Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Bizom Daniela a întrebat

Acorda vreo banca, credit ipotecar pentru casa din lemn?

publicat pe 28 dec. 2012 in categoria Cumpărători

Acorda vreo banca, credit ipotecar pentru casa din lemn?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 2 răspunsuri de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
26 iul. 2021
  • imobiliare.ro

@Dorina Toader:
In general, conditiile de eligibilitate pentru un credit ipotecar sau Noua Casa nu includ mentiuni cu privire la tipul structurii de rezistenta si materialele utilizate pentru constructie, insa exista standarde de vechime, rezistenta si calitate care trebuie respectate si care vor fi analizate si de catre evaluatorul autorizat.
Recomandarea noastra este sa contactati direct banca / bancile cu care doriti sa lucrati si sa solicitati clarificari de la consultantii de credite. Acestia va pot oferi mai multe informatii, va pot indruma si chiar prezenta solutii anterioare pentru investitii similare.
De ajutor si mai rapid ar putea fi contactarea unui broker de credite – acesta lucreaza cu mai multi furnizori din piata si va poate prezenta mai multe optiuni. Pentru a intra in legatura cu un broker cu experienta, accesati pagina noastra dedicata - https://www.imobiliare.ro/feedback_316115 - completati si trimiteti formularul de contact.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Dorina Toader a răspuns:
13 iul. 2021

Bună ziua. As dori sami cumpăr o casa din lemn se da credit ipotecar sau prima casa

Ilias Papageorgiadis a răspuns:
31 ian. 2013

Greu, dar nu imposibil. Depinde ce fel de casa, unde, ce suma, calitatea constructiei, cine este constructorul, daca este acreditat, etc.