Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 Iulie 2022

Investește în proprietăți internaționale cu Imobiliare.ro

scris de Alexandra Manolache in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022

De astăzi, Imobiliare.ro îți oferă posibilitatea de a-ți diversifica portofoliul de investiții cu o proprietate din Emiratele Arabe Unite! 

Noua opțiune de căutare este disponibilă în pagina principală a portalului, prin accesarea butonului ,,Vezi proprietăți internaționale”. Astfel, vei putea găsi diferite tipuri de proprietăți din Emiratele Arabe Unite. În perioada următoare, portalul va găzdui proprietăți și din alte țări, precum Grecia, Spania, Bulgaria, Italia și Austria! Funcționalitatea a fost implementată datorită creșterii interesului utilizatorilor care doresc să achiziționeze o proprietate internațională în scop investițional sau chiar pentru relocare.  Astfel de investiții reprezintă o strategie de creștere a diversificării și a potențialului alocării capitalului. 

Ce avantajele oferă investițiile imobiliare internaționale?

Diversificarea portofoliului investițional

Succesul investițiilor imobiliare constă în diversificarea riscului cu ajutorul diferitelor tipuri de investiții. Piața imobiliară este departe de a fi statică, iar condițiile economice au efecte majore asupra pieței imobiliare. Astfel, investiția în proprietățile internaționale este o modalitate excelentă pentru diversificarea portofoliul, beneficiind totodată și de un avantaj global. Investind pe piețele imobiliare străine, îți răspândești riscul investițional în întreaga lume. Piețele imobiliare internaționale se mișcă în direcții diferite sau chiar opuse. Pe scurt, piețele externe oferă mai multe oportunități pentru o creștere rapidă.

Rentabilitatea investiției de până la 15% pe an

O astfel de investiție îți poate aduce beneficii financiare mai bune decât cele care pot fi oferite de către piețele locale.  Proprietățile internaționale oferă investitorilor oportunitatea de a profita atât de piața în expansiune, cât și de cea aflată în declin. Acest lucru se întâmplă deoarece piețele internaționale nu se mișcă în aceeași direcție. În plus, investițiile în străinătate le permit investitorilor să obțină mai multe avantaje fiscale decât cele din piețele locale.

Poți gestiona proprietățile de oriunde din lume

Cu ajutorul tehnologiei, gestionarea proprietății, indiferent de unde se află aceasta, a devenit mult mai ușoară și accesibilă. Prin intermediul internetului, poți accesa diferite informații și poți rămâne conectat cu proprietatea achiziționată, fără să fii prezent în țara respectivă.

Te poți proteja împotriva inflației

Deținerea unui imobil internațional este o alegere mai bună decât un depozit bancar într-o anumită monedă. Astfel, proprietatea își va păstra o valoare independentă de valorea unei monede. 

Propria ta casă de vacanță 

Pe lângă avantajele de mai sus, o astfel de proprietate îți poate oferi și posibilitatea de a avea propria ta casă de vacanță într-o locație de vis. Deoarece piețele sunt întotdeauna imprevizibile și este greu de previzionat cum vor fi lucrurile peste câteva decenii, prin deținerea unei astfel de proprietăți, te poți muta rapid într-o altă țară, poți vinde proprietatea sau o poți închiria. Indiferent de caz, aceasta reprezintă un câștig sigur pe termen lung.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *