Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 dec. 2013

IMOBOUTIQUE: o nouă abordare a spațiului, pentru acasă și la birou (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Oana ChitescuCompania oferă clienților săi consultanță în achiziții și închirieri, venind cu soluții personalizate, rapide și ușor de pus în practică.

IMOBOUTIQUE, cea mai nouă apariție din real estate-ul autohton, aduce pentru clienții săi o nouă abordare a spațiului, atât pe partea de rezidențial, cât și pe cea de office. În exclusivitate pe piața din România, IMOBOUTIQUE lansează conceptul de Complex Unit. Acesta răspunde unor nevoi specifice, atât pe segmentul de birouri, cât și pe cel rezidențial, propunând clienților soluții personalizate, ce pot fi puse în practică ușor și rapid, oferind totodată consultanță specializată.

Din dorința de a ne adapta noilor cerințe de pe piața imobiliară și de a ține pasul cu actualitatea în gândirea celor care doresc să achiziționeze o proprietate, am încercat să ne detașăm de tranzacțiile obișnuite și să abordăm problema și din alte unghiuri. Astfel, am reușit să identificăm o nișă complet neexploatată în România, și anume aceea a clădirilor cu destinație industrială (foste hale, fabrici, mori, etc.). Am studiat acest lucru și ne-am interesat și cum se desfășoară acest proces pe piețele din alte țări și am rămas impresionați de transformările spectaculoase pe care specialiștii le pot aduce acestui tip de imobile și de destinațiile diverse pe care le pot dobândi în final.
Inspirati de acest lucru, am inițiat o serie de discuții cu o serie de specialiști în obținerea de finanțare și am ajuns împreună la concluzia că acest tip de tranzacție poate reprezenta un potențial fabulos pentru clienții noștri. Dat fiind faptul că fondurile pentru acest gen de achiziții sunt limitate, solicitanții sunt invitați să ne contacteze pentru a elabora împreună un plan eficient de finanțare.

Oana Chițescu (foto), fondatoarea IMOBOUTIQUE, după 20 de ani de experiență pe piața imobiliară

Prin Complex Unit, IMOBOUTIQUE oferă:
1. Office Unit – un concept nou, prin care puteți beneficia de:
BIROURI AMENAJATE, CU ÎNREGISTRAREA PUNCTULUI DE LUCRU: servicii personalizate, în concordanță cu cerințele legale, care asigură spații de birouri. Acestea pot fi închiriate mobilate sau nemobilate și au suprafețe ce se pot modifica în funcție de cerințele clientului. La cerere, pot fi furnizate și servicii de secretariat, acces la sală de ședințe, etc.

ÎNCHIRIERI BIROURI PE TERMEN SCURT: servicii de închiriere a unui spațiu de la câteva ore până la câteva zile, cu condiția înscrierii în prealabil. Se asigură acces la sala de ședințe, etc.

ÎNREGISTRARE SEDIU DE FIRMă – BIROURI VIRTUALE: acest serviciu se referă la oferirea documentației necesare pentru înscrierea societății la Registrul Comerțului. Se oferă și serviciul de colectare și redirecționare a corespondenței.

SĂLI DE CONFERINȚĂ, CURSURI, SEMINARII, AMFITEATRE, SPAȚII DE BIROURI, SĂLI DE CATERING: posibilitatea de închiriere a unui spațiu în mod punctual (pentru un singur eveniment, o zi, etc.) sau pe perioade determinate; serviciul se adresează celor care desfășoară cursuri, simpozioane, evenimente specifice.

2. My Workspace: oferă personalitate spațiului de lucru, exprimând și intensificând în același timp toate valorile businessului clientului. My Workpsace este o carte de vizită cu caracter, care inspiră și pune în valoare afacerea utilizatorului, prin spații de lucru amplasate în clădiri cu personalitate, cu istorie și arhitectură deosebite.

3. My Home: este spațiul personal de locuit care reflectă personalitatea clientului, oferind în același timp o atmosferă caldă, familiară, demnă de locul pe care-l veți numi „acasă”. My Home înseamnă case „cu caracter”, construcții cu istorie și design exclusivist.

4. My Building: reprezintă șansa de a deveni proprietarul unei clădiri și, totodată, de a reevalua și „reinventa” destinația unui spațiu de birouri sau de locuit. În momentul de față, suntem în măsură să vă oferim consultanță în ceea ce privește obținerea de fonduri pentru achiziționarea unei clădiri și transformarea ei în conformitate cu dorințele dumneavoastră.

Părerile cititorilor
1 părere
  • Emil Garoi Jefferson

    Ne faceti sa radem mereu cu astfel de stiri, de-asta va si citim. Tineti-o tot asa, salutari din UK.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție sunt programate să înceapă în perioada imediat următoare, iar apartamentele sunt deja disponibile pentru a fi (pre)contractate. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe