Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 ian. 2013

Lichidare de stoc la apartamentele din NewTown Residence! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ultimele apartamente din prima fază de construcţie a complexului NewTown Residence, finalizate în anul 2009, beneficiază în această perioadă de preţuri reduse ce îţi depăşesc toate aşteptările.

Pentru că ştim că aşteptai de multă vreme o oportunitate să te muţi într-un complex rezidenţial nou şi moderrn, ţi-am pregătit această ofertă de nerefuzat.

Vino să descoperi o locaţie cu acces rapid spre centrul oraşului, deservită de numeroase facilităţi: metrou, mall, parc, bănci, spital, şcoli, săli de fitness. Profită de aceleaşi finisaje şi avantaje, la preţuri de excepţie: parcare subterană, bucătării complet mobilate şi utilate, centrală termică individuală, terase generoase, spaţii verzi şi zone în care copiii se pot juca în voie, acces securizat prin personal, camere video şi cartele magnetice, spaţii de depozitare, supermaket Billa şi grădiniţa NewTown Preschool la parterul blocurilor.

Intrăm în Noul An cu dorinţa de a întregi 100% această comunitate activă şi selectă. Şi pentru ca tu să te alături acestor oameni mândri de stilul lor de viaţă, care se bucură în fiecare zi de intimitate, confort, linişte şi siguranţa unui cămin în complexul NewTown Residence, din stocul rămas de apartamente îţi menţionăm câteva:

Duplex 3 camere cu o suprafaţă totală de 107,7 mp, din care 85,5 mp suprafaţă construită şi 22.20 mp suprafaţă terasă, la preţul de 90.000 euro + TVA.

Apartament 3 camere cu o suprafaţă totală de 141,85 mp, din care 100,55 mp suprafaţă construită şi 41,3 mp suprafaţă terasă, la preţul de 110.000 euro + TVA.

Penthouse 3 camere cu o suprafaţă totală de 175,8 mp, din care 126,25 mp suprafaţă construită şi 49,5 mp suprafaţă terasă, la preţul de 137.000 euro + TVA.

Apartament 4 camere cu o suprafaţă totală de 144,15 mp, din care 122,65 mp suprafaţă construită şi 21,50 mp suprafaţă terasă, la preţul de 125.000 euro + TVA.

Apartament 5 camere cu o suprafaţă totală de 199,85 mp, din care 147,50 mp suprafaţă construită şi 52.35 mp suprafaţă terasă, la preţul de 160.000 euro + TVA.

Duplex 5 camere cu o suprafaţă totală de 279,95 mp, din care 197,35 mp suprafaţă construită şi 82,6 mp suprafaţă terasă, la preţul de 215.000 euro + TVA.

Pentru mai multe detalii, stabileşte o întâlnire şi vino să îţi alegi ce ţi se potriveşte!
Grăbeşte-te, numărul apartamentelor disponibile se modifică zilnic! Numără-te printre norocoşii care paşesc în casă nouă la început de an!

Ansamblul NewTown Residence este situat la intersecţia a două artere principale ale Bucureştiului, Baba Novac şi Mihai Bravu, pe Str. Dristorului nr. 91-95. Construit integral cu materiale şi finisaje moderne, în conformitate cu standardele UE, ansamblul este amplasat pe un teren cu suprafaţa de peste două hectare. NewTown Residence cuprinde 651 de apartamente adaptate multiplelor dorinţe şi exigenţe. De la garsoniere până la duplexuri şi apartamente de două, trei, patru şi cinci camere, acest complex rezidenţial modern se adresează atât cuplurilor, cât şi familiilor numeroase.

Cu un total de 802 locuri, parcarea subterană este organizată pe două nivele, fiind completată de o parcare supraterană, inclusiv pentru vizitatori. Alte dependinţe disponibile sunt prevăzute pentru depozitare, existând posibilitatea achiziţionării acestora, separat de apartamente. În afara spaţiilor de locuit, complexul NewTown Residence pune la dispoziţia rezidenţilor, diferite facilităţi moderne menite să completeze confortul acestora: spaţii verzi, supermarket Billa, sală de fitness şi grădiniţă.

NewTown Residence:
Str. Dristorului nr. 91-95,
Sect. 3, Bucureşti.
Telefon: 021.324.27.80
Mobil: 0755.599.000

Părerile cititorilor
5 păreri
 • Adrian Rusu

  Buna ziua! Preturile de mai sus mai sunt valabile? De exemplu duplex la 90000+TVA? multumesc!

 • Popescu Luiza

  M-ar interesa achizitia unui apartament cu 3 camere si intrebarea este daca aveti posibilitatea de rate la dezvoltator.
  Multumesc!

 • Iwama Elena Ramona

  Ce apartamente mai sunt disponibile? As dori sa stiu daca se pot alege finisajele sau sunt deja terminate?! Nu sunt in tara dar luna viitoare voi fi. Parcare subterana este? Asteptati un raspuns cat mai repede, multumesc!

 • gabriela

  M-ar interesa un apartament cu 3 camere duplex, rog frumos sa-mi trimiteti oferta, numai duplex

 • Dursina. Maila

  M-ar interesa un apartament de 3 camere (nu duplex), la ce etaje mai aveți ! Mulțumesc si aștept un răspuns!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunități multiple de investiție în cadrul Silver Mountain Resort & SPA: apartamente, clădire multifuncțională și teren pentru viitoare dezvoltări (P)

Construit în anul 2011, complexul este atractiv atât pentru cei care visează la o locuință de vacanță și/sau micii investitori, cât și pentru cei interesați de un business în...

citește mai departe
O alternativă pentru furnizorul de energie electrică și gaze naturale (P)

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor și nu presupune schimbarea contorului și nici a operatorului rețelei de distribuție. Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor...

citește mai departe
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe