Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Grosu Marius a întrebat

Care este cea mai rentabila zona pt. investitie?

publicat pe 27 ian. 2020 in categoria Investiții

As dori sa investesc intr-un apartament cu doua camere, in Bucuresti, pe care sa-l inchiriez.
Am buget flexibil, depinde de zona si de randament.
Preferabil ca imobilul sa NU fie renovat/amenajat, sa nu se afle la parter sau ultimul etaj, sa fie in apropierea unei statii de metrou, sa indeplineasca toate cerintele specifice pentru a putea fi usor de inchiriat, la un pret avantajos.
Care ar fi zonele cele mai rentabile?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
28 ian. 2020
  • imobiliare.ro

Daca doriti sa aflati care sunt statisticile cu privire la randamentul apartamentelor din Bucuresti, in functie de tipul acestora, zona etc, puteti face o cautare in portal - apartamente de vanzare, Bucuresti. Alegeti din lista de rezultate acele anunturi care sunt de interes si accesati-le; in pagina de detaliu a fiecarui anunt, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti afla si randamentul curent al proprietatii vs. media orasului.
Noi am incercat, folosind detaliile furnizate, sa facem o astfel de selectie de anunturi: apartamente doua camere / Bucuresti / min. etajul 1/ decomandat / sa contina cuvinetele cheie ‘metrou’ si ‘nemobilat’. Am identificat astfel 36 anunturi: http://www.imobiliare.ro/feedback_105028 Preturile de vanzare variaza intre 45.000 E si 88.000 E, iar rezultatele acopera principalele zone de interes pentru investitii.
De ajutor si mai eficient este sa apelati direct la un broker imobiliar specializat care cunoaste foarte bine piata imobiliara; acesta va poate sfatui cu privire la cererea si oferta de apartamente si va poate prezenta proprietati corespunzatoare criteriilor proprii. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona dumneavoastra, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_105038 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.
Va sfatuim sa consultati si cateva articole imobiliare.ro care trateaza aceasta tema:

http://www.imobiliare.ro/feedback_105034

https://www.zf.ro/constructii-imobiliare/cele-mai-profitabile-zone-pentru-investitiile-imobiliare-cartierele-crangasi-si-grozavesti-din-capitala-si-proprietatile-de-pe-litoral-16687012

https://www.agendaconstructiilor.ro/files/antreprenori-dezvoltatori/imoteca-locuintele-din-bucuresti-au-printre-cele-mai-bune-randamente-din-europa.html

In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si speram ca rezultatul va fi cel mai potrivit pentru nevoile si asteptarile dumnevoastra.