Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 miliarde de euro prezentate la TNI. Începe Târgul Național Imobiliar TNI

scris de Corina Sfia in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare
Publicat pe: 2 Mai 2022, Ultima actualizare: 02 Mai 2022
Foto TNI

Toți cei interesați să afle noutăți, oferte imobiliare deosebite și oportunități de investiții sunt invitați la Târgul Național Imobiliar TNI ce începe vineri, 6 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului.

Ediția este una specială, deoarece proiectele prezentate în cadrul evenimentului au o valoare totală de peste 2 miliarde de euro, iar ofertele imobiliare si oportunitățile de investiții la care au acces vizitatorii TNI sunt fără precedent, anunță organizatorii.  Vizitatorii sunt încurajați să instaleze aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. În plus, vizitatorii au acces gratuit în baza Qr codului generat de aplicația de mobil TNI. Aplicația este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE! Descarcă ACUM aplicația TNI și INTRI GRATUIT!

TNI: Oferte imobiliare cu multiple avantaje pentru vizitatori și prețuri între 10.250 euro și 15 milioane de euro!

Ediția Târgului Național Imobiliar reunește peste 25.000 de oferte de locuințe noi: garsoniere, apartamente vile, case de vacanță, din București, ILFOV, Sebeș,  Constanța, Năvodari și Mamaia, Valea Prahovei, Dubai și Cipru. Prețul minim din expoziție este de 10.250 euro+tva pentru o casă mobilă realizată din container maritim de către Ocean Art Design. Cea mai scumpă proprietate ofertată în cadrul acestei ediție TNI este o vilă de 1100 mp în Palm Jumeirah, Dubai care costă 15 milioane de euro și face parte din portofoliul CyDubai, agenție ce vinde imobile în Emiratele Arabe Unite cu prețuri începând de la 122.000 euro.

Pentru cei interesați de achiziția de terenuri, ofertele pornesc la nivel național de la 7.000 euro (teren de 1.148mp din Scorțeni, Prahova) și ajung până la 2,4 milioane de euro (teren de 2.425mp ultracentral în Predeal) și fac parte din portofoliul Mervani Invest. În București-ILFOV agenția Re/MAX IMPACT scoate la vânzare în cadrul ediției TNI terenuri cu prețuri de la 25.000 euro (pentru 1.000mp în Bălțeni, ILFOV) și până la 3,5 milioane de euro (teren cu suprafață de 32.400mp în Popești Leordeni).

Vizitatorii Târgului Național Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile de eveniment la imobile cu prețuri speciale și diverse bonusuri oferite de expozanții TNI. Printre acestea se află: reduceri de 15% la apartamentele dezvoltate de OBA different by Luxury,  discount de până la 9.200 euro la apartamentele noi din ansamblul EnVogue Residence Iuliu Maniu, vouchere de 5.000 euro oferite fiecărui vizitator TNI pentru achiziția de garsoniere și apartamente în Axxis Nova Resort & Spa, reducerea avansului necesar rezervării de la 5.000 euro la doar 2.000 euro pentru casele din Prestige Residence Corbeanca, sistem de panouri solare oferite cadou de către Mysyp Real Estate la achiziția unei case în ansamblul Laguna Forest Corbeanca, discount de 8% pentru rezervarea  apartamentelor din Escape Residence pentru care se plătește un avans de minim 50% și multe alte avantaje pe care vă invităm să le descoperiți în cadrul TNI. “declară Cristina Bercea, PR Manager al Târgului Național Imobiliar.

Printre companiile și proiectele imobiliare prezente la târgul imobiliar se numără: White Titanic,  Elements by the lake, Metropolitan Residence, Laguna Forest, Trio Bridge View, EnVogue Residence, Axxis Nova Resort & Spa, Magnolia Urban Village, Banca Transilvania, Imobiliare Dubai, Plaza Residence, OTP Bank, Quantum Garden, Panorama City, Militari Residence, The Money Advisor, Central Address, iResidence, Color Life Residence, 123Credit, Sisești 59 Garden, Ansamblul Valea Cireșilor, CyDubai, RE/MAX IMPACT, Start Finance, Axxa Grup, Ocean Art Design, Emax Real Estate, Ansamblul rezindențial Uranus 1, Ideal Residence, Prestige Residence, Mervani Invest, MovingBox Relocation, Escape Residence, Ego Estate, Cresida Management, OBA different by Luxury, Crown Towers etc.

Situația prețurilor în imobiliare și nivelul cererii de locuințe

După ce piața imobiliară din România a dat dovadă de maturitate și adaptabilitate, depășind cu bine incertitudinile legate de pandemie, tensiunile socio-politice resimțite în actualul context geopolitic au dus la o variație pozitivă a prețurilor în imobiliare, datorată scumpirii materialelor de construire și a dificultăților întâmpinate pe lanțurile de aprovizionare. Conform indicelui Imobiliare.ro, partener TNI, la nivel național prețul mediu solicitat pentru un apartament în ultimele 31 de zile a ajuns la valoarea de 1654 euro/mp, în creștere cu 2,8 procente față de luna februarie 2022, aspect ce a dus inițial la o amânare în deciziei de cumpărare de imobile. Pe de altă parte, emiterea unui numărul mic de autorizații de construire și preferința românilor pentru cumpărarea de proprietăți noi în detrimentul celor vechi a dus la o revenire rapidă a cererii de locuințe.

Revenirea cererii de locuințe este confirmată și de datele publicate de către Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară prin care în luna martie 2022 au fost vândute, la nivelul întregii țări, 72.123 de imobile, cu 23% mai multe față de luna februarie a acestui an, și cu 14% mai multe față de perioada similară a anului 2021. Datele ANCPI arată că cele mai multe vânzări de imobile au fost înregistrate în București (14.423), Ilfov (4.626) și Cluj (4.035).

Evenimentul are loc până duminică, 8 mai, iar accesul se realizează din Calea 13 Septembrie, poarta B3 (autobuze 362, 136, 385), vizitatorii ce se deplasează cu mașina personală având posibilitatea de a parca gratuit în curtea interioară a Palatului Parlamentului.

Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment, Emax Real Estate, European Association of Real Estate Professions (CEPI)

Parteneri: Elements by the lake, Axxis Nova Resort & Spa, Exigent Unique Properties, White Titanic,  Imobiliare.ro

Powered by Imopedia.ro;

Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro

Partener media oficial: The Times Investing in Property

Parteneri Media: Titirez.ro; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro,  etc.

 

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *