Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 iul. 2014

Ibiza Sol Residence – Ziua Porţilor Deschise, cu oferte de vară (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ibiza Sol Residence invită toţi doritorii să descopere un nou stil de viaţă, în atmosfera mediteraneană din nordul Capitalei, într-o zonă rezidenţială exclusivistă din Pipera.

Ansamblul rezidenţial Ibiza Sol Residence, situat în zona de nord a Capitalei, în proximitatea prestigioaselor școli internaționale Școala Americană și British School, a înregistrat în primul semestru al acestui an vânzări cu aproape 250% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, atunci când încasările s-au ridicat la 983.333 de euro. În primele șase luni ale acestui an au fost tranzacţionate 21 unităţi, în valoare totală de 2.457.000 de euro. Vânzările medii lunare au fost de 409.500 de euro, ceea ce înseamnă că, în medie, au fost tranzacţionate 3,5 apartamente pe lună.

adv Ibiza Sol
 

“Ne bucurăm că am putut veni în întâmpinarea clienţilor noştri, în primele şase luni ale acestui an, cu oferte atractive de plată, ceea ce a stimulat procesul de vânzare şi a dus la obţinerea de venituri satisfăcătoare. Mai mult decât atât, complexul Ibiza Sol Residence are o serie de avantaje care îl propulsează în topul preferinţelor celor care îşi caută o locuinţă: este situat într-o zonă privată şi exclusivistă, oferă confortul de care aceştia au nevoie pentru o viaţă liniştită şi relaxantă, alături de o gamă complexă de facilităţi pentru întreaga familie. Are piscine exterioare, saună, fitness şi locuri de joacă pentru copii. Ritmul foarte bun de contractare ne face să privim cu optimism spre al doilea semestru.”

Andreea Comşa, managing director Premier Estate (compania de consultanţă şi vânzări asistate specializată în imobiliare care se ocupă de vânzările din Ibiza Sol Residence)

Toţi cei interesaţi de ofertele disponibile sau care doresc să viziteze complexul pentru a se delecta cu frumuseţea atmosferei distinse şi a designului mediteranean sunt invitaţi pe data de 12 iulie la Ziua Porţilor Deschise, unde consultanţii în vânzări le vor oferi toate informaţiile necesare. De asemenea, pentru a-și face o idee despre viitorul lor apartament și a posibilităților diverse de amenajare, viitorii proprietari pot vizita și noul showroom deschis în cadrul complexului.

Despre Ibiza Sol:
Ibiza Sol Residence este un proiect rezidenţial excepţional cu design mediteranean, format din 14 clădiri S+P+3, un spaţiu verde de 12.000 mp dispus în zona centrală. Preţurile sunt cuprinse între 99.000 de euro şi 149.000 de euro, în funcţie de tipul apartamentelor, care au suprafete ce variază între 124 de mp – cele cu 3 camere mansarda şi 137 de mp – cele cu 4 camere. Complexul a fost finalizat în 2008 de către dezvoltatorul spaniol Ibiza Group, cu o investiţie totală de 60 de milioane de euro.

Toate apartamentele beneficiază de finisaje de lux, centrale termice individuale, sistem de aer condiţionat multisplit, şeminee în zona de living, barbeque pe terasă, bucătării mobilate şi parţial utilate, oferind confortul necesar şi celor mai exigente gusturi. În plus, facilităţile ce deservesc complexul, îl fac alegerea ideală pentru o familie cu copii: două piscine cu jacuzzi, SPA Center cu saună, jacuzzi şi sală de fitness, Mini Golf şi Kids Club.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe