Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
27 iul. 2020

Mansion Unirii: apartamente noi, spațioase, în zona centrală a Bucureștiului. Finisaje de calitate și acces facil la tot ce ai nevoie! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Ai un stil de viață dinamic și visezi să locuiești într-un apartament nou-construit, în inima Capitalei? Acest ansamblu rezidențial poate fi exact ceea ce cauți!

Situat în zona Unirii – Pasajul Mărășești – Nerva Traian, Mansion Unirii beneficiază de acces rapid către zonele comerciale şi turistice ale oraşului. Acesta constă într-o clădire cu două scări, structurată pe demisol, parter și trei etaje, ce va cuprinde 50 de unități locative (apartamente cu două și trei camere, precum și duplexuri cu trei și patru camere). Aflat la începutul procesului de construcție, proiectul urmează a fi dezvoltat într-o singură etapă și are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2021.

„Mansion Unirii are un regim mic de înălţime şi o arhitectură deosebită, fiind construit după cele mai riguroase standarde în domeniu şi beneficiind de cele mai noi tehnologii în construcţii, cu finisaje de calitate care să ofere durabilitate şi încredere în viitor. Accesul la mijloacele de transport în comun este facil, existând mai multe linii de autobuz, dar şi staţii de metrou la circa 700-800 de metri, precum Unirii, Timpuri Noi şi Tineretului, care fac legătura cu orice zonă din Capitală. De asemenea, cele mai prestigioase instituţii de învăţământ sunt accesibile la numai câteva minute de mers pe jos: Şcoala Gimnazială Nr. 79, Liceul Ion Creangă, Universitatea Bucureşti, Universitatea Dimitrie Cantemir.”

Dezvoltator Mansion Unirii

 

Apartamentele cu două camere, cele mai numeroase

Mixul de apartamente disponibile în cadrul Mansion Unirii corespunde cererii existente în piață: cele mai numeroase sunt unitățile locative cu două camere (în număr de 25), acestea fiind urmate de locuințele cu trei camere (în număr de 19). Pentru locuințele bicamerale, suprafețele utile sunt cuprinse între 59,95 de metri pătrați și 82,85 de metri pătrați, iar prețurile variază între 101.000 și 140.000 de euro. Locuințele tricamerale, pe de altă parte, sunt cuprinse între 92,15 și 98,35 de metri pătrați, iar, ca preț, între 154.000 și 165.000 de euro. Nu în ultimul rând, apartamentele cu patru camere variază între 274,45 și 284,95 de metri pătrați, putând fi achiziționate cu 362.000-387.000 de euro.

Cumpărătorii beneficiază, totodată, de o promoție de lansare a proiectului, constând în acordarea unui discount de 7% la plata cu bani gheață.

Parcare și loc de joacă pentru copii

Pe lângă avantajele date de localizarea deosebită, precum accesul facil la mijloacele de transport în comun și punctele de interes ale orașului, ansamblul rezidențial dispune de o serie de alte facilități, menite să vină în întâmpinarea nevoilor viitorilor locatari. Proiectul va fi dotat, astfel, cu lift, interfon, sistem de supraveghere video și parcări subterane moderne. De asemenea, familiile care au copii vor avea la dispoziție un loc de joacă special amenajat pentru cei mici.

Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Dezvoltatorul Cosmopolis se adaptează la noile condiții de piață: dintre cele 500 de locuințe planificate pentru 2021, aproape jumătate vor fi vile. „2020 a fost un an bun”

Investiția planificată pentru dezvoltarea proiectului – incluzând aici nu doar componenta rezidențială, ci și infrastructura și facilitățile – a fost majorată cu o treime față de 2020. Opus Land,...

citește mai departe
Lebăda Lake Residence: 600 de apartamente cu vedere spre lac și pădure, în estul Capitalei (P)

Visezi să locuiești cât mai aproape de natură, dar nu ești dispus, pentru aceasta, să renunți la avantajele traiului în Capitală? Acest ansamblu rezidențial de proporții, ce dispune deja...

citește mai departe
Dream Houses: apartamente cochete, spațioase, lângă pădure și lac (P)

Visezi să locuiești în mijlocul naturii, dar fără a te lipsi de toate facilitățile oferite de viața într-un oraș precum Bucureștiul? Ansamblul rezidențial Dream Houses reprezintă o alegere cu...

citește mai departe
Real Residence Resort: o nouă experiență de locuire pentru ploieșteni, în zona centrală a orașului (P)

Te afli în căutarea unei locuințe nou construite într-o zonă bine cotată a orașului, în măsură să-ți ofere stilul de viață la care visezi? Ansamblul Real Residence Resort poate...

citește mai departe
A fost livrată a doua fază de construcție a ansamblului Luxuria Residence. Urmează o a treia în 2021

În prima jumătate a anului viitor mai urmează încă 130 de unități locative, ajungându-se la totalul de 630 planificate. Compania autohtonă Impact Developer & Contractor a anunțat livrarea celei...

citește mai departe