Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Gabriela Pasare a întrebat

buna ziua incerc sa obtin valoarea estimativa

publicat pe 20 nov. 2018 in categoria Cumpărători

As dori sa imi dati si mie valoarea estimativa a apartamentului din Oras Cernavoda.Am incercat online dar nu merge.trebuie sa platesc ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
20 nov. 2018
  • imobiliare.ro

Pentru a afla pretul proprietatii dumneavoastra si timpul estimat de vanzare, va poate ajuta aplicatia noastra - Pret Expert: https://www.imobiliare.ro/pret-expert/detalii-generice Imobiliare.ro pune la dispozitia vizitatorilor o analiza gratuita pe luna.
Insa, aplicatia va genera un raport de pret numai daca exista suficiente date cu privire la imobilele asemanatoare in vanzare / vandute din localitatea de interes. Prin urmare, daca eroarea afisata de platforma este urmatoarea: “Din păcate nu există suficiente proprietăţi în zona selectată. În lipsa unor date relevante analiza nu poate fi efectuată!”, va recomandam sa apelati la serviciile unui evaluator autorizat (lista acestora este disponibila pe site-ul ANEVAR: http://nou.anevar.ro/ ) ori la un broker imobiliar din zona; aveti la dispozitie pe site o lista actualizata cu agentiile imobiliare: https://www.imobiliare.ro/agentii
Daca aplicatia afiseaza alta eroare sau nu apare niciun mesaj, va rugam sa contactati serviciul pentru suport tehnic - prin telefon, la numerele 0748.882.802; 0256.460.000 sau prin e-mail, la adresa [email protected] - in intervalul orar 08-20

Boga Avi a răspuns:
20 nov. 2018
  • Millenium Properties SRL
  • Asociat unic/Broker imobiliar
  • Bucuresti

Buna ziua. Pentru stabilirea pretului corect de vanzare al apartamentului, va recomand sa apelati la serviciile unui agent imobiliar din zona. Datorita experientei, a prezentei zi de zi in piata imobiliara, utilizand soft-uri specializate, va putea oferi o evaluare corecta.

Daca alegeti totusi varianta "pe cont propriu" este bine sa tineti cont de urmatorii factori care influenteaza evaluarea: zona in care se afla, vechime imobilului, suprafata, compartimentarea, imbunatatirile si alte facilitati. Alegeti mai multe proprietati avand caracteristicile proprietatii dvs. si faceti o medie.

  • Rating răspuns 2/5
  • 1 evaluări