Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
scorpionu a întrebat

Am achizitionat un imobil in urma unei executari silite numai ca Asociatia de proprietari nu vrea sa stearga datoriile fostului asa cum ar fi normal.

publicat pe 12 iun. 2015 in categoria Licitații

Am achizitionat un imobil in urma unei executari silite numai ca Asociatia de proprietari nu vrea sa stearga datoriile fostului asa cum ar fi normal. Ma puteti ajuta cu o lege pe care sa i-o prezint presedintelui din care sa reiasa clar faptul ca nu eu trebuie sa platesc datoriile? I-am explicat despre privilegiul imobiliar dar omul stie una si buna….vrea banii cu orice pret. Suma nu este mare, vreo 500 de ron dar ma deranjeaza grandomania de care sufera domnul si nici de judecati nu am chef.
Multumesc.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
george a răspuns:
1 aug. 2015

Si cine consideri dumneata ca ar trebui sa plateasca datoria?Fostul proprietar a fost executat silit,deci nu a avut dreptul de a hotari pretul bunului si de a distribui banii dupa nevoile creditorilor,iar dumneata ai dobandit imobilul la licitatie,probabil subevaluat. Si e vorba de 500 de lei.Ai fi in stare sa dai asociatia in judecata si sa platesti mai mult de 500?

mariana a răspuns:
6 iul. 2015

buna ziua

in momentul in care o casa se pune la licitatie...se afiseaza pe usa blocului...publicatia de vanzare unde scrie ce se bvinde...si ca daca mai sunt persoane care emit pretentii dre bani dela fostii proprietari sa se prezinte la executor si sa spuna. Deci asociatia de locatari trebuia sa se deplaseze sa spuna c fostii proprietari au de dat la intretinere suma respectiva. fdoar asa si-ar fi recuperat asociatia banii.
eu am cumparat toty asa la licitatie un apartament. La avizier nu era nicio datorie. Imediat ce am intrat in posesia casei s-a pus lista la avizier 40 milioane (vechi)...Nu am platit-o. I-am spus administratorului sa o plateasca el...pt ca a fost pe mana cu fostii.
punct