Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 Mai 2013

Porți deschise la complexul rezidențial Ibiza Sol (P)

scris de Imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Ultima actualizare: 16 Mai 2013

Vânzarea locuințelor din cadrul ansamblului se efectuează cu scutire de TVA.

Complexul rezidenţial Ibiza Sol îşi deschide porţile pe 18 şi 19 mai 2013, între orele 10:00 și 14:00, pentru a putea fi vizitat de toate persoanele interesate. Cu ocazia apropierii zilei de 1 iunie, pe toată perioada evenimentului vor fi organizate diferite activităţi pentru cei mici în clubul pentru copii.

Ibiza sol“Am decis să deschidem porţile posibililor cumpărători pentru ca aceştia să poată experimenta un weekend în complex fără să se simtă ca şi când ar fi la o vizionare. Ei se vor putea plimba prin apartamente şi spaţiile comune şi pot vedea cum locuiesc actualii rezidenţi. Vrem ca în aceste două zile să le arătăm vizitatorilor noştri că Ibiza Sol se diferenţiază de alte opţiuni din zonă, dar şi din restul Bucureştiului, prin arhitectură, calitatea construcţiei, a finisajelor alese şi a zonei largi de spaţiu verde.
În plus, vrem să arătăm că întregul proiect este special gândit pentru a oferi condiţiile ideale familiilor cu copii, experienţa anterioară dovedindu-ne faptul că decizia cumpărării unui apartament nou vine din dorinţa de a oferi celor mici mai mult spaţiu de joacă şi facilităţi speciale, precum şi de a locui în proximitatea grădiniţelor sau a şcolilor”, a declarat Andreea Comşa, director de vânzări.

Complexul dispune de 304 apartamente (dintre care 93 sunt deja locuite), cu trei şi patru camere, cu finisaje de înaltă calitate. Toate apartamentele dispun de şemineu în living-room, centrală termică individuală cu boiler incorporat şi radiatoare din aluminiu, aer condiţionat în living-room şi dormitor, bucătărie complet mobilată şi parţial utilată (cu plită vitoceramica, hotă şi cuptor electric) şi barbeque pe terasă.

Fiecare apartament poate fi cumpărat cu opţiunea parcării subterane sau la suprafaţă, iar ansamblul este păzit în permanenţă pentru siguranţa locuitorilor. În complex se mai află şi două piscine exterioare cu jacuzzi, kids club şi sală de fitness, teren de minigolf, toate într-un spaţiu verde extins, de peste 12.000 de metri pătrați, potrivit pentru plimbări lungi împreună cu cei mici.

Preţurile apartamentelor pornesc de la 109.000 de euro pentru un apartament cu trei camere la mansardă, cu o suprafață de 149 de metri pătrați construiţi şi 84 de metri pătrați utili. Există şi opţiunea apartamentelor cu trei camere de 150 de metri pătrați construiţi şi 115 metri pătrați utili la 129.000 de euro, dar şi a unor apartamente cu patru camere de 163 de metri pătrați construiţi, 122 de metri pătrați utili, la preţul de 149.000 de euro. Vânzarea locuințelor se efectuează cu scutire de TVA.
Apartamentele pot fi achiziţionate în condiţii speciale prin credite imobiliare oferite de Alpha Bank şi Raifeissen Bank.

Despre complexul rezidențial Ibiza Sol:
Ansamblul Ibiza Sol se află într-o zonă foarte sigură şi liniştită din apropierea oraşului Bucuresti. Acesta este situat la doar 200 de metri de pădurea Băneasa, în imediata apropiere a Grădinii Zoologice, a centrului comercial Băneasa şi a unor prestigioase şcoli internaţionale (Şcoala Americană, British School).

Imobiliare.ro este site-ul de imobiliare din România cu cea mai mare încredere în rândul utilizatorilor. Imobiliare.ro promite celor care își caută o locuință, cumpărători și chiriași, cea mai bună experiență de căutare și îi ajută să ia cea mai bună decizie pentru a găsi casa ideală.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe