Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
10 oct. 2016

Ofertă specială: Apartament cu 3 camere în complexul rezidențial Asmita Gardens, cu reducere de 10.000 euro! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Cumpărătorii pot alege între trei niveluri de finisare.

Cauți un apartament modern și confortabil? Bucură-te de spațiu și confort pentru întreaga familie! Apartamentul cu trei camere din Asmita Gardens are 127 de metri pătrați, o împărțire practică și este disponibil în trei niveluri de finisare: standard, premium și lux.

În plus, vei descoperi:

Asmita Gardens nou 2

Locația de excepție:
Complexul Asmita Gardens este alegerea perfectă pentru cei cu un stil de viață activ, care își doresc o soluție locativă pe măsură, cu acces rapid către centrul orașului, dar și relaxare în natură.

Știm că îți place să fii aproape de tot ce contează în orașul tău, iar ansamblul este situat la 10 minute distanță de centrul orașului, pe malul râului Dâmbovița, pe Splaiul Unirii nr. 168, la doar 150 de metri de intersecția Calea Văcărești cu Splaiul Unirii. Complexul dispune de acces rapid la stații de metrou și RATB, pentru ca biroul, banca, școala copiilor sau grădinița să îți fie mereu la îndemână.

Poți fi, astfel, în mijlocul evenimentelor, dar departe de agitația Capitalei, în liniștea confortabilă a locuinței tale.

Cele două parcuri din apropiere – Parcul Natural Văcărești, din imediata vecinătate, și Parcul Tineretului, aflat la câteva minute distanță, îți permit să te bucuri de natură oricând.

În Asmita Gardens ai libertatea de mișcare pe care ți-o dorești! Fie că alegi să locuiești în City View, partea dinspre oraș a complexului, sau în Riverside, partea dinspre râul Dâmbovița și Parcul Natural Văcărești, Asmita Gardens îți oferă mereu o perspectivă unică! Vezi orașul tău de sus!

Asmita Gardens nou 1

Numeroase facilități:
Vei găsi tot ce îți trebuie la doi pași de tine, chiar în complex: parcare (peste 800 de locuri disponibile), supermarket, sală fitness, SPA, spații de joacă special amenajate pentru copii.

Pasionații de shopping au la îndemână trei malluri: Unirea Shopping Center, București Mall și Sun Plaza. Iar cu bicicleta poți ajunge în Centrul Vechi în doar 10 minute.

Asmita Gardens nou 3

Investiție:
Ești interesat de achiziția unui apartament, dar te-ai gândit care va fi valoarea lui în următorii ani?

Pe termen lung, valoarea unei locuințe poate scădea sau crește în funcție de evoluția pieței imobiliare, de concurența existentă pe piață și locație.

În contextul actual, avem convingerea că prețul apartamentelor din Asmita Gardens va crește, devenind astfel o foarte bună investiție pentru viitorii proprietari. Probabil că nu doar prețul de vânzare-cumpărare va crește în următorii ani, ci și valoarea chiriilor, motivul fiind calitatea ansamblului și confortul locuirii oferit.

Convinge-te! Programează o vizită în Asmita Gardens!

Asmita Gardens nou 4

Date contact:

Adresa showroom:
Splaiul Unirii 168, sector 4, Turn T3, etaj 20, ap 2002
Telefoane:
+40 217 808 301
+40 724 304 899
+40 723 164 757
Email:
sales@asmitagardens.ro

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe