popescu24adrian a întrebat

Apartament Drumul Taberei

publicat pe 21 Mar 2018 in categoria Cumpărători

Buna ziua. Sunt interesat de un apart cu 2 cam in zona Drumul Taberei. Dilema mea este daca sa aleg un apart pe Bvd Timisoara 58 sau unul in spatele ANL-urilor din zona Brancusi. Ce mi-ati recomanda?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți 1 răspuns de la cititori
Amalia Tudor a răspuns:
21 Mar 2018
  • Renet
  • Broker imobiliar
  • Bucuresti

Buna seara!
Alegerea intre un cartier si altul trebuie sa tina cont de preferintele si nevoile Dvs. Va pot spune ca ultima data cand am reprezentat un cumparator in acea zona, in urma vizionarilor, am recomandat Bd. Timisoara 58 datorita accesului usor catre mijloacele de transport. De asemenea, descurajante au fost stradutele inguste adiacente Vaii Oltului.

  • Rating răspuns 3/5
  • 1 evaluări
popescu24adrian a răspuns:
21 Mar 2018

Buna seara, Multumesc pentru mesaj. As dori totusi sa am o discutie si cu un agent imobiliar pentru a mai lamuri unele aspecte. Sa-mi spuneti va rog cum procedam mai departe, o sa fiu contactat de un agent?

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
21 Mar 2018
  • imobiliare.ro

Buna ziua,
Pentru a va recomanda una din cele doua zone mentionate de dvs am apelat la o agentie imobiliara partenera care va sugereaza sa luati in calcul urmatoarele considerente:

-pret: mai mic pentru zona ANL decat zona Bdul Timisoara nr 58;

-mijloace de transport: mai accesibila zona Bdul Timisoara nr 58.

Va sfatuim sa mergeti de mai multe ori in ambele zone, in timpul zilei dar si seara. E important sa vedeti cum va simtiti, decizia este una personala si sentimentul pe care trebuie sa il aveti este acel sentiment de a va simti acasa
In cazul in care doriti sa discutati si cu un agent imobiliar pentru a lua o decizie va rugam sa ne transmiteti acest lucru.
Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie.

Raporteaza

0