Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
15 Aprilie 2013

Pinum Doors & Windows și Sudrezidential.ro, un parteneriat de succes (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 15 Aprilie 2013

Toate proiectele rezidențiale din portofoliul companiei vor fi finisate cu uși din noua gamă REVERSIBLE lansată de Pinum.

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de uşi, ferestre și parchet, anunţă lansarea liniei de uși REVERSIBILE în București, în cadrul târgului imobiliar național TIMON.

În baza parteneriatului existent între Sudrezidential.ro și compania Pinum Doors &Windows, se va implementa utilizarea noii linii de uși REVERSIBILE în finisarea tuturor imobilelor aflate în patrimoniul Sudrezidential.ro.

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud, proiect susținut și promovat de Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis.

Ușile Reversibile sunt fabricate potrivit ultimelor tehnologii și se pliază perfect atât pe cerințele unei amenajări sofisticate, cât și pe cele ale unei amenajări simple, cu posibilități de personalizare a acestora, rezultatul fiind integrarea în decorul fiecărei încăperi, indiferent de rolul acestora în locuință.

Noile uși Reversibile îndeplinesc cele mai stricte cerințe, fiind concepute după un design italian, permițând astfel dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale sau office și chiar utilizatorilor finali să nu renunțe la calitate în favoarea costurilor scăzute și să aducă un plus de valoare proiectelor prin finisaje superioare marca Pinum.

Ne găsiți în cadrul târgului TIMON, organizat în Piața Constituției din Bucuresti, în perioada 18-21 aprilie 2013, precum și în showroom-ul din București, Șoseaua Pipera, nr. 48, sector 2.

Parte a grupului italian Nusco, cu o tradiţie de peste 40 de ani în prelucrarea lemnului, Pinum Doors & Windows este unul dintre cei mai importanţi producători de uşi şi ferestre din România, având o prezenţă de 19 ani pe piaţa locală. Pinum Doors & Windows oferă produse la standarde înalte de calitate, cu un design ambiental modern şi le personalizează în funcţie de nevoile clienţilor. Pentru mai multe detalii, vizitați www.pinum.ro.

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Premium Modules Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Premium Modules Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe