Crystal Palace Ballrooms, sala Roma, de la ora 9.00 şi este organizat de Inter Contact Group.

ROGER DAWSON s-a născut în Marea Britanie şi a emigrat în California în 1962. A devenit cetăţean al SUA în 1972. Înainte de a deveni autorul unor importante cărţi de specialitate, Roger Dawson a condus una dintre cele mai importante companii imobiliare din California, cu 28 de sedii, 540 de agenţi de vânzări colaboratori şi cu un volum de peste 400 de milioane de dolari pe an.

Programul său de cursuri pe casete audio, Secrets of Power Negotiating, a fost lansat sub egida Nightingale-Conant şi este cel mai bine vândut program de acest gen din toate timpurile. A fost vândut în peste 460.000 de exemplare şi este cea mai bună carte audio de business din domeniul vânzărilor publicată vreodată!

Printre cărţile traduse şi în limba română se numără: “Secretele persuasiunii. Cum să vinzi orice oricui”, “Secretele negocierii. Arta de a câştiga în orice situaţie” şi “Start spre eficienţă”, iar dintre audiobook-urile sale, în limba română găsim “Cadranul personalităţilor”.

 

Ofertă exclusivă pentru vizitatorii imobiliare.ro

Reducerea se aplică sumelor afişate în site-ul oficial.

 

 

Roger Dawson este fondatorul Power Negotiating Institute, cu sediul în California, institut ce oferă cursuri în SUA şi în alte ţări, pe următoarele domenii: arta negocierii, arta persuasiunii, procesele decizionale eficiente şi optimizarea performanţelor. Diferite firme şi societăţi din Statele Unite ale Americii şi din întreaga lume apelează la serviciile sale datorită experienţei în domeniul strategiilor de negociere, al tehnicilor de persuasiune şi al proceselor decizionale, precum şi pentru discursurile motivaţionale.
 
Printre clienţii săi se numără: IBM, Xerox, SUN Microsystems, Carrier, Hewlett-Packard (HP), Oracle Corporation, Siemens Corporation, Unisys, Nestle, 3M, Wells Frago Bank, General Motors, Mercury, US Bankcorp, Federal Express, Computer Associates, JavaSoft, Century 21 International.

Principalele teme pe care Roger Dawson le va aborda pe data de 2 martie pentru audienţa din România sunt:
 
– cele mai eficiente tehnici şi metode de negociere
– cum să încheiem tranzacţii mai bune şi să câştigăm mai mult
– arta de a convinge

Toate secretele folosite de către cei mai buni negociatori ai lumii vor fi revelate de către Roger Dawson în detalii fascinante. Fiecare participant la acest seminar va pleca cu informaţii şi cunoştinţe noi, inovatoare, care, aplicate ulterior, vor oferi rezultatele dorite.

Pentru înscriere accesaţi site-ul oficial. Printre partenerii evenimentului se numără: Wall-Street.ro, Business24.ro, BestJobs.ro, Bestresource.ro, Imobiliare.ro, Digital4, Catalogdecursuri.ro, Curtea Veche, Calendarevenimente.ro, Audiosfera, Extreme Training.

Pentru înscrieri şi detalii suplimentare: 021.203.47.48, 0766.33.14.08, office@intercontactro.com.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe