Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 Mai 2010

Maple Place vine la TNI cu oferte de pret speciale

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale
Ultima actualizare: 04 Februarie 2013

Dezvoltatorul ansamblului rezidential Maple Place, compania ARH Ventures, anunta participarea la Targul National Imobiliar (TNI), ce va avea loc intre 13-16 Mai 2010, la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Cu aceasta ocazie, echipa ARH Ventures a pregatit oferte speciale pentru toti cei interesati sa achizitioneze o casa in cadrul complexului.

Maple Place, singurul proiect rezidential dezvoltat pe structura metalica din Romania, va invita la Targul National Imobiliar, editia Mai 2010, la standul proiectului amenajat impreuna cu Mavinni Mobili, unde veti fi intampinati cu oferte irezistibile valabile numai pe perioada targului.

Echipa Maple Place va asteapta la standul 64-66 din cadrul TNI cu oferte de pret speciale care pornesc de la aprox 700 euro / mp construit. Cei care vor alege o casa in cadrul Ansamblului Rezidential Maple Place se pot muta imediat, casele care sunt deja finalizate fiind conectate la toate utilitatile necesare. Pentru a asigura confortul total al comunitatii Maple Place, dezvoltatorul proiectului si-a concentrat atentia si investitia catre racordarea ansamblului la toate utilitatile (apa, gaze, curent electric, canalizare) si finalizarea drumurilor de acces necesare finalizarii primei etape din cadrul proiectului (14 case si un parc).

In plus fata de acestea, echipa ARH Ventures aduce in prim plan conceptul de All Inclusive aplicat in sectorul imobiliar.

„Conceptul Alege Viata All Inclusive l-am creat pentru cei care isi doresc confortul unui camin, dincolo de peretii unei locuinte. Cei care aleg Maple Place gasesc aici tot ceea ce au nevoie pentru a se simti acasa: o locuinta complet finisata in modelele alese de client, bucataria utilata cu echipament electrocasnic marca HotPoint Ariston, mobilier facut la comanda, conceput de un designer de interior dupa nevoile si dorintele fiecarui client, gradina amenajata de 200 mp, unde copii se pot juca in voie, o comunitate de prieteni care iti va fii mereu alaturi, sisteme inovatoare de constructie, care te vor ajuta sa consumi mai putina energie si te vor proteja mai bine impotriva schimbarilor climaterice sau a dezastrelor naturale. In aceasta perioada am pregatit si un bonus: tot noi ne ocupam si de perdele si draperii pentru intreaga casa” a declarat Anca Axente, Marketing Manager.

Pe toate perioada targului, veti gasi la standul Ansamblului oferte speciale pentru toti cei care isi cauta o casa, ferita de traficul si zgomotul unei metropole, dar destul de aproape pentru a veni in intampinarea nevoilor zilnice ale celor care locuiesc aici. Casele si trenul aferent, sunt predate la cheie, complet finisate si mobilate in modelele alese de fiecare client in parte, utilate cu echipament electrocasnic de cea mai buna calitate si bonus, perdele si draperii pentru intreaga locuinta, in modelele alese de fiecare client. Fiecare locuinta este dotata cu 2 locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 mp.

Despre Maple Place
Construit pe un teren de cca 36.000 mp, ansamblul Maple Place cuprinde 82 de case (41 de unitati tip duplex), gradinita, parc si spatii de parcaj pentru vizitatori. Ansamblul rezidential Maple Place se afla in localitatea Balotesti situata pe DN1, la nord de Capitala si la doar 6 km de aeroportul Otopeni.

Localitatea este in imediata apropiere fata de orasul Otopeni (sud) si a localitatii Corbeanca (vest).
Constructiile Ansamblului Rezidential Maple Place au demarat in luna iulie 2009, iar in octombrie 2009 au fost finalizate primele 2 case din cadrul proiectului si a fost demarata constructia urmatoarelor 6. Fiecare casa este construita in regim P+E si are o suprafata desfasurata de 164, 18 mp. Suprafata totala a terenului achizitionat este de circa 400 mp. Fiecare locuinta este dotata cu 2 locuri de parcare si o gradina amenajata de 200 mp. Casele sunt livrate la cheie, avand toate utilitatile necesare (apa, gaze, canalizare, electricitate, racord la internet, telefonie fixa, cablu), cu contorizare individuala. De asemenea, casele sunt complet mobilate si utilate cu echipamente electrocasnice de cea mai buna calitate. Pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor, astfel incat sa simta in Maple Place cu adevarat confortul de acasa, ARH Ventures ofera consultanta in design de interior gratuita.

Valoarea investitiei pentru realizarea proiectului rezidential este de peste 8 milioane de euro si cuprinde terenul, infrastructura proiectului, constructiile si realizarea facilitatilor.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe