Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
24 aug. 2010

Project Expo: Un nou târg imobiliar pe internet

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare

Ediţia de toamnă a evenimentului organizat în Capitală va cuprinde atât oferte de locuinţe ieftine, cât şi de lux.

După ce, în luna iunie, www.imobiliare.ro a organizat primul târg imobiliar online din ţară, a venit rândul unuia dintre evenimentele de profil organizate în Bucureşti să ia cu asalt internetul.

Astfel, ediţia de toamnă a Project Expo, ce se va desfăşura în perioada 3-5 septembrie 2010, va avea şi o componentă online, potrivit organizatorilor.

Toate proiectele expuse la Palatul Copiilor vor fi prezentate şi pe un site special. Pe lângă descrierea locuinţelor şi fotografiile publicate, vizitatorii vor putea consulta pe internet ofertele speciale oferite de către dezvoltatori în cele trei zile de târg.

Spre deosebire de ediţiile organizate în trecut, care aveau o tematică anume, târgul din toamnă va fi unul generalist. Acesta va cuprinde atât oferte de apartamente şi vile din categoria low-cost, cât şi de lux, locuinţe din Bucureşti şi din zonele limitrofe, dar şi din staţiuni montane. „Am luat această decizie ca urmare a faptului că, la evenimentul Project Expo Low Cost din luna iulie, am constatat o diversificare a cererii de locuinţe”, arată organizatorii evenimentului.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Vrei o casă, dar nu ai timp de căutat? Intră pe internet!

Acces rapid la informaţii, economie de timp şi de efort. Iată principalele avantaje de care beneficiază un potenţial cumpărător la vizitarea unui târg imobiliar online. În timp ce vânzările...

citește mai departe