Cât trebuie să plătești pentru a deveni proprietarul Palatului Copiilor din Arad? Se află la doi pași de primărie și cuprinde aproape 40 de camere

scris de Corina Varlan in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Publicat pe: 20 Aprilie 2018, Ultima actualizare: 25 Aprilie 2018

palat arad

Impresionanta clădire care a găzduit Palatul Copiilor din Arad a fost scoasă la vânzare pentru suma de 2,49 milioane de euro.

Imobilul a fost construit în perioada 1880-1890 de către membrii familiei de comercianți Andrenyi. Acesta este situat în zona centrală a orașului, pe Bulevardul Revoluției, la doi pași de Primăria Arad și de Parcul Mihai Eminescu.

Detaliile arhitecturale realizate în stil neoroman și neoromantic dau un farmec deosebit palatului amplasat pe un teren de 2.495 de mp, care dispune de o suprafață utilă de 2.220 de m și cuprinde 37 de camere.

Vezi AICI imagini din interiorul acestei proprietăți spectaculoase

La subsol suprafața construită ajunge la aproape 569 de mp, la fel ca la parterul imobilului, în cazul acestui nivel adăugându-se și o terasă de 76 de mp. Alți aproape 237 de mp sunt disponibili la mansardă.

Suprafața extrem de generoasă a imobilului îl fac potrivit pentru cei care își doresc să investească într-un spațiu de birouri aparte sau într-un hotel cu restaurant, spun reprezentanții RE/MAX Gold, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, cei care au în portofoliu imobilul.

Vezi AICI mai multe detalii despre palatul din Arad 

Palatul din Arad ar putea fi de interes și pentru utilizatorii privați care își desfășoară activitatea în domeniul sănătății sau în cel financiar-bancar, dar și pentru cei interesați de deschiderea unui centru de educație.

O altă opțiune ar fi, desigur, achiziționarea clădirii în vederea închirierii acesteia. În acest caz, reprezentanții RE/MAX Gold estimează că randamentele medii pentru clădirea din zona centrală a orașului ar fi de 7%-8%.

Corina Vârlan are o experiență de 12 ani în presa online, comunicare și content marketing. Ea s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în urmă cu 6 ani și ocupă, în prezent, funcția de Content Manager. Corina își concentrează activitatea pe subiecte de interes din sectorul de real estate.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Peste 119,3 milioane de lei pentru dezvoltarea Aradului

MDRT a aprobat astăzi cinci proiecte în cadrul Programului Operaţional Regional (POR). Acestea vizează dezvoltarea socială, culturală şi a infrastructurii din judeţ. Elena Udrea, ministrul dezvoltării regionale şi turismului,...

citește mai departe