Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Dan a întrebat

cum afecteaza covid 19 piata imobiliara

publicat pe 19 mart. 2020 in categoria Cumpărători

pe cand un articol despre prabusirea pietei imobiliare in context covid 19?
sau s.ar supara sponsorii dvs…sistemul bancar si gasca profitorilor imobiliari…

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți 4 răspunsuri de la cititori
avatar
proprietar a răspuns:
26 mart. 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru feedback, pentru increderea acordata portalului si serviciilor noastre.
Aceasta este primul raport din domeniu care analizeaza (stiintific) impactul generat de starea de urgenta asupra pietei imobiliare; perioada pentru care s-au centralizat datele este 16-22 martie.
Acceleram de la zi la zi procesele si ajustarile de produse, astfel incat sa va mentinem conectati si corect informati cu privire la situatia nationala.
Vom reveni cu noi rapoarte, pentru perioada curenta si pentru urmatoarele si, incet-incet, de la analiza la analiza, ne vom putea forma cu totii o imagine completa si corecta asupra evolutiei pietei.

avatar
Mihai Suciu a răspuns:
25 mart. 2020

multumim pentru raport. Din pacate, raportul pe o saptamana nu este tocmai relevant avand in vedere situatia data. E ca si cum as spune ca cursul leu euro va fi stabil in urmatorii 2 ani ca saptamana trecuta a variat doar cu 0.01 bani

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 mart. 2020
  • imobiliare.ro

Asa cum v-am promis, monitorizam permanent piata si va prezentam informatii actualizate privind evolutia acesteia.
Aveti acum la dispozitie cel mai nou raport intocmit de colegii nostri din Departamentul de analize imobiliare: http://www.imobiliare.ro/feedback_133932

avatar
Mihai Suciu a răspuns:
24 mart. 2020

se va duce in cap cu restul economiei. Avand in vedere ca multi sufera deja, de siguranta venitului, esti total debil sa te bagi in rate bancare pe 30 de ani cand tu nu sti sigur daca mai prinzi joburi in perioada urmatoare. Virusulasta nu se duce peste o luna doua, va dura in cel mai optimist scenariu pana in toamna. Dar, este o posibilitate foarte mare, sa revina din nou mai agresiv in toamna avand in vedere ca isi face de cap si in climate tropicale deja. Oricum ar fi, nu sunt doar romanii din tara afectati, ci si aia din diaspora. Nu cred ca lumea se va inghesui in viitorul apropriat sa faca astfel de investitii. Ce se va intampla? Piata se va reaseza, preturile vor stagna in cel mai optimist caz, sau vor scadea iar dezvoltatorii vor invata sa construiasca mai practic si mai util cu margini de profit reduse spre zero

avatar
proprietar a răspuns:
20 mart. 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Traversam o perioada atipica, dificila pentru fiecare noi. Este evident ca fiecare palier al economiei este afectat, inclusiv piata imobiliara.
In contextul in care au trecut doar cateva zile de la declansarea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre si inca nu exista solutii sigure pentru factorul declansator, iar situatia si masurile se schimba de la o zi la alta, exista multe necunoscute, pentru toti.
Va asiguram insa ca departamentele noastre de specialitate vor monitoriza permanent piata si, pe masura ce sunt procesate date, vom informa toti utilizatorii cu privire la evolutia principalilor indicatori economici.
Functionarea la standardele normale a tuturor serviciilor imobiliare.ro si informarea corecta a tuturor utilizatorilor portalului sunt prioritatile noastre si depunem eforturi sustinute in acest sens.
Legat de ultima parte a mesajului dumneavoastra, respectul nostru fata de acest domeniu si fata de toti cei care ne sunt aproape (parteneri, clienti, vizitatori) este dovedit in toti acesti ani in care am crescut impreuna si nu ne vom opri aici sau schimba in vreun fel aceasta strategie care este fundamentala pentru compania noastra.
Va tinem la curent cu privire la evolutia pietei (reiteram ca, in acest sens, trebuie sa centralizam si sa procesam date din piata, nu putem si nu ne dorim sa facem previziuni);
speram sa revenim cat mai curand, cu vesti bune; intre timp, va dorim si ne dorim pentru toti multa sanatate si cumpatare!

Dan a răspuns:
19 mart. 2020

cica am raspuns cu succes!!!

Dan a răspuns:
19 mart. 2020

cred ca mai intai punem un flux de articole despre parerea expertilor care vor spune ca va exista o inghtare a preturilor...dar preturile vor creste furtunos in a doua jumatate a anului...ca noi astia sa ne inghesuim sa cumparam aberatiile scoase de dezvoltatorii avizi de profituri