Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 Decembrie 2013

IMOBOUTIQUE: o nouă abordare a spațiului, pentru acasă și la birou (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 04 Decembrie 2013

Oana ChitescuCompania oferă clienților săi consultanță în achiziții și închirieri, venind cu soluții personalizate, rapide și ușor de pus în practică.

IMOBOUTIQUE, cea mai nouă apariție din real estate-ul autohton, aduce pentru clienții săi o nouă abordare a spațiului, atât pe partea de rezidențial, cât și pe cea de office. În exclusivitate pe piața din România, IMOBOUTIQUE lansează conceptul de Complex Unit. Acesta răspunde unor nevoi specifice, atât pe segmentul de birouri, cât și pe cel rezidențial, propunând clienților soluții personalizate, ce pot fi puse în practică ușor și rapid, oferind totodată consultanță specializată.

Din dorința de a ne adapta noilor cerințe de pe piața imobiliară și de a ține pasul cu actualitatea în gândirea celor care doresc să achiziționeze o proprietate, am încercat să ne detașăm de tranzacțiile obișnuite și să abordăm problema și din alte unghiuri. Astfel, am reușit să identificăm o nișă complet neexploatată în România, și anume aceea a clădirilor cu destinație industrială (foste hale, fabrici, mori, etc.). Am studiat acest lucru și ne-am interesat și cum se desfășoară acest proces pe piețele din alte țări și am rămas impresionați de transformările spectaculoase pe care specialiștii le pot aduce acestui tip de imobile și de destinațiile diverse pe care le pot dobândi în final.
Inspirati de acest lucru, am inițiat o serie de discuții cu o serie de specialiști în obținerea de finanțare și am ajuns împreună la concluzia că acest tip de tranzacție poate reprezenta un potențial fabulos pentru clienții noștri. Dat fiind faptul că fondurile pentru acest gen de achiziții sunt limitate, solicitanții sunt invitați să ne contacteze pentru a elabora împreună un plan eficient de finanțare.

Oana Chițescu (foto), fondatoarea IMOBOUTIQUE, după 20 de ani de experiență pe piața imobiliară

Prin Complex Unit, IMOBOUTIQUE oferă:
1. Office Unit – un concept nou, prin care puteți beneficia de:
BIROURI AMENAJATE, CU ÎNREGISTRAREA PUNCTULUI DE LUCRU: servicii personalizate, în concordanță cu cerințele legale, care asigură spații de birouri. Acestea pot fi închiriate mobilate sau nemobilate și au suprafețe ce se pot modifica în funcție de cerințele clientului. La cerere, pot fi furnizate și servicii de secretariat, acces la sală de ședințe, etc.

ÎNCHIRIERI BIROURI PE TERMEN SCURT: servicii de închiriere a unui spațiu de la câteva ore până la câteva zile, cu condiția înscrierii în prealabil. Se asigură acces la sala de ședințe, etc.

ÎNREGISTRARE SEDIU DE FIRMă – BIROURI VIRTUALE: acest serviciu se referă la oferirea documentației necesare pentru înscrierea societății la Registrul Comerțului. Se oferă și serviciul de colectare și redirecționare a corespondenței.

SĂLI DE CONFERINȚĂ, CURSURI, SEMINARII, AMFITEATRE, SPAȚII DE BIROURI, SĂLI DE CATERING: posibilitatea de închiriere a unui spațiu în mod punctual (pentru un singur eveniment, o zi, etc.) sau pe perioade determinate; serviciul se adresează celor care desfășoară cursuri, simpozioane, evenimente specifice.

2. My Workspace: oferă personalitate spațiului de lucru, exprimând și intensificând în același timp toate valorile businessului clientului. My Workpsace este o carte de vizită cu caracter, care inspiră și pune în valoare afacerea utilizatorului, prin spații de lucru amplasate în clădiri cu personalitate, cu istorie și arhitectură deosebite.

3. My Home: este spațiul personal de locuit care reflectă personalitatea clientului, oferind în același timp o atmosferă caldă, familiară, demnă de locul pe care-l veți numi „acasă”. My Home înseamnă case „cu caracter”, construcții cu istorie și design exclusivist.

4. My Building: reprezintă șansa de a deveni proprietarul unei clădiri și, totodată, de a reevalua și „reinventa” destinația unui spațiu de birouri sau de locuit. În momentul de față, suntem în măsură să vă oferim consultanță în ceea ce privește obținerea de fonduri pentru achiziționarea unei clădiri și transformarea ei în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Părerile cititorilor
1 părere
  • Emil Garoi Jefferson

    Ne faceti sa radem mereu cu astfel de stiri, de-asta va si citim. Tineti-o tot asa, salutari din UK.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe