Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
15 apr. 2013

Pinum Doors & Windows și Sudrezidential.ro, un parteneriat de succes (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Toate proiectele rezidențiale din portofoliul companiei vor fi finisate cu uși din noua gamă REVERSIBLE lansată de Pinum.

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa locală de uşi, ferestre și parchet, anunţă lansarea liniei de uși REVERSIBILE în București, în cadrul târgului imobiliar național TIMON.

În baza parteneriatului existent între Sudrezidential.ro și compania Pinum Doors &Windows, se va implementa utilizarea noii linii de uși REVERSIBILE în finisarea tuturor imobilelor aflate în patrimoniul Sudrezidential.ro.

Sudrezidential.ro, principalul promotor imobiliar al zonei de sud, proiect susținut și promovat de Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis.

Ușile Reversibile sunt fabricate potrivit ultimelor tehnologii și se pliază perfect atât pe cerințele unei amenajări sofisticate, cât și pe cele ale unei amenajări simple, cu posibilități de personalizare a acestora, rezultatul fiind integrarea în decorul fiecărei încăperi, indiferent de rolul acestora în locuință.

Noile uși Reversibile îndeplinesc cele mai stricte cerințe, fiind concepute după un design italian, permițând astfel dezvoltatorilor de proiecte rezidențiale sau office și chiar utilizatorilor finali să nu renunțe la calitate în favoarea costurilor scăzute și să aducă un plus de valoare proiectelor prin finisaje superioare marca Pinum.

Ne găsiți în cadrul târgului TIMON, organizat în Piața Constituției din Bucuresti, în perioada 18-21 aprilie 2013, precum și în showroom-ul din București, Șoseaua Pipera, nr. 48, sector 2.

Parte a grupului italian Nusco, cu o tradiţie de peste 40 de ani în prelucrarea lemnului, Pinum Doors & Windows este unul dintre cei mai importanţi producători de uşi şi ferestre din România, având o prezenţă de 19 ani pe piaţa locală. Pinum Doors & Windows oferă produse la standarde înalte de calitate, cu un design ambiental modern şi le personalizează în funcţie de nevoile clienţilor. Pentru mai multe detalii, vizitați www.pinum.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
TRIAMA Residence: construcție la standarde europene, spații verzi, curte interioară și parcare subterană. Aproape de metrou! (P)

Proiectul dispune de un mix variat de unități locative, iar clienții pot alege între mai multe variante de finisaje. Amplasat în sud-estul Capitalei, în zona Bd. Basarabia, pe strada...

citește mai departe
Monarch Tower – un proiect rezidențial de lux situat pe Bld. Take Ionescu, Timișoara (P)

De la localizare la facilități, proiectul a fost special conceput pentru cei care visează să se bucure de un stil de viață cu adevărat select. Amplasat în zona centrală...

citește mai departe
Oportunități multiple de investiție în cadrul Silver Mountain Resort & SPA: apartamente, clădire multifuncțională și teren pentru viitoare dezvoltări (P)

Construit în anul 2011, complexul este atractiv atât pentru cei care visează la o locuință de vacanță și/sau micii investitori, cât și pentru cei interesați de un business în...

citește mai departe
O alternativă pentru furnizorul de energie electrică și gaze naturale (P)

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor și nu presupune schimbarea contorului și nici a operatorului rețelei de distribuție. Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor...

citește mai departe
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe