Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Petrus Tudor a întrebat

Cate credite se pot face in acelasi timp?

publicat pe 7 feb. 2021 in categoria Cumpărători

Dispun de capital pentru un apartament. Dar as vrea capitalul sa îl folosesc ca avans pentru 3,4 credite pt apartamente.
PS. Nu am experiență în imobiliare sau tranzacții.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
8 feb. 2021
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul si increderea acordate sectiunii noastre de consultanta.
In principiu, bancile nu au stabilite restrictii cu privire la numarul de credite pe care un solicitant le are sau doreste sa le acceseze; exista insa reguli specifice fiecarei institutii si produs de credit in parte cu privire la gradul de indatorare. Prin urmare, consideram ca cele mai importante aspecte de analizat in planul dumneavoastra de investitie sunt: valoarea veniturilor lunare ale persoanei care solicita imprumutul (sau ale familiei, daca este cazul) si valoarea lunara a ratelor pe care trebuie sa le achite (si tipul acestora, pentru ca bancile au politici diferite legate de gradul maxim de indatorare, in functie tipul creditelor – de consum, ipotecare).
Recomandarea noastra este sa va consultati cu mai multe banci sau cu un broker de credite care lucreaza cu mai multi furnizori si sa analizati ofertele si variantele pe care vi le ofera. Asa cum am aratat mai sus, fiecare are o politica proprie / un set de conditii de eligibilitate, dar si produse specifice despre care puteti afla solicitand o oferta completa, personalizata.
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.