Prima zi a evenimentului TNI. Peste 20.000 de oferte imobiliare sunt prezentate în cadrul evenimentului

scris de Corina Sfia in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Publicat pe: 10 Septembrie 2021, Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021

Primul târg imobiliar organizat în ultimii 2 ani începe astăzi, 10 septembrie, de la ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.

Cea de-a 31-a ediție a Târgului Național Imobiliar, TNI, reunește ansambluri rezidențiale în exclusivitate, lansări de proiecte imobiliare și un program de prezentări, CONFERINȚE și networking dedicate specialiștilor și publicului larg. Peste 20.000 de oferte imobiliare de locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Timișoara, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru, vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

 “Ediția Târgului Național Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de 2 ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii,declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

 Dezvoltări rezidențiale de anvergură în capitală

Dezvoltatorii cu experiență în piața imobiliară din România s-au adaptat la actualele cerințe ale românilor și continuă să investească în segmentul rezidențial autohton, dezvoltând noi ansambluri de anvergură. Printre companiile ce participă la ediția specială TNI 2021 se numără: HILS Pallady Apartments, Lac Străulești Condominium, Prime Realty Marbella, Cihanara Tourism & Investment, Emax Real Estate, EnVogue Residence, Axxis Nova, Timpuri Noi Residence, Plaza Residence, Metropolitan Residence, Tomis Villa Grand Resort, Campeador Residence, Central Address Residence, Panorama City, Otopeni City Garden, Premier Imobiliare, In Rezidential, Regie Residence, Star Development, Virtutii Park,  Drumul Taberei Residence, Greeno Boutique Apartments etc.

Nordul Bucureștiului – un punct de atracție pentru cumpărătorii din segmentele medium și premium

Creșterea veniturilor și îmbunătățirea accesibilității achiziționării unei noi locuințe au făcut ca tot mai mulți cumpărători să își dorească o locuință amplasată în nordul orașului, cu finisaje de o calitate superioară,  suprafețe mai mari și imobile amplasate mai aproape de parcuri. Astfel, în cadrul târgului imobiliar din 10-12 septembrie, vizitatorii vor găsi inclusiv oferte de locuințe noi din nordul Bucureștiului.

 Portofoliu variat, lansări de proiecte noi, premii și surprize pentru vizitatorii TNI

Vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile: apartamente premium în centrul capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive în nordul capitalei, apartamente low-budget, penthouse-uri, construcții pe structură metalică, case de vacanță la munte sau la mare și oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru.

Sustenabilitate la TNI

Potențialii cumpăratori ai unei locuințe verzi certificate pot afla în cadrul Pavilionului Green Homes organizat în cadrul târgului imobiliar mai multe informații despre cum pot accesa un “Credit Verde” cu condiții preferențiale oferit de băncile partenere și finanța astfel achiziționarea unei locuințe de calitate superioară, cu un confort sporit, având costuri mai mici la energie și reparații, alături de beneficii importante pentru sănătate. Până în prezent, în România au fost certificate/pre- certificate GREEN HOMES peste 12.000 de locuințe ce sunt situate în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași, în valoare de peste 1,7 miliarde EURO. declară Elena Rastei, Director Certificare Green Home.

Interes crescut pentru piața locuințelor de vacanță

Segmentul locuințelor de vacanță este în continuare foarte atractiv pentru români, iar în cadrul ediției TNI din 10-12 septembrie vizitatorii au acces la cele mai atractive oferte de proprietăți la mare și la munte, în țară, în Spania, Cipru și Dubai.

Brandul TNI este internațional și se bucură de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume: NAR – National Association of REALTORS® și CEPI-European Association of Real Estate Professions în calitate de Parteneri Internaționali. NAR este asociația fondată în 1908 ce deservește mai mult de 1.500.000 de profesioniști imobiliari din Statele Unite și din întreaga lume, iar CEPI este organizația internațională înființată în Bruxelles în 1990 cu scopul de a sprijini tranzacțiile imobiliare europene și transfrontaliere prin dezvoltarea activității profesioniștilor imobiliari.

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Câți bani iau bucureștenii de la bancă pentru a-și cumpăra o locuință?

În Capitală, valoarea medie a unui credit accesat de către cei care vor să-și cumpere o locuință a fost pe parcursul acestui an de 64.908 euro, potrivit celor mai...

citește mai departe
Ediția de primăvară a TNI, între 8 și 10 mai: oportunități pentru consumatorul final, dar și pentru investitor

La eveniment vor avea loc și lansări în exclusivitate de proiecte imobiliare. Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc în perioada 8-10 mai, la Palatul...

citește mai departe
Începe TNI: 70% din cele peste 30.000 de oferte imobiliare sunt în exclusivitate. Vezi cele mai mici prețuri!

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar, ce marchează aniversarea a 15 ani de TNI, începe vineri, 4 octombrie, ora 10.00, la Palatul Parlamentului (Sala Unirii). Expoziția va reuni...

citește mai departe
Președintele Federației Imobiliare Internaționale va deschide ediția aniversară a TNI, pe 4 octombrie

Ediția din această toamnă va marca împlinirea a 15 ani de evenimente marca TNI și se bucură de colaborarea cu parteneri internaționali. Târgul Național Imobiliar va începe în data...

citește mai departe
Organizatorii TNI lansează aplicația pentru mobil: beneficiezi de intrare gratuită și acces rapid la informații!

TNI este prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar și este menită să îmbunătățească experiența vizitatorilor. Organizatorii Târgului Național Imobiliar (TNI) au lansat, pentru ediția din 4-6 octombrie...

citește mai departe