Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
17 nov. 2015

Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidențial din România (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Prețurile locuințelor din cadrul ansamblului vor începe de la circa 800 de euro pe metru pătrat util (TVA inclus).

Sud Rezidential, principalul promotor al zonei de sud a Capitalei, împreună cu Divizia financiară Credit24h.ro și Adiru.ro (Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis) anunță finalizarea lucrărilor de construcție la primele 700 de apartamente din primul parc rezidențial din România: METALURGIEI PARK RESIDENCE, un mega-proiect imobiliar, care se va desfășura pe un total de aproximativ 50 de hectare (500.000 de metri pătrați), în mai multe etape de construcție.

Top House Residence berceni

Din totalul de 700 de apartamente puse în vânzare, au fost contractate până acum un procent de aproximativ 90%, fapt ce atestă atât succesul acestui proiect imobiliar, cât și existența unei cereri dinamice și consistente pe acest segment imobiliar de construcții de locuințe.

De menționat este faptul că, pentru faza inițială, s-au finalizat negocierile pentru achiziția loturilor de teren de aproximativ 25 de hectare, o serie de dezvoltatori consacrați din sudul Capitalei (Brown Residence, Viva Residence, Top House) fiind într-o fază avansată de construcție. Acestora urmează să li se alăture Galaxy Residence, Joy Residence, Kristal Residence, Arcadia Residence, Monaco Residence, Athos Residence, Modern Residence și Corvaris Residence, dezvoltatori imobiliari ce vor  începe lucrările de construcție în anul 2016, pentru nu mai puțin de 5.000 de noi locuințe.

Prețurile apartamentelor puse în vânzare în cadrul proiectului vor începe de la circa 800 de euro pe metru pătrat util (cu TVA de 5% inclus), iar costul unui loc de parcare va fi de 1.500 de euro (plus TVA).

Mega-proiectul imobiliar este amplasat în zona Berceni, la intersecția străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, o zonă foarte cunoscută din sectorul 4 al Capitalei, unde sunt amplasate cele de mari centre comerciale: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo și care beneficiază de acces facil la RATB către statia de metrou Apărătorii Patriei.

Recentele investiții în infrastructura rutieră din sectorul 4, precum pasajul subteran auto de la Piața Sudului, care va face legătura directă între Bulevardul Metalurgiei, Calea Văcărești și Șoseaua Mihai Bravu, prin noul pasaj suprateran Mihai Bravu (finalizat în anul 2014), precum și zona cu o puternică dezvoltare rezidențială și socială au fost două criterii foarte importante în selecția localizării acestui mega-proiect rezidențial.

Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidențial din România, va fi realizat cu capital integral românesc, de către companii sau investitori imobiliari din România și în care se vor regăsi pentru prima dată sub același acoperiș, foarte multe branduri imobiliare locale, ale căror produse imobiliare variate sunt concepute să răspundă tuturor cerințelor locative, pentru cei care doresc o locuință nouă, inclusiv prin intermediul programului Prima Casă, la prețuri accesibile, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun (RATB și metrou), fiind amplasat la numai câteva minute distanță de marile centre și galerii comerciale, școli, spitale, grădinițe și unități de învățămant superior.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
TRIAMA Residence: construcție la standarde europene, spații verzi, curte interioară și parcare subterană. Aproape de metrou! (P)

Proiectul dispune de un mix variat de unități locative, iar clienții pot alege între mai multe variante de finisaje. Amplasat în sud-estul Capitalei, în zona Bd. Basarabia, pe strada...

citește mai departe
Monarch Tower – un proiect rezidențial de lux situat pe Bld. Take Ionescu, Timișoara (P)

De la localizare la facilități, proiectul a fost special conceput pentru cei care visează să se bucure de un stil de viață cu adevărat select. Amplasat în zona centrală...

citește mai departe
Oportunități multiple de investiție în cadrul Silver Mountain Resort & SPA: apartamente, clădire multifuncțională și teren pentru viitoare dezvoltări (P)

Construit în anul 2011, complexul este atractiv atât pentru cei care visează la o locuință de vacanță și/sau micii investitori, cât și pentru cei interesați de un business în...

citește mai departe
O alternativă pentru furnizorul de energie electrică și gaze naturale (P)

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor și nu presupune schimbarea contorului și nici a operatorului rețelei de distribuție. Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor...

citește mai departe
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe