Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
12 oct. 2020

Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village!

Ansamblul rezidenţial se găsește în sudul Timișoarei, pe Strada Berlin, în localitatea Moşniţa Nouă, județul Timiş. Zona este liniştită, dispune de multiple oportunități de relaxare și beneficiază de acces facil către facilitățile oferite de orașul de pe Bega. Amplasat pe un teren în suprafață de 30.000 de metri pătrați, complexul este conceput să cuprindă 28 de clădiri rezidențiale, cu regim de înălţime P+1E (16 blocuri) şi, respectiv, P+2E (12 blocuri). Dezvoltat în trei etape, dintre care una deja finalizată, iar alta în curs de dezvoltare, proiectul are ca termen final de predare luna aprilie a anului 2021.

„Datorită amplasării avantajoase, Monarch Village este alegerea evidentă a oamenilor care doresc o viaţă liniştită, departe de agitaţia din centrul oraşului, dar suficient de aproape de tot ceea ce este important pentru ei. Foarte aproape de ansamblul rezidenţial, la doar 900 de metri, sunt magazinele Lidl şi Penny. De asemenea, în apropiere este centrul comercial M. City – în cadrul căruia sunt prezente branduri cunoscute, precum Jysk, Kik Textilien, Pepco, Profi, Prospero, 3F, HelpNet, Senneville şi mulţi alţii.”

Dezvoltator Monarch Village

 

Finisaje și dotări de calitate superioară

În cadrul ansamblului rezidențial sunt disponibile 115 apartamente cu două camere, la care se adaugă alte 25 cu trei camere. Unitățile locative bicamerale variază ca suprafață între 49 și 54 de metri pătrați, iar ca preț între 60.000 și 74.000 de euro, iar cele tricamerale au 54 de metri pătrați și pot fi achiziționate cu 66.000 de euro.

Toate apartamentele din Monarch Village se predau complet finisate, printre dotări numărându-se elemente precum: uşi din lemn stratificat Princeps Windows (la intrare în fiecare apartament, dar și la interior), tâmplărie exterioară realizată din profile din lemn stratificat, cu geam de tip termopan, parchet dublu stratificat (marca Bauwerk, Elveţia), ceramică premium (de import Italia), centrală termică proprie de 24 kW, cu sistem de încălzire în pardoseală etc.

Două locuri de parcare per apartament

Pe lângă accesul facil către centrul Timişoarei (o distanță de 15 minute de mers cu mașina până în Piaţa Unirii) și calitatea finisajelor și dotărilor apartamentelor, printre avantajele oferite de ansamblul rezidențial se numără și facilitățile suplimentare puse la dispoziția viitorilor locatari. Aceștia vor avea acces, spre exemplu, la o zonă verde în suprafață de 4.000 de metri pătrați, care va fi amenajată ca parc (cu locuri de joacă pentru copii incluse). Un beneficiu important este că în incinta ansamblului sunt proiectate peste 270 de locuri de parcare supraterane – fiecare apartament având, așadar, nu unul, ci două locuri de parcare asigurate.

Click pentru fotografii și detalii suplimentare!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Un important dezvoltator autohton se extinde pe piața din Iași. A cumpărat un teren în zona Copou și vrea să ridice locuințe „verzi”

Tot ca parte a strategiei sale de a se extinde în afara Capitalei, compania a început anul acesta și construcția unui ansamblu rezidențial de aproape 700 de unități în...

citește mai departe
Au fost finalizate 268 de apartamente într-un ansamblu rezidențial premium din nordul Capitalei. Spațiile verzi vor ocupa 42% din suprafața totală a terenului aferent

Unitățile livrate reprezintă a doua etapă de construcție a proiectului – care va cuprinde, per ansamblu, 630 de locuințe. Dezvoltatorul autohton Impact Developer & Contractor a anunțat efectuarea recepției...

citește mai departe
Piața rezidențială din Brașov și împrejurimi: tranzacții, prețuri de achiziție și livrări de locuințe

În ciuda provocărilor din domeniul sanitar, evoluția pieței locale se menține în parametri favorabili comparativ cu anul trecut. Potrivit unui raport realizat de către compania de consultanță imobiliară SVN...

citește mai departe