Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
26 sept. 2018

Peste 24.000 de oferte imobiliare de locuințe și case de vacanță din România și din străinătate, disponibile la Târgul Național Imobiliar. Prețurile pornesc de la 28.000 de euro

scris de Corina Varlan in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

130 de companii la tni septembrie 2018

Peste 24.000 de oferte imobiliare de locuințe și case de vacanță, aflate atât în România, cât și în străinătate, vor fi prezentate în cadrul Târgului Național Imobiliar (TNI), eveniment de referință în domeniu care va fi organizat la finalul săptămânii în Capitală.

Astfel, vizitatorii vor avea la dispoziție proprietăți variate, pentru toate buzunarele, de la apartamente de tip boutique la apartamente situate în imediata vecinătate a campusurilor universitare, penthouse-uri și locuințe ce pot fi considerate bune opțiuni de investiții, din București, Ilfov, Constanța, Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș sau situate pe Valea Prahovei și chiar și în Spania.

Prețurile pornesc de la 28.000 de euro, pentru un apartament cu 2 camere în Sinaia, și ajung până la 2,5 milioane de euro, pentru o vilă de lux din zona stațiunii Marbella din Spania.

„Cel mai bun moment pentru cumpărarea de proprietăți imobiliare este în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, deoarece evenimentul este conceput pentru a aduce beneficii maxime vizitatorilor. Oferta imobiliară prezentă în cadrul expoziției este una record, iar fiecare companie prezentă la TNI a pregătit oferte speciale, pentru a face față concurenței directe”, a declarat Cristina Bercea, PR Manager TNI.

tni septembrie 2018

Persoanele care vor participa la evenimentul organizat la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, vor avea parte, totodată, de reduceri de prețuri și bonusuri și vor putea câștiga inclusiv premii.

„Printre cele mai surprinzătoare premii oferite în cadrul Târgului Național Imobiliar din 28-30 septembrie se numără un weekend la Brașov ce include o plimbare deasupra orașului cu un elicopter privat, oferit de Maurer Imobiliare și un apartament de 62.000 de euro ce poate fi câștigat la un concurs organizat de Cartierul Solar”, a mai explicat Bercea.

Pe lângă toate acestea, vizitatorii vor putea apela la servicii de arhitectură, design interior și home staging. În plus, vor fi puse la dispoziția acestora soluții pentru transformarea locuinței într-una sustenabilă, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură sau sisteme fotovoltaice rezidențiale.

targul national imobiliar septembrie

Evenimentul este dedicat și persoanelor care au un teren și vor să contracteze un constructor cu experiență care le poate livra casa mult dorită, dar și celor care vor să afle mai multe detalii despre soluțiile financiare oferite de instituții de renume. Astfel, vizitatorii vor putea obține, în cadrul TNI, consultanță financiară gratuită în vederea obținerii de credite avantajoase.

Târgul poate fi vizitat vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00, respectiv duminică (30 septembrie) între orele 10:00 – 16:00. Prețul biletului este de 10 lei. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile AICI.

Imobiliare.ro este partener media al TNI.

Părerile cititorilor
1 părere
  • 5 semne de maturizare a pieței rezidențiale în 2018

    […] cu locuințe de vacanță s-au intensificat în ultimul an, astfel că 5.000 din totalul de peste 24.000 de oferte promovate în cadrul TNI din 28-30 septembrie se pliază pe acest segment de piață – proprietăți aflate la munte sau […]

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
A început TNI: vezi noutățile imobiliare de toamna aceasta! (P)

Cea mai ieftină locuință nou-construită disponibilă spre vânzare în cadrul târgului este o garsonieră de 24.000 de euro (TVA inclus). Târgul recordurilor imobiliare – Târgul Național Imobiliar (TNI) –...

citește mai departe
13.000 de euro, cea mai ieftină locuinţă de la TNI

Târgul Naţional Imobiliar va prezenta oferte pentru achiziţionarea a 1.815 proprietăţi localizate în Valea Prahovei. În actualul context economic, preţul este principalul punct de atracţie pentru potenţialii cumpărători de...

citește mai departe