Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
6 Octombrie 2010

Novartis se mută în Polonă 68 Business Center

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 06 Octombrie 2010

Ultimul etaj al clădirii de birouri proaspăt finalizate va fi ocupat începând cu anul viitor.

Subsidiara locală a grupului elvețian Novartis va ocupa, începând cu anul viitor, o suprafață de 1.686 de metri pătrați în clădirea Polonă 68 Business Center, în apropiere de Piața Romană.

Potrivit reprezentanților The Advisers/Knight Frank, mediatorii acestei tranzacții, contractul de închiriere a fost încheiat pe o perioadă de cinci ani. “Polonă 68 Business Center este una dintre cele mai moderne clădiri de birouri livrate în acest an în București. Este situată chiar în centrul orașului, oferind un bun acces către toate zonele acestuia. Mai mult decât atât, aceasta este una dintre extrem de puținele clădiri ce dispun de un spațiu de peste 1.500 de metri pătrați per etaj în centrul orașului”, subliniază Horațiu Florescu, președinte și CEO al The Advisers/Knight Frank.

Negocierile pentru relocarea Novartis au început în primăvara acestui an. Clădirea de birouri selectată a fost dezvoltată de EEC Invest Development. Finalizarea acesteia a avut loc în această toamnă și a suplimentat stocul bucureștean de spații de birouri cu o suprafață închiriabilă de 10.000 de metri pătrați, dispusă pe cinci etaje.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și