Madalina TUDOR a întrebat

Am solicitat o vizualizare pentru Casa 4 camere, 80 mp Bucuresti…

publicat pe 11 Aug 2012 in categoria Cumpărători

Am solicitat o vizualizare pentru Casa 4 camere, 80 mp Bucuresti, zona Prelungirea Ghencea 68.000 EUR- cod X3NM1103T de 1 saptamana ! Nimeni nu s-a deranjat sa-mi ofere un raspuns… Mai exista seriozitate pe acest site?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
6 răspunsuri de la cititori
ionescu mihai a răspuns:
11 Sep 2012

doresc agentie serioasa cu comision mic ptr.vinzare apartament,casa-vila,teren in orasul urlati-prahova
telefon :0733550650
va multumesc anticipat ptr.contactare.

Raporteaza

0

daniela a răspuns:
5 Sep 2012

VALENTIN ZICEA CA ESTE INFERMIER LUCREAZA LANGA MILANO SI FACTUREAZA 60000 EURO.IMI POATE SPUNE UNDE LUCREAZA?SUNT SI EU INFERMIERA.MULTUMESC.

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
24 Aug 2012

In primul rand cine are logica are, iar cine nu, nu, cale de mijloc nu prea vad.
Este o chestiune de bun simt si de logica elementara ca atunci cand esti interesat de un produs (oricare ar fi el) sa intrebi de el contactand vanzatorul si nu lasand un ,,biletel in geam" spre exemplu cu ,,contactati-ma".
Dvs. cand va cumparati pantofi, haine, o masina (si implicit o casa), la fel procedati? Asteptati sa va contacteze vanzatorul?
Daca ma aflu pe acest site nu inseamna ca este necesar sa achiesez la toata structura lui, iar in privinta pensiei si a profesionalismului, nu are rost sa discutam pe aceasta tema pana nu depasim etapa unei logici elementare.
O zi buna si Dvs.!

Raporteaza

0

lavinia_al a răspuns:
22 Aug 2012

Si dvs sunteti interesat sa vindeti si totusi asteptati sa fiti contactat. Cum ramane cu cine este interesat contacteaza, nu solicita sa fie contactat? Sau logica dvs se aplica preferential?

Un utilizator al acestui site (pe care dvs va inscrieti ofertele acceptand termenii si conditiile) are la dispozitie mai multe moduri in care va poate contacta. Unul dintre ele il reprezinta formularul de contact. Daca dvs nu raspundeti, dati dovada de neseriozitate si dna de mai sus este perfect indreptatita sa se supere.

Mult succes in cariera de broker imobiliar si poate pana iesiti la pensie intelegeti si definitia profesionalismului. O zi buna!

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
21 Aug 2012

Propun sa scoateti acel formular de contact din site. Cine este interesat contacteaza, nu solicita sa fie contactat.

Raporteaza

0

Daniel Crainic a răspuns:
14 Aug 2012

Raspunsul dumneavoastra a fost directionat automat spre agentia imobiliara sau proprietarul care promoveaza aceasta proprietate. Faptul ca nu v-a raspuns denota seriozitatea vanzatorului, nu a site-ului. Pe langa formularul de contact, aveti posibilitatea de a-l apela pe vanzator (telefonul fiind disponibil in pagina de detalii a anuntului. Va multumim!

Raporteaza

0