Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
4 feb. 2009

Mobila din gips carton

scris de casa-gradina.ro in categoria Home & Deco

Mobila din gips carton reprezintă o soluţie atunci când ne dorim obiecte de mobilă modernă care să nu coste mult şi în acelaşi timp să se plieze pe spaţiul de care dispunem. Astfel, acest material ne ajută să valorificăm la maxim spaţiul din casă, oricât de atipic ar fi. Are caracter maleabil, este foarte uşor, nu se deformează şi se trasporta fără greutate. Este perfect atunci când vreţi să mascaţi ţevile sau cablurile, în plus, dacă vă plictisiţi de culoare, puteţi oricând să revopsiti.
În ultimul timp, mulţi oameni aleg să îşi confecţioneze singuri rafturi din gips-carton. Însă, dacă alegeţi această variantă nu uitaţi să contactaţi în designer de interior care să vă proiecteze instalaţia de iluminat mascată în structură fixă. Acest material este dedicat exclusiv finisajelor interioare.
Dacă alegeţi gips-carton pentru bucătărie utilizaţi plăci speciale rezistente la umezeală. Pereţii din gips carton se montează repede, economişti astfel multe zile de lucru, iar spaţiul amenajat poate fi folosit imediat. Oricine este îndemânatic poate monta un astfel de perete.
Pentru montarea unui perete de gips-carton aveţi nevoie de: plăcile de gips-carton, profiluri metalice, accesoriile: benzi de etanşare, şuruburi, dibluri, bride, vată minerală pentru izolaţie şi paste pentru finisarea rosturilor.
În cazul în care v-aţi plictisit de sistemul dumneavoastră de gips carton îl puteţi demonta şi aranja sub altă formă, cea pe care o doriţi. Astfel nu veţi suferi decât pierderi minime şi reamenajarea aceluiaşi spaţiu se va realiză rapid.

Părerile cititorilor
4 păreri
 • Cosmin

  Pentru a realiza mobilier din cartongips este nevoie de experienta ,de multa experienta as spune chiar.
  Un mobilier din cartongips realizat corect necesita timp pentru punerea în operă,o mare atenție trebuie acordată detaliilor cum ar fi colțuri perfecte, planeitate perfecta, aplicarea coltarelor precum si chituirea etc.etc.
  Toate aceste detalii pot fi realizate doar de cineva care este specializat în punerea în operă a cartongipsului. Un simplu lucrător in constructii nu va fi in gradul sa realizeze o lucrare de calitate cand este vorba de mobilier din cartongips sau scade de design.
  As dori sa dau un sfat celor care isi îndreaptă intenția de a avea in locuinta sa un astfel de mobilier, si anume de a alege un profesionist specializat în cartongips doar asa se va bucura de un lucru binefacut .

 • imobiliare ploiesti

  Cel mai bine este sa apelezi la un specialist, este mult mai simplu.

 • sebastian

  Va rog atentie mare la ce scrie-ti cu referire la gips carton acesta intradevar pare la prima vedere foarte usor de montat dar luat in amanuntit sunt foarte multe detali la care cine nu munceste cu el nu are cum sa le cunoasca vreau sa adaug caci este m-ai bine apelarea la un specialist .

 • daniela

  gipscarton si pt mine a fost solutia ideala pt a-mi realiza peretii,tavanele,biblioteca,rafturile dar si bucataria!am folosit gips-carton pt a construi bucataria dupa care am aplicat faianta.ca sa inchei am obtinut o casa personalizata cum imi place mie sa spun!gips-carton poate face minuni!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe