Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 iul. 2014

Panourile sandwich Ruukki, soluția perfectă pentru orice tip de clădire (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Portofoliul companiei include o gamă variată de panouri, cu multiple destinații și aplicații.

Ruukki vă oferă soluții de anvelopare a clădirii dumneavoastră cu cel mai ridicat nivel de etanșeizare existent pe piață, conducând astfel la reducerea cu până la 20% a consumului de energie termică. În plus, etanșeitatea corespunzătoare contribuie la respectarea normelor și cerintelor de eficiență energetică aflate în continuă creștere, stabilite de reglementările naționale și europene din domeniul construcțiilor.

Portofoliul de produse include o gamă variată de panouri sandwich, cu multiple destinații și aplicații – de la fațadele și acoperișurile clădirilor, până la structuri de compartimentare, pereți despărțitori sau plafoane. Acestea pot fi folosite la construirea clădirilor industriale și comerciale, bazelor sportive, depozitelor și centralelor electrice, a camerelor frigorifice, precum și în spații de depozitare sau producție din industria alimentară și agricolă.

Panouri RUUKKI

Panourile sandwich Ruukki sunt elemente de construcție prefabricate, adaptabile, formate din două straturi exterioare de tablă de oțel (cu grade variate de protecție și culori diferite), între care se află un miez termoizolant din poliizocianurat (PIR), poliuretan (PU) sau vată minerală (MW).

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor pieței, Ruukki România și-a diversificat portofoliul de produse și a lansat, la începutul acestui an, producția de panouri sandwich cu miez poliizocianurat (PIR – foto), în cadrul fabricii de la Bolintin, România.

Disponibile într-o gamă completă de modele, grosimi, grade de protecție, forme și culori ale fețelor de tablă exterioare și interioare, panourile sandwich PIR combină perfect conductivitatea termică scăzută și rezistența ridicată la foc, asigurând diminuarea pierderilor de energie termică a clădirii și siguranță împotriva incendiilor. Acestea pot fi folosite pentru placarea pereților exteriori (fațadă și acoperiș), a plafoanelor, dar și pentru realizarea pereților interiori de compartimentare (inclusiv pentru camere frigorifice cu diferite destinații și cerințe tehnico-sanitare).

Panourile sandwich Ruukki sunt livrate împreună cu un set complet de accesorii ce asigură un montaj rapid și facil, fiabilitatea fixării, etanșeizarea îmbinărilor și îmbunătățirea estetică a suprafeței pereților și plafoanelor construcției.

Avantajele alegerii soluțiilor Ruukki:
– pachet complet de produse și servicii
– grad mare de adaptabilitate pentru construcții, cu variate aplicații arhitecturale
– instalare rapidă și facilă
– rezistență excelentă la foc
– izolare acustică
– siguranță, durabilitate, rezistență la coroziune
– integritate structurală
– eficiență energetică sporită
– protecția mediului înconjurător, prin reducerea emisiilor de noxe

RUUKKI ROMÂNIA
Tel: 0730.444.479
ruukkiromania@ruukki.com

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
RE/MAX: Oportunități de investiții în Chișinău, Republica Moldova – de la teren de 9,7 ha la marginea orașului la clădire de birouri în centru (P)

Localizarea geografică favorabilă a țării vecine o face atractivă pentru potențialii investitori – cu atât mai mult cu cât aceasta are o piață imobiliară în curs de dezvoltare. La...

citește mai departe
Apartamente cu două și trei camere, finalizate, într-un ansamblu rezidențial liniștit, cu spații verzi, din estul Capitalei. Te poți muta imediat! (P)

Visezi la o locuință nou-construită, cu acces facil la facilitățile orașului, dar vrei să eviți agitația și supraaglomerarea? Acest proiect de mici dimensiuni poate fi exact pe gustul tău....

citește mai departe
Parfum de istorie cu esențe cosmopolitane: Armenească Residence, șansa ta de a locui în centrul Capitalei! (P)

Într-una din zonele care păstrează cel mai bine aerul Bucureștiului de altădată, datorită vechilor reședințe boierești și monumentelor arhitecturale, își face loc un nou ansamblu rezidențial. Situat în zona...

citește mai departe