mihai ionel a întrebat

Credit bancar

publicat pe 18 Apr 2021 in categoria Cumpărători

Pot avea acces la un credit bancar cu contract de munca in Italia ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 1 răspuns de la cititori
antonela vulpe a răspuns:
19 Apr 2021

Buna ziua,
Da, puteti contracta un credit ipotecar cu venituri din strainatate, insa nu orice banca accepta acest tip de venit. Daca nu vreti sa mergeti la toate cele 30 de banci existente in piata, ma puteti cauta pe linkedln Antonela Vulpe. Va pot ajuta sa identificati banca care va poate oferi finantarea, cu cele mai bune costuri din piata.
Multumesc,

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
19 Apr 2021
  • imobiliare.ro

In principiu, o persoana care realizeaza venituri contractuale, declarate si cu caracter permanent in alta tara, poate solicita credit (ipotecar) la o banca din Romania. Despre toate conditiile de eligibilitate, valoarea maxima a imprumutului si tipul de garantii acceptate, va poate informa numai fiecare institutie de credit in parte.
De aceea, recomandarea noastra este ca, in prima instanta, sa accesati site-urile bancilor cu care v-ati dori sa lucrati si sa completati formularele on-line referitoare la credite (acestea au diverse denumiri: “Aplica acum”, “Cere informatii”, “Doresc sa fiu contactat”, "Vreau credit" etc.). In urma completarii, veti fi contactat de catre un consultant care va va oferi toate detaliile cu privire la produsele de creditare care sunt compatibile cu situatia personala.
Pasii urmatori depind de alegerea dumneavoastra cu privire la imprumut / institutia bancara.
Articole pe aceasta tema:
https://www.topcredite.info/credite-pentru-romanii-care-lucreaza-in-strainatate/
https://lucreazainstrainatate.com/credite-cu-venituri-din-strainatate-pentru-romani/
https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=17200&titlu=care-banci-acorda-credite-romanilor-care-lucreaza-in-strainatate-si-in-ce-conditii
https://www.expertulbanilor.ro/credit-prima-casa/cum-obtin-credit-prima-casa-cu-venituri-din-strainatate/
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0