Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
10 mai 2010

JOI, 13 MAI, deschiderea TÂRGULUI NAŢIONAL IMOBILIAR

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

Profită de noile soluţii de finanţare oferite în exclusivitate de BCR, BRD-GSG, OTP Bank, Bancpost, Garanti Bank, Banca Românească, Verida Credit şi compară în timp real şi în acelaşi loc toată oferta imobiliară!

Cel mai mare târg imobiliar din ultimele 18 luni are loc în perioada 13-16 MAI la Palatul Parlamentului

Noutatea absolută adusă de cea de-a XI a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI) constă în participarea în număr fără precedent a instituţiilor financiare bancare şi nonbancare. Acest fapt marchează reluarea creditării în condiţii acceptabile, atât către persoane juridice cât mai ales către cele fizice. Evenimentul reuneşte 82 de companii ce activează în domeniul imobiliar şi aproximativ 120.000 de unităţi locative la preţuri speciale valabile în perioada târgului.

Flexibilitatea şi deschiderea spre negociere de care dau dovadă vânzătorii de locuinţe poate fi punctul de start al maturizării pieţei de profil şi în România.

La început de vară, compania imobiliară Cordia îţi propune un stil de viaţă sofisticat în Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC te îndeamnă să înlături cenuşiul din viaţa ta şi să trăieşti la VIE En ROSE în Ansamblul ROSE GARDEN; Rotary Constructii îţi recomandă stardarde de viaţă nemţeşti în Ansamblul Belvedere Băneasa, iar Mainrom Invest ţi-a adus lifestyle-ul american chiar în Bucureşti în American Village. Noul ansamblu rezidenţial complet finalizat Doamna Ghica Plaza are toate “ingredientele” necesare pentru a fi pe placul tinerelor familii; North Lane Residence ţi-a amenajat o oază de linişte în nordul capitalei, Residence 5 –Aviaţiei propune oamenilor dinamici un imobil nou ce se încadrează în categoria premium, iar Floreasca Lake View te invită să descoperi luxul “micului Paris”. În cazul în care nu ştii cum poţi beneficia de toate avantajele oraşului, fără să fie nevoie să suporţi norii de praf şi continua poluare fonică, Integral Technic şi Impact Developer & Contractor au conştientizat nevoie ta de “mai mult verde” şi ţi-au dedicat complexul Băneasa Happy House şi respectiv Ansamblul Rezidenţial Greenfield, unde te poţi bucura de natură, alături de cei pe care îi iubeşti şi cărora le oferi un mediu sănătos, ce favorizează o evoluţie pozitivă.

Dacă locul tău de muncă este în centrul de business Pipera, atunci casa ta este la doar câteva minute şi tu economiseşti timp, locuind în Citylights Pipera. Dacă îţi doreşti să ai linişte şi privelişte chiar în centrul Bucureştiului, Vitan Residence îţi asigură locul tău în inima capitalei la preţuri excelente.
Fie vară, fie iarnă, recreerea în zona montană este o plăcere, aşa că Mervani Invest îţi prezintă în cadrul TNI cele mai frumoase case de vacanţă, anunţând că Valea Prahovei este mai accesibilă în 2010.

Agenţiile imobiliare active pe piaţă participă în cadrul Târgului Naţional Imobiliar prin intermediul Uniunii Naţionale a Agenţiilor Imobiliare (UNAI) şi Asociaţiei Române a Agenţiilor Imobiliare (ARAI). Vocea agentului imobiliar profesionist se face auzită în cadrul TNI prin intermediul Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR).

Ca şi exemple de oferte concrete ce se regăsesc în cadrul evenimentului, putem menţiona că o garsonieră în sectorul 6 costă 35.000 EURO, un apartament cu două camere în sectorul 4 costă 42.000 EURO, un apartament cu 3 camere în sectorul 3 valorează 65.000 EuRO, iar o vilă în Buşteni poate fi achiziţionată cu 80.000 EURO.

Pentru a compara toate ofertele imobiliare, a descoperi preţurile minime şi maxime vă invităm să vizitaţi Târgul Naţional Imobiliar din perioada 13-16 mai la Palatul Parlamentului – Sala Unirea.

Programul de vizitare: Joi –Sâmbătă 10.00-19.00; Duminică: 10.00-16.00

Părerile cititorilor
  • adriana

    eu nu pot fii prezenta deoarece nu sunt in tara momentan.se poate sa vad ofertele pe internet?

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe