Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
11 nov. 2010

Prima etapă a ansamblului rezidenţial Grunwald a fost finalizată (P)

scris de Adriana Lefter in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Un apartament cu două camere în cadrul complexului poate fi achiziţionat cu 48.000 de euro.

SC Mega Group Construcţii şi Imobiliare are plăcerea să vă invite joi, 11 noiembrie 2010, ora 11.00, la conferinţa de presă dedicată finalizării ansamblului rezidenţial Grunwald (faza 1), din Timişoara. Conferinţa va avea loc la Grunwald, situat în Ghiroda, Calea Lugojului nr. 28 (în spatele reprezentanţei Peugeot), şi va fi urmată de o vizită de prezentare a locuinţelor şi de un cocktail.

Ansamblul a fost început în urmă cu doi ani şi a încercat – prin natura concepţiei şi tehnologiile folosite – să ofere o perspectivă nouă în piaţa imobiliară din Timişoara. În vara anului 2009, vă prezentam o parte finalizată a ansamblului – zona de case cu trei, patru şi cinci camere, angajându-ne atunci ca până la sfârşitul acestui an să dăm în folosinţă şi zona de vile cu apartamente, cu toate amenajările aferente (drum acces, trotuare, parcări, iluminat public, zone verzi).

Iata că, la începutul lunii noiembrie 2010, putem afirma cu toată responsabilitatea:
Ansamblul rezidenţial Grunwald (faza 1) este finalizat, iar primele 17 familii s-au mutat şi se bucură de căldura şi confortul unui cămin nou!

Chiar în vremurile de criză, la Grunwald – calitatea vinde!
Motivul pentru care dezvoltatorul Mega Group Construcţii & Imobiliare, reprezentat de dl. Viorel Miron, preşedinte, a început, în anul 2008, construcţia acestui cartier, a fost dorinţa de a oferi timişorenilor un cartier deosebit, cochet, inspirat din cartierele vieneze întâlnite în călătoriile din Austria (“un sistem de case austriece pentru locuitorii din mica Vienă”).

Aşadar, prima opţiune a fost, evident, calitatea germană şi austriacă, regăsită în aproape toate materialele cu care s-a construit cartierul (plecând de la sistemul complet de cărămizi şi planşee Wienerberger Porotherm şi ajungând la ferestrele Performer, cu feronerie Schuring, la parchet, la uşile de interior Ringo, produse de firma germană Schwering Türenwerk, sau la obiectele sanitare Villeroy&Boch) şi punctată pe alocuri de calitatea indiscutabilă a finisajelor interioare italiene (la gresie, faianţă).

Motto-ul ales de dezvoltator este: “Natură, Tehnologie, Calitate – Casa Ta!”
Şi de la această deviză nu s-a abătut nicio clipă, preocuparea pentru calitate şi atenţia pentru detaliu fiind puncte de pornire în toate etapele derulării proiectului: începând de la proiectare, continuând cu construcţia propriu-zisă şi alegerea materialelor şi a furnizorilor, cu alegerea culorilor şi realizarea finisajelor, apoi cu realizarea tuturor utilităţilor necesare unui cartier select şi civilizat şi terminând cu vânzarea şi consilierea fiecărui client, atât pe partea de finanţare şi relaţionare cu băncile, cât şi pe partea de amenajări interioare.
Şi totuşi, DE CE ansamblul rezidenţial Grunwald-Ghiroda reprezintă ALTCEVA în peisajul imobiliar timişorean?

Câteva argumente ar putea fi:
Construit în spatele reprezentanţei Peugeot din Calea Lugojului, are o localizare de invidiat: în natură, alături de pădurea Bistra din Ghiroda, însă foarte aproape de oraş, la doar nouă minute de centru, şi, în plus, cu acces direct la centura oraşului, şi la doar trei minute de hipermarketul Real 3.

Structura cartierului este de inspiraţie occidentală, având diferite soluţii de locuit:
– apartamente cu două sau trei camere, în vile cu o curte proprie împrejmuită, cu loc parcare/garaj (preţ de la 48.000 de euro)
– case cu trei, patru, cinci camere, cu/fără garaj (preţ de la 94.000 de euro), cu toate utilităţile funcţionale 100%: apă, canalizare de la oraş, gaz, curent electric, fibră optică.

Pe lângă toate facilităţile legate de drumurile asfaltate, trotuarele pavate, iluminatul stradal, ansamblul oferă un confort suplimentar locatarilor – prin spaţiile verzi amenajate (30% din suprafaţa cartierului) – sau oaspeţilor acestora – prin locurile de parcare comune pavate.

Dezvoltatorul a împletit, la construcţia ansamblului, tehnologia germană cu mult suflet şi pasiune, spre binele comunităţii cartierului.

Aşadar, reţeta succesului în timp de criză: calitatea şi tehnologia germană, îmbinate cu liniştea naturală a zonei şi cu oferte de preţ competitive, au făcut ca locuinţele să se vândă “de la sine”.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Dezvoltatorii ansamblului Parcului20, din nordul Capitalei, pregătesc a doua fază de construcție. Au în plan alte cinci proiecte, de circa 2.000 de unități – și mai caută terenuri

Compania are, pe termen mediu, un buget de investiții de 200 de milioane de euro alocat pentru dezvoltări imobiliare în București. Cordia România, companie membră a grupului maghiar Futureal,...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție la proiect au început deja, iar dezvoltatorul a și încheiat câteva antecontracte de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada Universităţii, numărul 9,...

citește mai departe
Lake House 2: o iniţiativă imobiliară marca Mircea Lucescu (P)

Dincolo de localizarea favorabilă (în zona Lacul Morii), ansamblul imobiliar se distinge prin designul său futurist, dar și prin facilitățile de top oferite viitorilor locatari. Toată lumea îl cunoaşte...

citește mai departe
Piața rezidențială din România, între presiunea pe preț și nevoia de calitate

În opinia acestui dezvoltator, pe piața locală există un foarte mare potențial pentru construcția de locuințe de calitate, mai ales pe fondul noilor reglementări în materie de sustenabilitate. Nu...

citește mai departe
A început construcția celui de-al doilea turn de apartamente din XCity Towers, Timișoara. La finalizare va avea aproape 1.000 de unități

Prima clădire, aflată în curs de finalizare, este vândută aproape în totalitate, în vreme ce, din cea de-a doua, 30% din apartamente au fost deja precontractate. Dezvoltatorul imobiliar autohton...

citește mai departe