Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
7 iul. 2014

Panourile sandwich Ruukki, soluția perfectă pentru orice tip de clădire (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Portofoliul companiei include o gamă variată de panouri, cu multiple destinații și aplicații.

Ruukki vă oferă soluții de anvelopare a clădirii dumneavoastră cu cel mai ridicat nivel de etanșeizare existent pe piață, conducând astfel la reducerea cu până la 20% a consumului de energie termică. În plus, etanșeitatea corespunzătoare contribuie la respectarea normelor și cerintelor de eficiență energetică aflate în continuă creștere, stabilite de reglementările naționale și europene din domeniul construcțiilor.

Portofoliul de produse include o gamă variată de panouri sandwich, cu multiple destinații și aplicații – de la fațadele și acoperișurile clădirilor, până la structuri de compartimentare, pereți despărțitori sau plafoane. Acestea pot fi folosite la construirea clădirilor industriale și comerciale, bazelor sportive, depozitelor și centralelor electrice, a camerelor frigorifice, precum și în spații de depozitare sau producție din industria alimentară și agricolă.

Panouri RUUKKI

Panourile sandwich Ruukki sunt elemente de construcție prefabricate, adaptabile, formate din două straturi exterioare de tablă de oțel (cu grade variate de protecție și culori diferite), între care se află un miez termoizolant din poliizocianurat (PIR), poliuretan (PU) sau vată minerală (MW).

Pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor pieței, Ruukki România și-a diversificat portofoliul de produse și a lansat, la începutul acestui an, producția de panouri sandwich cu miez poliizocianurat (PIR – foto), în cadrul fabricii de la Bolintin, România.

Disponibile într-o gamă completă de modele, grosimi, grade de protecție, forme și culori ale fețelor de tablă exterioare și interioare, panourile sandwich PIR combină perfect conductivitatea termică scăzută și rezistența ridicată la foc, asigurând diminuarea pierderilor de energie termică a clădirii și siguranță împotriva incendiilor. Acestea pot fi folosite pentru placarea pereților exteriori (fațadă și acoperiș), a plafoanelor, dar și pentru realizarea pereților interiori de compartimentare (inclusiv pentru camere frigorifice cu diferite destinații și cerințe tehnico-sanitare).

Panourile sandwich Ruukki sunt livrate împreună cu un set complet de accesorii ce asigură un montaj rapid și facil, fiabilitatea fixării, etanșeizarea îmbinărilor și îmbunătățirea estetică a suprafeței pereților și plafoanelor construcției.

Avantajele alegerii soluțiilor Ruukki:
– pachet complet de produse și servicii
– grad mare de adaptabilitate pentru construcții, cu variate aplicații arhitecturale
– instalare rapidă și facilă
– rezistență excelentă la foc
– izolare acustică
– siguranță, durabilitate, rezistență la coroziune
– integritate structurală
– eficiență energetică sporită
– protecția mediului înconjurător, prin reducerea emisiilor de noxe

RUUKKI ROMÂNIA
Tel: 0730.444.479
[email protected]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe