Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Coxy Ocy a întrebat

Apartament nou , curge apa.

publicat pe 8 Jan 2022 in categoria Cumpărători

Salut stau la un bloc de 11 etaje , eu la etajul 9 vecina de sub mine i se tot prelinge apa pe perete in baie , mai nou a ajuns si la vecinul de la 7. Anul trecut cand blocul era in garantie am chemat inginerul sa rezolve aceasta chestie . A pus niste silicon si treaba facuta de mantuiala, apa tot continua sa curga . Dupa ce am intrebat si la alti ingineri am inteles ca e de la gheu , posibil sa se prelinga apa pe o teava si picura . Meseriasi nu a facut acces la gheu si trebuie sa sparg in baie ca sa pot vedea. Pot chema iar inginerul si pe meseriasii lui sa mi rezolve problema fara niciun cost sau trebuie sa platesc eu toate daunele. Anul trecut cat a fost in garantie de 3 ori l am chemat si de 3 ori o zis ca nu stie. Ce pot face ? Multumesc seara buna

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 Jan 2022
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat secțiunii noastre de consultanta.
Regretam ca sunteti in situatia expusa mai sus, intelegem preocuparile si necesitatea de a gasi o solutie cat mai curand posibil, insa nu suntem in masura sa va oferim sfaturi pe aceasta tema. Poate ar ajuta sa va consultati cu administratorul blocului sau sa organizati o consultare/intrunire, invitand toti vecinii implicati/afectati, in vederea identificarii, impreuna, a unor optiuni de remediere.
Speram ca se va rezolva cat mai repede si cat mai eficient si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.