Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
22 oct. 2018

Oportunitate de business: pensiune la munte, cu restaurant de 50 de locuri și peste 3.000 mp de teren!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare

Business pensiune la munte cu restaurant der 50 de locuri si peste 3.000 mp de teren

Dacă ideea de a avea un business în industria ospitalității te atrage, dar din punct de vedere financiar ești destul de limitat, această pensiune, situată într-o populară zonă de munte, poate reprezenta alegerea potrivită pentru tine.

Localizată în județul Brașov, în zona Bran-Moeciu, proprietatea din imagini reprezintă o reală oportunitate de business. Construită în anul 2014, pensiunea dispune de un teren de 3.211 metri pătrați și are o capacitate de cazare de peste 30 de locuri. Reprezentată în exclusivitate de agenția Re/Max Central și promovată pe Imobiliare.ro (click pentru detalii), aceasta poate fi achiziționată cu 750.000 de euro.

Business Pensiune la munte cu restaurant de 50 de locuri si peste 3.000 mp de teren

Cameră de relaxare și spațiu de joacă pentru copii

Construcția dispune de o suprafață utilă de 800 de metri pătrați, structurată pe demisol, parter, două etaje și mansardă. La demisol se află camera tehnică (cu centrală pe lemne Viessmanm, un puffer de 1.000 de litri, boiler de 500 de litri și hidrofor de 300 de litri), un garaj ( de 48 de metri pătrați), trei magazii, o cameră de relaxare de 115 metri pătrați (cu masă de tenis, biliard, sistem audio), un spațiu de joacă pentru copii, dar și două grupuri sanitare.

Business pensiune la munte cu restaurant der 50 de locuri si peste 3.000 mp de teren

Camere mobilate și băi utilate

La parterul imobilului se găsesc recepția, un bar, un lobby cu șemineu, un restaurant cu 54 de locuri, bucătăria utilată profesional, o cameră twin cu baie, dar și o terasă exterioară (în suprafață de 30 de metri pătrați). La primul etaj se află patru camere duble (fiecare cu balcon și baie proprie) și două camere triple (ambele cu baie proprie, iar una fără balcon). La cel de-al doilea etaj se găsesc trei camere duble (toate cu baie proprie, iar una fără balcon), una triplă și una cu patru locuri (ambele cu baie proprie și balcon). La mansardă, în cele din urmă, se află două camere duble cu pat matrimonial, living, două balcoane, baie și dressing. Potrivit anunțului de vânzare, toate camerele sunt mobilate și dotate cu televizioare LCD, iar băile sunt complet utilate.

Citește și: Lacul Verde Resort: 3 vile moderne, lac propriu și teren de 15.000 mp. Domeniul tău „boieresc” sau start pentru business!

Business Pensiune la munte cu restaurant de 50 de locuri si peste 3.000 mp de teren
Business Pensiune la munte cu restaurant de 50 de locuri si peste 3.000 mp de teren

Parc și teren de sport în aer liber

Dincolo de construcția în sine, un avantaj important al acestei proprietăți este reprezentat, desigur, de curtea spațioasă, ce pune perfect în valoare amplasamentul favorabil. Astfel, pe terenul aferent pensiunii se află un teren de tenis și fotbal cu gazon sintetic, un loc de joacă pentru copii (dotat cu leagăne, balansoar, tobogan, trambulină, băncuțe), un parc cu gazon și arbuști ornamentali, dar și locuri de parcare pentru 11 mașini.

Business Pensiune la munte cu restaurant de 50 de locuri si peste 3.000 mp de teren

Click pentru fotografii și detalii suplimentare!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și