Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
10 apr. 2014

NewTown Residence anunță deschiderea unei grădinițe în interiorul ansamblului (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Grădinița Newtown Smart Steps oferă 50% discount pentru prima lună!

Grădinița Newtown Smart Steps, deschisă în interiorul complexului NewTown Residence, este amplasată într-o zonă extrem de ușor accesibilă, la numai 100 de metri de stația de metrou Dristor 2. Centrul de educație beneficiază de un cadru deosebit, curte interioară cu spații verzi, acces securizat și locuri de parcare.

gradinita Newtown Smart Steps

Procesul instructiv-educativ se desfășoară conform programei prevăzute de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului pentru pilonul național, folosind tehnici de predare moderne, interactive, materiale didactice performante și dotări la standarde internaționale.

La Newtown Smart Steps punem accent pe dezvoltarea spontaneității, independența gândirii, motivația creativă și dorința de exprimare a propriilor opinii. Numărul redus de membri ai unei grupe (12-15 copii) este esențial pentru modelarea și dezvoltarea personalității fiecăruia dintre aceștia.

Grădinița NEWTOWN SMART STEPS – Împreună dăm culoare unei educații de succes!

Programează repede o vizionare la numerele de telefon: 031.438.12.49 și 0721.253.744 sau pe email la office@gradinitasmartsteps.ro.

Mai multe detalii pe www.newtown.ro.

Părerile cititorilor
2 păreri
 • Claudiu

  Foarte comica prezentarea.
  Daca vreti sa va distrati va recomand.
  In 20 de minute cat a durat discutia cu o doamna a carui nume nu l-am retinut am obtinut cel putin 3 informatii contradictorii si vreo 2 la care mi-a luat ceva timp sa inteleg ce vrea sa spuna. S-a prezentat a fi directoarea dar nu stiu ce sa zic.
  Probabil ca doamna este vreo artista si din cauza aceasta are mintea mai incurcata si nu-si poate exprima ideile intr-un mod logic.
  Pe mine nu a reusit sa ma convinga.

 • Maria

  La ce directoare si-au recrutat cred si eu ca ofera reducere.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe