Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 iul. 2014

Ibiza Sol Residence – Ziua Porţilor Deschise, cu oferte de vară (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ibiza Sol Residence invită toţi doritorii să descopere un nou stil de viaţă, în atmosfera mediteraneană din nordul Capitalei, într-o zonă rezidenţială exclusivistă din Pipera.

Ansamblul rezidenţial Ibiza Sol Residence, situat în zona de nord a Capitalei, în proximitatea prestigioaselor școli internaționale Școala Americană și British School, a înregistrat în primul semestru al acestui an vânzări cu aproape 250% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, atunci când încasările s-au ridicat la 983.333 de euro. În primele șase luni ale acestui an au fost tranzacţionate 21 unităţi, în valoare totală de 2.457.000 de euro. Vânzările medii lunare au fost de 409.500 de euro, ceea ce înseamnă că, în medie, au fost tranzacţionate 3,5 apartamente pe lună.

adv Ibiza Sol
 

“Ne bucurăm că am putut veni în întâmpinarea clienţilor noştri, în primele şase luni ale acestui an, cu oferte atractive de plată, ceea ce a stimulat procesul de vânzare şi a dus la obţinerea de venituri satisfăcătoare. Mai mult decât atât, complexul Ibiza Sol Residence are o serie de avantaje care îl propulsează în topul preferinţelor celor care îşi caută o locuinţă: este situat într-o zonă privată şi exclusivistă, oferă confortul de care aceştia au nevoie pentru o viaţă liniştită şi relaxantă, alături de o gamă complexă de facilităţi pentru întreaga familie. Are piscine exterioare, saună, fitness şi locuri de joacă pentru copii. Ritmul foarte bun de contractare ne face să privim cu optimism spre al doilea semestru.”

Andreea Comşa, managing director Premier Estate (compania de consultanţă şi vânzări asistate specializată în imobiliare care se ocupă de vânzările din Ibiza Sol Residence)

Toţi cei interesaţi de ofertele disponibile sau care doresc să viziteze complexul pentru a se delecta cu frumuseţea atmosferei distinse şi a designului mediteranean sunt invitaţi pe data de 12 iulie la Ziua Porţilor Deschise, unde consultanţii în vânzări le vor oferi toate informaţiile necesare. De asemenea, pentru a-și face o idee despre viitorul lor apartament și a posibilităților diverse de amenajare, viitorii proprietari pot vizita și noul showroom deschis în cadrul complexului.

Despre Ibiza Sol:
Ibiza Sol Residence este un proiect rezidenţial excepţional cu design mediteranean, format din 14 clădiri S+P+3, un spaţiu verde de 12.000 mp dispus în zona centrală. Preţurile sunt cuprinse între 99.000 de euro şi 149.000 de euro, în funcţie de tipul apartamentelor, care au suprafete ce variază între 124 de mp – cele cu 3 camere mansarda şi 137 de mp – cele cu 4 camere. Complexul a fost finalizat în 2008 de către dezvoltatorul spaniol Ibiza Group, cu o investiţie totală de 60 de milioane de euro.

Toate apartamentele beneficiază de finisaje de lux, centrale termice individuale, sistem de aer condiţionat multisplit, şeminee în zona de living, barbeque pe terasă, bucătării mobilate şi parţial utilate, oferind confortul necesar şi celor mai exigente gusturi. În plus, facilităţile ce deservesc complexul, îl fac alegerea ideală pentru o familie cu copii: două piscine cu jacuzzi, SPA Center cu saună, jacuzzi şi sală de fitness, Mini Golf şi Kids Club.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe