Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 apr. 2018

Metalurgiei Park va începe faza a II-a a celui mai ambițios proiect rezidențial din România (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

metalurgiei park residence

Desemnat în anul 2016 drept cel mai ambițios proiect rezidențial din România, METALURGIEI PARK RESIDENCE va începe în curând lucrările pentru faza a II-a a acestui mega proiect imobiliar, urmare a aprobării Planului Urbanistic Zonal de către Primăria Capitalei.

Dezvoltatorii proiectului estimează termenul pentru începerea lucrărilor la faza a II-a undeva în vara acestui an moment în care vor obține și autorizațiile de construcție pentru încă 5.000 de apartamente noi.

Valoarea investiției din faza a II-a este de aproximativ 350 milioane euro și cuprinde atât valoarea terenului, cât și a construcțiilor care se vor materializa în perioada următoare. Prețurile apartamentelor ce vor fi puse în vânzare în cadrul proiectului se vor situa în jurul valorii de 1.000 euro/mp util cu TVA de 5% inclus în preț.

Blocurile ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de înălțime, de maxim P+12 etaje, iar parcările oferite vor fi atât supraterane, cât și subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Situată în imediata apropiere a marilor centre comerciale: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo și cu o foarte bună poziționare din punct de vedere al accesului la mijloacele de transport în comun, inclusiv metrou, faza a II-a a megaproiectului rezidențial va cuprinde de această dată, atât un parc, cât și un ansamblu de învățământ mixt, pe o suprafață generoasă de 5.000 mp.

Prima fază a proiectului imobiliar, ce cuprinde aproximativ 5.000 de apartamente, pe o suprafață de 25 de hectare, se apropie de finalizare și a confirmat atât încrederea cumpărătorilor, cât și a dezvoltatorilor imobiliari, cu privire la alegerea acestei zone din Capitală.

Cererea de apartamente noi depășește previziunile specialiștilor în imobiliare și rămâne la cote crescute, iar proiectele din cadrul Metalurgiei Park Residence înregistrează vânzări record, motiv pentru care au fost accelerate toate procesele premergătoare construcției, precum și cele de pregătire și implementare a fazei a II-a a proiectului rezidențial.

Apartamentele din cadrul proiectului se vor contracta încă din faza incipientă, deoarece cererea pentru toate tipurile de apartamente depășește cu mult oferta, motiv pentru care este posibil ca termenul de livrare a noilor apartamente să fie până în anul 2020, în ciuda accelerării procesului de construcție.

Metalurgiei Park Residence este un concept exclusiv al SudRezidential.ro, care deține toate drepturile de proprietate intelectuală și derulează în exclusivitate activitatea de vânzare și promovare a proiectului imobiliar.

Părerile cititorilor
2 păreri
  • Geany

    Nu exista spatiu verde. Doar ciment si praf. Plus, blocul modern rezidence de pe druml Jilavei cred ca nu trebuia sa fie acolo. Ci trebuia sa fie un parc, conform hartii pe care am primit-o cand ne-am informat despre un apartament. Doar daca nu am fost mintiti, ceea ce este posibil….

  • Cosmin

    Buna ziua,
    Marea dezamagire este ca nu exista spatiu verde (pomii etc).Parcurile pt. copii ,in afara de unul mic inghesuit nu exista.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Metalurgiei Park Residence intră în faza a doua de construcție (P)

Până în acest moment, în cadrul complexului au fost date în folosință aproximativ 4.000 de unități locative. Sud Rezidential.ro, principalul promotor al zonei de sud a Capitalei, anunță finalizarea...

citește mai departe