Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
14 mart. 2023

Începe Târgul Imobiliar Timișoara TIT – ediția a VI-a cu oferte și reduceri de ultimă oră

scris de Corina Sfia in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

Iulius Congress Hall găzduiește în data de 18-19 martie ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Timișoara TIT. Evenimentul reunește, ca de obicei, expozanți din domeniul imobiliar și sectorul bancar, relevanți pentru Regiunea Vest.

Târgul Imobiliar Timișoara TIT este un eveniment anual care aduce împreună dezvoltatori imobiliari, consilieri financiari, investitori și potențiali cumpărători din Timișoara și împrejurimi.

La târg, participanții au posibilitatea de a vedea cele mai recente proiecte imobiliare, de a se întâlni cu dezvoltatorii și de a discuta despre opțiunile de finanțare disponibile.

Participanții vor avea inclusiv oportunitatea de a vedea ultimele tendințe în ceea ce privește amenajările interioare și exterioare pentru apartamente, case, vile etc.

Reducerile și surprizele vor fi prezente pe parcursul celor două zile de târg. Printre acestea se numără o tombolă la care vizitatorii târgului vor putea câștiga fie o saltea premium Sonno Supremo 4, marca Timflex, fie un salt în tandem cu parașuta, oferit de GoJump.

Târgul Imobiliar Timișoara este deschis sâmbătă, 18 martie, între orele 10-19 și duminică, 19 martie, între orele 10-18. Intrarea este liberă.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.