Ofertă la mare: apartament în regim hotelier, de la 130 de lei pe noapte!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Publicat pe: 16 Iulie 2014, Ultima actualizare: 21 Iulie 2014

Proprietarii de locuințe de pe litoral se adaptează cererii venite din partea turiștilor și vin cu oferte de închiriere „de sezon”.

Dacă visezi să ajungi la mare anul acesta, dar dispui de un buget limitat pentru cazare, o soluție populară printre turiști este închirierea unei locuințe în regim hotelier. Imobiliare.ro îți prezintă, potrivit ofertelor listate pe portal, câteva astfel de oportunități:

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-images-keys-to-modern-apartment-new-image31405629

În zona Delfinariu, o garsonieră confort 1, cu o suprafață de 30 de metri pătrați poate fi închiriată cu 130 de lei pe noapte; locuința este complet mobilată și utilată și are două paturi.

În zona Tomis Nord, un apartament cu trei camere, în suprafață de 45 de metri pătrați, are un preț cerut de 140 de lei pe noapte; unitatea locativă este amplasată la etajul doi din patru al unui bloc construit în anul 1974.

În zona City Park Mall, o unitate locativă bicamerală, de 50 de metri pătrați utili, poate fi închiriată cu 150 de lei pe noapte. Locuința este complet mobilată și utilată și poate fi închiriată pentru o perioadă de minimum două zile.

În zona Tomis Nord, un apartament cu două camere, în suprafață de 50 de metri pătrați, are un preț cerut de 200-250 de lei pe noapte, în funcție de perioada aleasă și numărul de persoane cazate; locuința este amenajată modern și dispune de toate utilitățile.

În zona Tomis III, o locuință cu trei camere, în suprafață de 57 de metri pătrați, poate fi închiriată cu 250 de lei pe noapte; locuința este mobilată modern, recent renovată și are vedere la mare.

Click pentru a vizualiza mai multe oferte de închiriere pe litoral

Închirieri pe termen lung, de la 150 de euro/lună
Pe segmentul închirierilor pe termen lung, prețurile cerute de proprietarii din Constanța pornesc de la 150 de euro pe lună. Acesta este prețul cerut pentru un apartament cu două camere, nemobilat, din zona centrală a orașului; locuința are o suprafață de 48 de metri pătrați. Pe de altă parte, o garsonieră de 38 de metri pătrați utili din zona Inel II este disponibilă spre închiriere pentru 175 de euro pe lună; aceasta este situată la etajul cinci din opt al unui bloc vechi, este complet amenajată și dotată cu aer condiționat. În zona Tomis III, un apartament tricameral confort 2 (cu o suprafață de 45 de metri pătrați), complet mobilat și utilat, are un preț cerut de 200 de euro pe lună.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ce trebuie să știi despre viza de flotant. Acte necesare și alte informații utile

Te-ai mutat într-o locuință închiriată, în gazdă sau la cămin, iar acum ai nevoie de o viză de flotant? Iată cum o poți obține.  Viza de flotant este un...

citește mai departe
Ce verifici la vizionare? Recomandările expertului când vrei să închiriezi o locuință

Ai căutat o locuință online, ai găsit câteva opțiuni care par să ofere toate lucrurile pe care ți le dorești și acum te pregătești de vizionare. Am discutat cu...

citește mai departe
Cum cerni anunțurile de închiriere pentru a-ți găsi locuința perfectă? Sfatul expertului în imobiliare

Ai pornit în goana după chirie și acum ai ajuns în etapa în care cauți printre numeroasele anunțuri publicate online cu proprietăți de închiriat în speranța că vei găsi...

citește mai departe
Tot ce trebuie să știi când intri în goana după chirie în Timișoara

Poate nu este momentul potrivit pentru tine să cumperi o locuință, așa că ai intrat în goana după chirie. Stai fără griji. Îți punem la dispoziție cele mai noi oferte...

citește mai departe
Tot ce trebuie să știi când intri în goana după chirie în București

Ai intrat deja în goana după chirie sau îți aduni acum forțele să intri în cursa care te va aduce față în față cu locuința perfectă pentru tine? Secretul...

citește mai departe