Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
15 apr. 2013

Pinum Doors & Windows și Sudrezidential.ro, un parteneriat de succes (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Toate proiectele rezidențiale din portofoliul companiei vor fi finisate cu uși din noua gamă REVERSIBLE lansată de Pinum.

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de uşi, ferestre și parchet, anunţă lansarea liniei de uși REVERSIBILE în București, în cadrul târgului imobiliar național TIMON.

În baza parteneriatului existent între Sudrezidential.ro și compania Pinum Doors &Windows, se va implementa utilizarea noii linii de uși REVERSIBILE în finisarea tuturor imobilelor aflate în patrimoniul Sudrezidential.ro.

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud, proiect susținut și promovat de Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis.

Ușile Reversibile sunt fabricate potrivit ultimelor tehnologii și se pliază perfect atât pe cerințele unei amenajări sofisticate, cât și pe cele ale unei amenajări simple, cu posibilități de personalizare a acestora, rezultatul fiind integrarea în decorul fiecărei încăperi, indiferent de rolul acestora în locuință.

Noile uși Reversibile îndeplinesc cele mai stricte cerințe, fiind concepute după un design italian, permițând astfel dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale sau office și chiar utilizatorilor finali să nu renunțe la calitate în favoarea costurilor scăzute și să aducă un plus de valoare proiectelor prin finisaje superioare marca Pinum.

Ne găsiți în cadrul târgului TIMON, organizat în Piața Constituției din Bucuresti, în perioada 18-21 aprilie 2013, precum și în showroom-ul din București, Șoseaua Pipera, nr. 48, sector 2.

Parte a grupului italian Nusco, cu o tradiţie de peste 40 de ani în prelucrarea lemnului, Pinum Doors & Windows este unul dintre cei mai importanţi producători de uşi şi ferestre din România, având o prezenţă de 19 ani pe piaţa locală. Pinum Doors & Windows oferă produse la standarde înalte de calitate, cu un design ambiental modern şi le personalizează în funcţie de nevoile clienţilor. Pentru mai multe detalii, vizitați www.pinum.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie: Restart Energy, furnizorul atent la nevoile consumatorilor (P)

Odată cu venirea verii, se apropie termenul-limită până la care românii își mai pot schimba furnizorul de energie electrică. Piața de electricitate a devenit complet liberalizată la data de...

citește mai departe
Apartamente în imobil nou, Piața Victoriei: localizare deosebită, în zonă cu verdeață, finisaje de top. Potențial de investiție!

Cele trei proprietăți disponibile spre vânzare sunt atractive atât pentru un consumator final, cât și pentru un investitor – ele pot fi folosite atât în scop locativ, cât și...

citește mai departe
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe