Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 Decembrie 2021

Imobiliare.ro câștigă trofeul pentru „Inovație în imobiliare” la Gala Premiilor Real Estate 2021

scris de Corina Sfia in categoria Ştiri imobiliare, Subiectul lunii
Ultima actualizare: 07 Decembrie 2021
Răzvan Ionescu, Director Comercial al Imobiliare.ro, a ridicat premiul în numele companiei. Sursă foto: Real Estate Magazine

Imobiliare.ro a câștigat trofeul oferit la categoria „Inovație în imobiliare” în cadrul Galei Premiilor Real Estate, eveniment organizat de Real Estate Magazine, una dintre cele mai puternice publicații de profil din România.

Peste 100 de nominalizați au intrat în competiția care a cuprins 18 categorii în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2021. Aspectele luate în considerare de către juriul alcătuit din profesioniști în imobiliare, în alegerea câștigătorului din cadrul categoriei „Inovație în imobiliare” au fost: soluția tehnologică, volumul investițiilor, impactul asupra pieței și scalabilitatea soluției sau a produsului. Imobiliare.ro a obținut cel mai mare punctaj din partea juriului pe baza criteriilor specifice acestei categorii. Răzvan Ionescu, Director Comercial al Imobiliare.ro, a fost reprezentantul companiei și cel care a ridicat premiul obținut de Imobiliare.ro în cadrul Galei organizate în acest an în format hybrid.

La această categorie Imobiliare.ro a concurat cu alți cinci jucători care au stimulat inovația în sectorul imobiliar. Celelalte branduri nominalizate au fost Bright Spaces, Genesis Property- Immune Building Standard, Meta Estate Trust, Milluu, RealPad și SigTree.

Membrii juriului Galei Premiilor Real Estate 2021 au fost ATTILA BEER, country manager, AluKönigStahl Romania, TUDOR CARTIANU, CEO, Delta Studio, ANTOANELA COMȘA, președinte, Asociația Investitorilor Imobiliari din România, DANIEL CRAINIC, head of marketing & communications Imobiliare.ro (care potrivit regulilor Real Estate 2021 nu a votat pentru această categorie), OANA ILIESCU, managing director, Cushman & Wakefield Echinox, DESPINA PONOMARENCO, director executiv, Bucharest Real Estate Club, OVIDIU NICOLAE POȘIRCĂ, redactor-șef, Real Estate Magazine, ANDREI SÂRBU, CEO, SVN România și ȘTEFAN TUDOS, vicepreședinte, Genesis Property.

La evenimentul din acest an, organizat în București, la finalul lunii noiembrie, au participat cei mai activi dezvoltatori, antreprenori, investitori, furnizori, arhitecți, designeri, dar și reprezentanți ai unor agenții de top, consultanți imobiliari și constructori.

 

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și