Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
13 Iunie 2023

VIDEO: Piața imobiliară de lux din România: cât plătesc cei mai bogați români pentru o locuință?

scris de Alexandra Manolache in categoria Ştiri imobiliare, Subiectul lunii
Ultima actualizare: 19 Iulie 2023

Descoperim detaliile apartamentelor care depășesc nivelul mediu de confort și discutăm cu profesioniștii care creează conceptele. Abordăm teme precum costurile aferente designului de lux, prețul pe metru pătrat și valoarea totală a unui astfel de apartament. Aflăm perspectivele specialiștilor despre bugetele necesare pentru crearea unui apartament de lux și analizăm tendințele curente în designul interior.

Explorăm concepte din trecut, cum ar fi anii ’70 și ’80, în contextul designului contemporan și discutăm despre modul în care acestea contribuie la o estetică de lux. Printre invitații reportajului se numără și unul dintre cei mai buni designeri de interior din România, Mihai Caraghaur, a cărui muncă este un reper pentru rafinamentul estetic. El ne va împărtăși viziunea sa asupra a ceea ce înseamnă amenajarea de lux și cum să transformi un spațiu într-o poveste vizuală.

De asemenea, aruncăm o privire asupra unui ansamblu rezidențial de excepție, Art City, din nordul Bucureștiului, care integrează galerii de artă și spații decorate de artiști în designul său.

Părerile cititorilor
1 părere
  • Gabriela

    Milioane de Euro

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *