Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 nov. 2018

Imobiliare.ro, printre finaliștii nominalizați pentru premiul „Inovație în imobiliare” la Gala Premiilor Real Estate 2018

scris de corina.varlan in categoria Ştirea zilei

Imobiliare.ro se numără printre finaliștii nominalizați pentru premiul „Inovație în imobiliare” care va fi decernat în cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018, eveniment organizat de Real Estate Magazine pentru recunoașterea activității și rezultatelor deosebite obținute pe parcursul anului de către jucătorii din domeniu.

Nominalizările au fost realizate pe baza informațiilor și datelor colectate din piață, analizate și evaluate de către un juriu independent format din profesioniști cu experiență și reputație în imobiliare, alături de membri ai echipei redacționale Real Estate Magazine.

gala premiilor real estate 2018

Vor fi acordate, în total, 15 premii în patru categorii: Proiecte imobiliare, Dezvoltatori, Servicii și Tranzacții&profesioniști.

Imobiliare.ro se numără printre finaliștii categoriei de Servicii din cadrul Galei Premiilor Real Estate 2018 și concurează pentru premiul „Inovație în imobiliare”, dedicat jucătorilor care au stimulat inovația în acest sector, cu EFdeN, Spaces, Mindspace și myhive.

Desemnarea câștigătorilor va avea loc în urma unui proces de evaluare și notare de către juriu, luându-se în considerare următoarele criterii: inovație, tehnologie, investiții, impact și scalabilitate.

Decernarea premiilor va fi realizată pe data de 28 noiembrie, în cadrul Galei organizate de Real Estate Magazine la București.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și