Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Mirea Mihaela a întrebat

As dori și eu o garsoniera în Bucuresti

publicat pe 8 apr. 2021 in categoria Investiții

Zona decentă, avans 6000 de euro…cu o rata de 700lei în primii ani . daca se poate prin credit casa verde

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
9 apr. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Consideram ca, inainte de toate, ar ajuta sa analizati ofertele de credite ipotecare disponibile in prezent si conditiile de eligibilitate. Acest prim pas va ajuta sa clarificati cel mai importante aspecte: bugetul maxim al investitiei si caracteristicile obligatorii pe care trebuie sa le aiba imobilul (exista limitari cu privire la suprafata minima/maxima, anul construirii etc.).
Conditiile mentionate de dumneavoastra par realizabile (insa planul trebuie validat cu banca): se poate accesa un imprumut de aproximativ 34.000 E, care sa presupuna un avans minim ce nu depaseste 6000 E si o rata lunara de aproximativ 700 RON/luna in primii 5 ani. Exista multe oferte imobiliare in piata care se incadreaza in acest buget (chiar si in cazul accesarii unui “credit verde” care se acorda pentru imobile construite dupa anul 2000, clasa energetica A sau B+) - https://www.imobiliare.ro/feedback_303975 Pentru a va face o idee asupra costurilor totale de achizitie si pentru a intra mai usor in contact cu bancile care va pot finanta, imobiliare.ro va pune la dispozitie sectiunile “Costuri la achizitie” si “Credite imobiliare” (un calculator rapid, cu formular de contact care ajunge direct la furnizorul de interes; exista si varianta “credit verde”) – in partea de jos a paginii de detaliu a fiecarui anunt.
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.