Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 dec. 2013

IMOBOUTIQUE: o nouă abordare a spațiului, pentru acasă și la birou (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Oana ChitescuCompania oferă clienților săi consultanță în achiziții și închirieri, venind cu soluții personalizate, rapide și ușor de pus în practică.

IMOBOUTIQUE, cea mai nouă apariție din real estate-ul autohton, aduce pentru clienții săi o nouă abordare a spațiului, atât pe partea de rezidențial, cât și pe cea de office. În exclusivitate pe piața din România, IMOBOUTIQUE lansează conceptul de Complex Unit. Acesta răspunde unor nevoi specifice, atât pe segmentul de birouri, cât și pe cel rezidențial, propunând clienților soluții personalizate, ce pot fi puse în practică ușor și rapid, oferind totodată consultanță specializată.

Din dorința de a ne adapta noilor cerințe de pe piața imobiliară și de a ține pasul cu actualitatea în gândirea celor care doresc să achiziționeze o proprietate, am încercat să ne detașăm de tranzacțiile obișnuite și să abordăm problema și din alte unghiuri. Astfel, am reușit să identificăm o nișă complet neexploatată în România, și anume aceea a clădirilor cu destinație industrială (foste hale, fabrici, mori, etc.). Am studiat acest lucru și ne-am interesat și cum se desfășoară acest proces pe piețele din alte țări și am rămas impresionați de transformările spectaculoase pe care specialiștii le pot aduce acestui tip de imobile și de destinațiile diverse pe care le pot dobândi în final.
Inspirati de acest lucru, am inițiat o serie de discuții cu o serie de specialiști în obținerea de finanțare și am ajuns împreună la concluzia că acest tip de tranzacție poate reprezenta un potențial fabulos pentru clienții noștri. Dat fiind faptul că fondurile pentru acest gen de achiziții sunt limitate, solicitanții sunt invitați să ne contacteze pentru a elabora împreună un plan eficient de finanțare.

Oana Chițescu (foto), fondatoarea IMOBOUTIQUE, după 20 de ani de experiență pe piața imobiliară

Prin Complex Unit, IMOBOUTIQUE oferă:
1. Office Unit – un concept nou, prin care puteți beneficia de:
BIROURI AMENAJATE, CU ÎNREGISTRAREA PUNCTULUI DE LUCRU: servicii personalizate, în concordanță cu cerințele legale, care asigură spații de birouri. Acestea pot fi închiriate mobilate sau nemobilate și au suprafețe ce se pot modifica în funcție de cerințele clientului. La cerere, pot fi furnizate și servicii de secretariat, acces la sală de ședințe, etc.

ÎNCHIRIERI BIROURI PE TERMEN SCURT: servicii de închiriere a unui spațiu de la câteva ore până la câteva zile, cu condiția înscrierii în prealabil. Se asigură acces la sala de ședințe, etc.

ÎNREGISTRARE SEDIU DE FIRMă – BIROURI VIRTUALE: acest serviciu se referă la oferirea documentației necesare pentru înscrierea societății la Registrul Comerțului. Se oferă și serviciul de colectare și redirecționare a corespondenței.

SĂLI DE CONFERINȚĂ, CURSURI, SEMINARII, AMFITEATRE, SPAȚII DE BIROURI, SĂLI DE CATERING: posibilitatea de închiriere a unui spațiu în mod punctual (pentru un singur eveniment, o zi, etc.) sau pe perioade determinate; serviciul se adresează celor care desfășoară cursuri, simpozioane, evenimente specifice.

2. My Workspace: oferă personalitate spațiului de lucru, exprimând și intensificând în același timp toate valorile businessului clientului. My Workpsace este o carte de vizită cu caracter, care inspiră și pune în valoare afacerea utilizatorului, prin spații de lucru amplasate în clădiri cu personalitate, cu istorie și arhitectură deosebite.

3. My Home: este spațiul personal de locuit care reflectă personalitatea clientului, oferind în același timp o atmosferă caldă, familiară, demnă de locul pe care-l veți numi „acasă”. My Home înseamnă case „cu caracter”, construcții cu istorie și design exclusivist.

4. My Building: reprezintă șansa de a deveni proprietarul unei clădiri și, totodată, de a reevalua și „reinventa” destinația unui spațiu de birouri sau de locuit. În momentul de față, suntem în măsură să vă oferim consultanță în ceea ce privește obținerea de fonduri pentru achiziționarea unei clădiri și transformarea ei în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Părerile cititorilor
1 părere
  • Emil Garoi Jefferson

    Ne faceti sa radem mereu cu astfel de stiri, de-asta va si citim. Tineti-o tot asa, salutari din UK.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe