Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
1 oct. 2019

Începe TNI: 70% din cele peste 30.000 de oferte imobiliare sunt în exclusivitate. Vezi cele mai mici prețuri!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare
În Capitală, cele mai ieftine locuințe pot fi găsite, la fel ca în anii trecuți, în zona de sud

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar, ce marchează aniversarea a 15 ani de TNI, începe vineri, 4 octombrie, ora 10.00, la Palatul Parlamentului (Sala Unirii).

Expoziția va reuni reprezentanții a 107 de companii ce scot la vânzare peste 30.000 de oferte imobiliare: locuințe noi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Bulgaria, Spania și SUA. Potrivit organizatorilor, aproximativ 70% din totalul ofertelor sunt prezentate în exclusivitate la TNI.

„De 15 ani suntem alături de români în realizarea de alegeri imobiliare de succes, iar varietatea ofertelor prezentate în cadrul TNI și selectarea proiectelor, astfel încât acestea să răspundă cerințelor și nevoilor cumpărătorilor actuali de imobile, reprezintă lucruri esențiale, pe care punem mare accent. Astfel, la ediția aniversară TNI din 4-6 octombrie 2019, vizitatorii au acces la oferte imobiliare pe toate gusturile, buzunarele și nevoile: apartamente premium în centrul Capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, case din lemn, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case din containere maritime, case din fibră de sticlă portabile, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții. În plu,s 70% dintre ansambluri sunt prezente în exclusivitate la TNI, iar zece proiecte imobiliare noi se lansează în cadrul ediției aniversare a Târgului Național Imobiliar.”

Cristina Bercea, PR Manager TNI

 

Citește și:
Organizatorii TNI lansează aplicația pentru mobil: beneficiezi de intrare gratuită și acces rapid la informații!
Președintele Federației Imobiliare Internaționale va deschide ediția aniversară a TNI, pe 4 octombrie

Prețuri de la 4.500 de euro – pentru un teren la munte!

Prețul minim al unei proprietăți imobiliare din cadrul TNI este 4.500 euro – atât costă un teren intravilan de 681 de metri pătrați, situat în comuna Valea Doftanei, județul Prahova, parte din portofoliul agenției Mervani Invest. Prețul maxim, pe de altă parte, este 1,6 milioane euro – cu atât poate fi achiziționată o vilă de lux, în suprafață de 860 de metri pătrați, din Căciulați, județul Ilfov.

În ceea ce privește prețurile locuințelor din nordul Capitalei, acestea pornesc de la 65.238 de euro pentru o garsonieră, de la 70.952 de euro pentru un apartament cu două camere și, respectiv, de la 119.048 de euro pentru un apartament cu trei camere – toate aceste oferte făcând parte din proiectul Pipera Apartments188.

Cele mai ieftine locuințe noi pot fi găsite, însă, în zona de sud a Capitalei: garsoniere de la 35.500 euro, apartamente cu două camere de la 43.000 euro și cu trei camere de la 56.100 de euro (oferte din portofoliul agenției SudRezidential).

În estul Bucureștiului, prețurile pentru locuințele noi pornesc de la 36.000 de euro pentru o garsonieră, de la 49.800 de euro pentru un două camere și, respectiv, 79.600 de euro pentru un trei camere (oferte din portofoliul agenției Estimobiliar).

În vestul Capitalei, garsonierele au prețuri începând de la 42.100 de euro, apartamentele cu două camere de la 64.000 euro, iar cele cu trei camere de la 88.600 euro (în ansamblul rezidențial Plaza Residence).

Imobiliare.ro se numără printre partenerii media ai Târgului Național Imobiliar (TNI).

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Ediția de primăvară a TNI, între 8 și 10 mai: oportunități pentru consumatorul final, dar și pentru investitor

La eveniment vor avea loc și lansări în exclusivitate de proiecte imobiliare. Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc în perioada 8-10 mai, la Palatul...

citește mai departe
Târg imobiliar în Cluj-Napoca: 4 zile, peste 20 de expozanți și oferte speciale la „Expo Top Ansambluri Rezidențiale”

Săptămâna aceasta se dă startul primului târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj-Napoca. Peste 20 de expozanți participă la prima ediție „Expo Top Ansambluri Rezidențiale”, dezvoltatorii...

citește mai departe
SIB: Problemele cu blocurile vechi îi orientează pe cumpărători spre apartamentele noi

Organizatorii Salonului Imobiliar București anticipează că știrea despre falimentul RADET va genera, probabil, o creștere a cererii pentru noile ansambluri rezidențiale. Dat fiind că vechiul stoc locativ nu mai...

citește mai departe
Imobiliarium: 6 din 10 dezvoltatori se așteaptă ca prețurile locuințelor să crească în următorul an. Vezi cu cât!

Activitatea de dezvoltare imobiliară este în plin avânt pe piața bucureșteană, ceea ce înseamnă că dezvoltatorii mizează pe o cerere (solvabilă!) susținută din partea cumpărătorilor. Organizatorii târgului Imobiliarium au...

citește mai departe
Președintele Federației Imobiliare Internaționale va deschide ediția aniversară a TNI, pe 4 octombrie

Ediția din această toamnă va marca împlinirea a 15 ani de evenimente marca TNI și se bucură de colaborarea cu parteneri internaționali. Târgul Național Imobiliar va începe în data...

citește mai departe